Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skandybnawa

Siedem grzechow glownych kobiet

Polecane posty

Gość dsdsadsdsdsasa
v34 zeby lezec plackiem na plazy to nie trzeba wydawac kasy i jechac do tunezji, glupita kobiet jest powalajaca prawda kole w oczy, oj kole

tak mozna polezeć na plazy nad bajorkiem nad którym mąż piwosz moczy kija :classic_cool: to takie praktyczne i ile kasy na piwko zostaje 😭

Gość koronczarkaGraf
O jejku, może to i prawda, ale tak się składa, że kilka grzeszków pasuje do mojego chłopa. I to wyśmiewanie się z moich pasji i mojego i dzieci czytania książek. Przeczuwam pytanie co to za pasje. No, na pewno nie gotowanie i sprzątanie i nie oglądanie telewizji (nowszej generacji odbiornika TV już nie umiem obsługiwać), i to własnie nie podoba się mojemu mężowi, który ubolewa, że moje działania nie przynoszą kasy... A tak swoją drogą co za głupoty ktoś gada, że mężczyźni potrzebują związku a kobiety seksu???? Przecież jest odwrotnie. Intelektualistka postrzegana jest jako dziwadło... Autor źle trafia i ja źle trafiłam i ciągle źle trafiam.

Gość dsdsadsdsdsasa
A tak swoją drogą co za głupoty ktoś gada, że mężczyźni potrzebują związku a kobiety seksu???? Przecież jest odwrotnie. tak bylo kiedys, teraz jesr odwrotnie kobiety chca tylko seksu, a mezczyzn interesje cos wiecej niz seks, takich czasow sie doczekalismy

koronczarka bo po za pranniem sprzataniem gotowaniem i wychowywaniem dzieci oraz koniecznie etatem w pracy powinnaś uprac kanapowcowi skarpetki majtki wyszykowac wałówkę na wędkarską wyprawe przy tym byc piekną naturlaną i to najlepiej jak najmniejszym kosztem zawsze usmiechniętą miec swoje pasje [najlepiej za darmo] i do tego koniecznie kupić mu piwo jak jestes na zakupach :classic_cool: Inaczej jestes nikim a nie kobietą 😭

Gość dsdsadsdsdsasa
v34 lepiej jechac do tunezji by polezec na piasku i zaplacic kupe kasy... glupota kobiet nie zna granic

Gość fh
Autor tematu "opisał" prawdę ,dlatego tak wiele kobiet "jedzie" po nim.Sam nie jestem młody,dzieci już pełnoletnie i mogę stwierdzić ,że kobiety robią wiele niepotrzebnego zamieszania swoimi fochami,nie mówiąc już ,że sama nie jest w stanie myśleć,robi wszystko co powie jej koleżanka i przyjaciólka od serca,która w sumie to się cieszy gdy u niej jest awantura.

prawde?:D o kim ta prawda?? a gdzie w tej prawdzie wasze męskie hobby wasza meska niezalezność wasza męskość ogólnie?:) Nie napisał tego facet który ma jaja taki nie zniżyłby sie do poziomu by nazywac pasją wędkarstwo jakie widujemy w ciągu ścieków wodnych potocznie nazywanych rzekami :classic_cool: i nie wypomniałby kobiecie tego że sobie podczytuje...nawet jesli to dla niego totalne goowno :P Wiekszośc współeczenych kobiet nie ma czasu na pasje, bo brakuje doby na to by zajac sie sobą. Wasze pomaganie sprawiadzxa sie do podniesienia skarpetek i wrzucenia ich do bębna w pracle :P

Gość koronczarkaGraf
Mam to w nosie... jak bym tak działała to bym nie miała czasu na hobby, a piwo to sobie kupuję... Na pasje zarabiam sama, bo niestety za darmo to można tylko liście jesienią kolekcjonować. Jestem jakimś kurde odmieńcem. Szukam też przyjaciela do porozumienia intelektualnego, które nie wyklucza bliższych kontaktów w przyszłości, a tu wszyscy tylko pieprzą o seksie, najlepiej na pierwszej randce, bo jakże można w dobie internetu spotkać się trzy razy o niczym...

Gość fh
v34 bo się zagotujesz zaraz :D ale wiele rzeczy musi się zgadzać ,że tak szalejesz. aż żal patrzeć.

fh opisac ci moją dobę?:classic_cool: po za praca na dwóch etatach mam 3 dzieci dom na głowie i jego mamusie która robi pod siebie :classic_cool: czasem uda sie wyrwac na fitness o ile zdąze obrobić sie z obiadem i obsługą chorej matki Wstaje o 4 i zasypiam o 23. ksiązki juz nie czytałam od marca i nie czytuje harlequinów interesuje sie psychologia i czytam beletrystykę. Akurat on ma prace po za domem i na tyle taktu by w weekend odpuscic rybki :classic_cool:

fh spróbuj przez miesiac pozyc w takim tempie wtedy pogadamy jak równy z równym :P

dsdsadsdsdsasa---> i choć nienawidze smrodu arabskich miast :P dąłabym majatek by dzis móc polezec tam plackiem przez tydzien😭

Gość fh
v34 ,opisując swój dzień usiłujesz szukać współczucia? Opisujesz podkreślając jaki on to zły itd... Poza tym nie znasz mnie i nie wiesz.... skąd wiesz czy mój dzień nie jest jeszcze bardziej intensywniejszy od Twego? Poza tym ,nie chcę być uszczypliwy,ale ... co z tego,że wstajesz o 5 kładziesz się o 23 jak masz czas na siedzenie na Kafe?

nie, obalam stereotypy, współczucie mam dla takich dupków jak autor, który swoją nieudolnosc próbuje przerzucić bna barki kobiet :classic_cool: bo nie znam kobiet które cały dzien leża i pachną a potem marzą o Tunezji. Moze dlatego że nie ma facetów, których na to stać zbyt wielu :P

fh v34 ,opisując swój dzień usiłujesz szukać współczucia? Opisujesz podkreślając jaki on to zły itd... Poza tym nie znasz mnie i nie wiesz.... skąd wiesz czy mój dzień nie jest jeszcze bardziej intensywniejszy od Twego? Poza tym ,nie chcę być uszczypliwy,ale ... co z tego,że wstajesz o 5 kładziesz się o 23 jak masz czas na siedzenie na Kafe? bo jestem na tyle opertaywną kobietą by miec pracę która mi na to pozwala a ty intensywny skąd czas masz na kafe?:classic_cool:

Gość no i sie ryplo
fh przyjebal argumenta ---czemu siedzisz na kafe :P , Bo siedzi bo to babskie forum ,ciekawe dlaczego ty siedzisz? zniewiescienie ? a Twoje bardziej intensywniejsze wpisuje do swojego notesika -zajebioza

Gość fh
Po pierwsze,napisałem,że nie wiesz czy mój dzień jest intensywniejszy.Czy jest czy nie ,to moja sprawa.Nie mam zamiaru wyciągać na Kafe nic z życia osobistego. Obalasz? hahahahha próbujesz koloryzować prawdę . Nie znasz kobiet co leżą na plaży w Tunezji,bo niewielu facetów na to stać. Wynika jasno,że masz postawę roszczeniową,facet powinien zarobić i zafundować Ci wakacje,bo inaczej jest ....? a może byś tak sama zarobiła,zamiast ujadać i się żalić jak to masz się w życiu żle.

Gość no i sie ryplo
Facet ma zarabiać ,a kobieta jest od wydawania kasy ,poza tym każdy facet to dupek i rogacz.

fh nie zabawiaj sie w psychologa bo ci to nie wychodzi :classic_cool: wiesz co to roszczenie?:D to weź wpisz w goole i doczytaj chociaż :P na tyle chyba cie stać :P Obalam to co męska czesc polskiego społeczenstwa w większości nieudolnego próbuje kreować :classic_cool: jakie to polskie kobiety to materialistki nastawione na branie i nic nierobienie a tak naprawde to statystyczny polak wyglada jak Ferdek Kiepski :classic_cool:

Gość no i sie ryplo
8:53 mow za siebie gimgowno ok ? wysil mozg na wlasny nick barani lbie :P

Gość no i sie ryplo
v34 swiete slowa swiete ;)

Gość fh
To nie zabawianie się w psychologa,to stwierdzenie faktów, niewygodnych dla Ciebie i dlatego tak "walczysz jak lwica" ,a sama z tymi wakacjami potwierdziłaś,że jesteś materialistka. Każda z was taka jest , kwestia jest tylko ceny,ale o tym wolicie nie słyszeć,bo to ... wygodna prawda. polak to może ,ale Polak to już co innego. Każda Polka myśli ,że ten "inny" to da jej gwiazdkę z nieba , nie będzie musiała pracować , tylko się stroić ,leżeć na plaży i oglądać banalne seriale. Pomyśl, facet,który bardzo dobrze zarabia,ma dom ,dobry samochód ma sobie wziąć na swe barki leniwą i ciągle mając pretensje babę? Wiuem,wiem pasowałaby,ale niestety facet nie jest głupi i unika takich darmozjadów,które chcą przeżyć życie na cudzy koszt i jeszcze co chwilę foch.

Gość fh
miało być "niewygodna prawda"

Gość no i sie ryplo
fh mam pytanie ....a co w sytuacji kiedy to ja mam dom , dobrze zarabiam , stac mnie na lezenie w tunezji a moj facet ma najnizsza krajowa? co wtedy? dodam tylko ze go bardzo kocham ...

fh :)ty to czytasz troche czy masz problem jakies zaległości z podstawówki. Pracuje na dwóch etatach:classic_cool: wyjazd do Tunezji jest tanszy niz wakacje w Świnoujściu kazdą przeciętną pracującą kobietę na to stać:D mnie również :P i jakbys czytał ze zrozumieniem wyczytałbys że mnie to nie bawi ;) To wasze sztandarowe hasełko kobieta to materialista a tak naprawdę jestescie nieudolni i kompletnie zniewieściali, wiekszosc facetów nie tylko nie ma pasji ale załamuje sie przy napotkaniu najmniejszego problemu w życiu.

Gość no i sie ryplo
tez darozjad? zerujacy na mnie ?

fh miało być "niewygodna prawda" a niewygodne dla was jest to że kobiety polskie kobiety staja sie coraz mądrzejsze coraz bardziej zaradne, niezalezne i coraz czesciej wiedzą czego chcą ;)

Gość fh
v34 fh ty to czytasz troche czy masz problem jakies zaległości z podstawówki. Pracuje na dwóch etatach wyjazd do Tunezji jest tanszy niz wakacje w Świnoujściu kazdą przeciętną pracującą kobietę na to stać mnie również i jakbys czytał ze zrozumieniem wyczytałbys że mnie to nie bawi To wasze sztandarowe hasełko kobieta to materialista a tak naprawdę jestescie nieudolni i kompletnie zniewieściali, wiekszosc facetów nie tylko nie ma pasji ale załamuje sie przy napotkaniu najmniejszego problemu w życiu. No teraz to się ubawiłem . Tak,tak faceci są winni za wszystko , za gradobicie też. "Udolność" kobiety to znalezienie frajera,który będzie na nią pracował. "Sztandarowe" hasełko jest prawdą.Gdyby nie było,to nie było by takiego hasełka. Psje? No tak,faceci nie mają pasji.Wolałby nie mieć pasji,jeśli mają być kobiece,czyli ogladanie seriali i zakupy.Innych kobiecych pasji nie znam,no chyba,że na koszt "sponsora". Przytyk osobisty - zaległości z podstawówki. Usiłujesz, bardzo nieudolnie mnie obrazić,ale obrazić kogoś też trzeba umieć. Postaraj się bardziej. Chcesz na siłe pokazać swoją inteligencję,aby odwrócić uwagę od materializmu kobiet.

Gość fh
v34 fh miało być "niewygodna prawda" a niewygodne dla was jest to że kobiety polskie kobiety staja sie coraz mądrzejsze coraz bardziej zaradne, niezalezne i coraz czesciej wiedzą czego chcą Tak,tak,kobiety wiedzą czego chcą.Złapać jelenia,ale faceci się już połapali i nie dają się wykorzystywać.Wtedy taki facet jest zły,nieudolny itd...