Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skandybnawa

Siedem grzechow glownych kobiet

Polecane posty

Gość fh
no i sie ryplo fh mam pytanie ....a co w sytuacji kiedy to ja mam dom , dobrze zarabiam , stac mnie na lezenie w tunezji a moj facet ma najnizsza krajowa? co wtedy? dodam tylko ze go bardzo kocham ... Ty już jednym wpisem dałaś popis co się dla Ciebie liczy,więc daruj,że nie wejdę w dalszą polemikę z Tobą. Jeśli tak Ci zle i taki ten facet ,z którym jesteś jest nieudolny,to zmień go na lepszy model. Dla Ciebie to pestka.

Gość no i sie ryplo
fh czemu ze mna nie pogadasz? za cienki jestes?

[zgłoś do usunięcia] fh v34 fh miało być "niewygodna prawda" a niewygodne dla was jest to że kobiety polskie kobiety staja sie coraz mądrzejsze coraz bardziej zaradne, niezalezne i coraz czesciej wiedzą czego chcą Tak,tak,kobiety wiedzą czego chcą.Złapać jelenia,ale faceci się już połapali i nie dają się wykorzystywać.Wtedy taki facet jest zły,nieudolny itd... i niby ty jestes tym jeleniem na którego tylko czyhają cwane kobiety?:classic_cool:

Gość no i sie ryplo
odnosisz sie do podszywa , napisalam to wyraznie , tepak jestes jednak , wiec nie bedziemy gadac . szukasz slabszych fujaro losu.

Gość no i sie ryplo
Acha i ja napisalam ze go kocham tzn ze mi z nim dobrze . widzisz tepaku !!!! zal mi cie , facecie w moherowym berecie :P

Gość fh
v34 [zgłoś do usunięcia] fh v34 fh miało być "niewygodna prawda" a niewygodne dla was jest to że kobiety polskie kobiety staja sie coraz mądrzejsze coraz bardziej zaradne, niezalezne i coraz czesciej wiedzą czego chcą Tak,tak,kobiety wiedzą czego chcą.Złapać jelenia,ale faceci się już połapali i nie dają się wykorzystywać.Wtedy taki facet jest zły,nieudolny itd... i niby ty jestes tym jeleniem na którego tylko czyhają cwane kobiety? No tak,nawet mnie nie czytasz.Pisałem,że nie mam potrzeby obnażać swojego życia osobistego i nie zrobię tego. Bardzo cenię sobie swoją prywatność,w porównaniu z .... Czyżbyś usiłowała zmienić temat,aby znowu odwrócić uwagę od tematu głownego? Czyżby brak argumentów w dyskusji? no i sie ryplo , dałaś popis jednym wpisem. Nie dyskutuje z osobami,które nie mają nic do powiedzenia w dyskusji,oprócz obrażania oponenta.

fh znam kilka szarych myszek kobiet skromnych na studiach prawniczych jedna dziennikarka i nawet chłopaków nie mają :classic_cool: nie wiesz przypadkiem czemu?? są zaradne nie brzydkie i nie głupie, moze mnie mają tipsów i solarki na twarzy aaa i jeszcze nie robią sie na platynową seksi blond ;) a żadne tłumy fh drzwiami i oknami nie walą:P

Gość fh
no i sie ryplo odnosisz sie do podszywa , napisalam to wyraznie , tepak jestes jednak , wiec nie bedziemy gadac . szukasz slabszych fujaro losu. Hahaha ulżyj sobie,obrażając mnie podnosisz swego marne ego? Wtedy niby podszyw ,a teraz ? Masz chyba rozdwojenie jażni.

No tak,nawet mnie nie czytasz.Pisałem,że nie mam potrzeby obnażać swojego życia osobistego i nie zrobię tego. Bardzo cenię sobie swoją prywatność,w porównaniu z .... Czyżbyś usiłowała zmienić temat,aby znowu odwrócić uwagę od tematu głownego? Czyżby brak argumentów w dyskusji? nie wiem czy nie widzisz pseudopsychologu że ty nie prowadzisz żadnej dyskusji :classic_cool: masz misje obrzucić kobiety błotem wyzwać i zrzucić swoje frustracje :P najlepiej napisac "nie daje swoich osobistych spraw na forum" :O a właśnie chiodzi o to w dyskusji [na poziomie] by sie opierac na swoim przykładzie :classic_cool:

Gość fh
v34 fh znam kilka szarych myszek kobiet skromnych na studiach prawniczych jedna dziennikarka i nawet chłopaków nie mają nie wiesz przypadkiem czemu?? są zaradne nie brzydkie i nie głupie, moze mnie mają tipsów i solarki na twarzy aaa i jeszcze nie robią sie na platynową seksi blond a żadne tłumy fh drzwiami i oknami nie walą Studentki,no to wiele wyjaśnia,ale to temat z troche innej bajki. Z Twego wpisu wynika,że jak jest studentką i ładną (to kwestia gustu) , zaradną (cokolwiek to znaczy, bo są "zaradne" studenki ,które mają sponsorów) ,to zaraz mają mieć stada adoratorów?

fh i wytłumacz mi dlaczego ładna seksowna młoda i zgrabna dziewczyna, za która uganiają sie tłumy facetów miałaby nie wybierac miedzy jakimś zrzędzącym fh a facetem z kasą?? bo ja akurat jestem w stanie zrozumiec jej wybór :D:D:D

Gość no i sie ryplo
no wlasnie hahahahaha

Gość fh
v34 No tak,nawet mnie nie czytasz.Pisałem,że nie mam potrzeby obnażać swojego życia osobistego i nie zrobię tego. Bardzo cenię sobie swoją prywatność,w porównaniu z .... Czyżbyś usiłowała zmienić temat,aby znowu odwrócić uwagę od tematu głownego? Czyżby brak argumentów w dyskusji? nie wiem czy nie widzisz pseudopsychologu że ty nie prowadzisz żadnej dyskusji masz misje obrzucić kobiety błotem wyzwać i zrzucić swoje frustracje najlepiej napisac "nie daje swoich osobistych spraw na forum" a właśnie chiodzi o to w dyskusji [na poziomie] by sie opierac na swoim przykładzie Hahahaha ,to Ty się tu bawisz w wielkiego psychologa,tylko nie potrafisz mnie rozszyfrować ,no i sprowokować. Podaje argumenty,na które Ty reagujesz jedynie oburzeniem i próbą zmiany tematu. Może Ty masz taką potrzebę,aby publicznie wzbudzać zainteresowanie swoim życiem (pewnie liczysz na współczucie i aplauz),ale niestetyy,ja mam inny charakter i nie mam takiej potrzeby. Sprawy rodzinne załatwia w swoim gronie,nie potrzebuje "kibiców"internetowych.

Gość fh
v34 fh i wytłumacz mi dlaczego ładna seksowna młoda i zgrabna dziewczyna, za która uganiają sie tłumy facetów miałaby nie wybierac miedzy jakimś zrzędzącym fh a facetem z kasą?? bo ja akurat jestem w stanie zrozumiec jej wybór Skąd znowu wiesz,że nie mam kasy? Pisało w pisemku dla kobiet czy w serialu ktoś powiedział? No tak,każde usprawiedliwienie jest dobre ,aby wybrać kasę,a potem przychodzi taka na Kafe się żali,że ma marne życie itd...

ty nie masz argumentów :) dla ciebie zaradna kobieta to taka która ma sponsora lub go szuka a ja nie znam żadnej która nie pracuje lezy i pachnie bo facetów których na to stac jest zaledwie 10% w społeczenstwie :classic_cool: i ty do nich na bank nie nalezysz :classic_cool:

fh v34 fh i wytłumacz mi dlaczego ładna seksowna młoda i zgrabna dziewczyna, za która uganiają sie tłumy facetów miałaby nie wybierac miedzy jakimś zrzędzącym fh a facetem z kasą?? bo ja akurat jestem w stanie zrozumiec jej wybór Skąd znowu wiesz,że nie mam kasy? Pisało w pisemku dla kobiet czy w serialu ktoś powiedział? No tak,każde usprawiedliwienie jest dobre ,aby wybrać kasę,a potem przychodzi taka na Kafe się żali,że ma marne życie itd... pokaż mi 1 taki temat na kafe:classic_cool: mma faceta zaradnego i narzeka na zycie :P

Gość no i sie ryplo
A jak sie nie zali ,ma kase ,sama cos zdobyla to ma faceta fujare zdaniem fh i to do wymiany . Jaki koles .Zal.

fh a co ty oferujesz kobiecie?? lub autor tego tematu?? osmieszanie?? wyzwiska?? ublizanie?? i koorwa biede :P

Gość fh
v34 ty nie masz argumentów dla ciebie zaradna kobieta to taka która ma sponsora lub go szuka a ja nie znam żadnej która nie pracuje lezy i pachnie bo facetów których na to stac jest zaledwie 10% w społeczenstwie i ty do nich na bank nie nalezysz Po raz kolejny potwierdzasz smutny fakt ,że jesteś zwykłą materialistką. Faceta ma być zawsze stać ,aby Ci zafundować wakacje w Tunezji ,bo inaczej to nieudolny osobnik. Nie należę? Nie sprowokujesz mnie,aby napisał cokolwiek czy mnie stać na jedną czy na dziesięc kobiet,ale Tunezja jest przereklamowana.Są piękniejsze zakątki na tym świecie.

fh jestes jak zdarta płyta:) i do tego jak juz nie wiesz co pisać robisz "kopiuj wklej" :classic_cool: juz to czytałam 😭 i juz ci pisałam że na wakacje w Tunezji stac 90% pracujacych kobiet :P zmien płyte lub sie nie pogrązaj :classic_cool:

Gość fh
v34 fh a co ty oferujesz kobiecie?? lub autor tego tematu?? osmieszanie?? wyzwiska?? ublizanie?? i koorwa biede Prawdę,tylko tą,która jest dla Ciebie niewygodna. Dawaj dalej,coraz bardziej się pogrążasz w swym materializmie. Wiele jest tematów,że kobieta nieszczęśliwa,bo mąż (partner) ją żle traktuje,ale nie dodaje,że poleciałą na kasę i facet zaczął ją traktować jak kolejną kupioną rzecz.Myslała,że teraz się dochapała i bedzie rządziła kasą faceta.

.Są piękniejsze zakątki na tym świecie. nooo są np Huculszczyzna, Mongolia, Nepal :classic_cool: byłes?:classic_cool:

Gość no i sie ryplo
Ja napisalam ze mnie stac ,a fh ze mam faceta do wymiany bo nieudolny .Popaprany klient .Nara .

Gość fh
v34 fh jestes jak zdarta płyta i do tego jak juz nie wiesz co pisać robisz "kopiuj wklej" juz to czytałam i juz ci pisałam że na wakacje w Tunezji stac 90% pracujacych kobiet zmien płyte lub sie nie pogrązaj Tak,tak,coraz bardziej widać brak argumentów z Twej strony.Kolejnym Twym ruchem w moją stronę bedzie obrażania. To nie ja zacząłem pisać o Tunezji,tylko Ty.

Wiele jest tematów,że kobieta nieszczęśliwa,bo mąż (partner) ją żle traktuje,ale nie dodaje,że poleciałą na kasę i facet zaczął ją traktować jak kolejną kupioną rzecz.Myslała,że teraz się dochapała i bedzie rządziła kasą faceta. za to u ciebie miałaby raj :classic_cool: własnie z Twoich wpisów to dokładnie bije dobrocią serca:classic_cool: Nie czytasz tematów o żonach alkoholików i tych bitych przez facetów niekoniecznie majętnych?:classic_cool: a szkoda :P

Tak,tak,coraz bardziej widać brak argumentów z Twej strony.Kolejnym Twym ruchem w moją stronę bedzie obrażania. To nie ja zacząłem pisać o Tunezji,tylko Ty. a moze nie ja tylko frustrat autor którego zdania tak dzielnie bronisz:classic_cool:

Gość fh
v34 .Są piękniejsze zakątki na tym świecie. nooo są np Huculszczyzna, Mongolia, Nepal byłes? W tych miejscach jeszcze nie,ale Mongolia podobno bardzo ciekawa. A Gran Canaria,moim zdaniem jest o wiele ładniejsza niż ta Tunezja.

Gość fh
no i sie ryplo Ja napisalam ze mnie stac ,a fh ze mam faceta do wymiany bo nieudolny .Popaprany klient .Nara . No cóz,nie znalazłaś poklasku dla swych epitetów i ... jesteś zawiedziona.

Gość fh
v34 za to u ciebie miałaby raj własnie z Twoich wpisów to dokładnie bije dobrocią serca Nie czytasz tematów o żonach alkoholików i tych bitych przez facetów niekoniecznie majętnych? a szkoda Kolejna próba odejścia od tematu. Chcesz mnie obciążyć winą ,za to co wyżej napisałaś? A może poczytasz te tematy jak kobiety wykorzystują i zdradzają facetów? Dlaczego o tym ani słowa?

A Gran Canaria,moim zdaniem jest o wiele ładniejsza niż ta Tunezja. a ja wolałabym kase wydac na konna przejazdzke po Mongolskich stepach :classic_cool: