Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana kasia

czy kolor wózka może denerwowac?

Polecane posty

Mogę kupić taniej (o 300) wózek, ale w kolorze czerwonym- osobiście nie lubię tego koloru- i tak się zastanawiam czy może mnie w trakcie użytkowania denerwować ten kolor.

Gość grtbrgtb
osobiście nie lubię tego koloru już denerwuje :) ja bym nie brała-gdzie tu logika, kupić brzydki wózek bo tani a potem brzydzić się go prowadzić

Gość kasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja kupiłam tańszy ze względu na kolor i żałowałam.... szybko kupiłam super spacerówkę ( mimo iż był 3 funkcyjny) a tamten odsprzedałam bo nie mogłam na niego patrzeć( zgniła zieleń)

Nie, nie kupuj. Ja jakbym miała żółty wózek, nawet dobry i za darmo, albo beżowy, pewnie bym wyrzuciła na strych po pierwszym dniu. Kolory bardzo działają na człowieka... Kolor wszystkiego może denerwować a wózka praktycznie codziennie używasz.

Gość oczywiscie ze tak
moze denerwowac potwornie wiem bo sama taki mialam i szybko zmienialam

to utwierdziłyście mnie w decyzji, wczoraj rozmawiałam z moją siostrą należącą do tych oszczędnych i powiedziała, że "co to za różnica jaki kolor" , "że lepiej kupić taniej" i już się sama zaczęłam zastanawiać czy to ja wydziwiam. Olewam czerwony!

ja kupiłam brąz z beżem żeby nie dopłacać za kolor,bo i wózek w tym kolorze był nie tani ,ale np drażnią zielone ,żarówy x-lander ,czerwony kolor wg bardzo fajny .