Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszatniczka malutka

90% facetow to egoisci

Polecane posty

Jestem na koncowce macierzynskiego i mam oferte lepszej pracy, nie tylko ze wzgledu na zarobki, ale takze na nowe doswiadczenie. Przyjecie tej pracy oznaczaloby, ze musialabym zwrocic czesc pieniedzy z mojego macierzynskiego + przeprowadzic sie do innego miasta i znalezc tam przedszkole (mieszkanie i przedszkole byloby tansze niz tutaj). Moj maz pracuje z dala od domu i ma bardzo dobre zarobki, wiec zapytalam co o tym mysli. Przez pierwszy miesiac byloby ciezko, plus to oddawanie kasy, ale bylaby to inwestycja w nasza przyszlosc. I co uslyszalam? 'Skad wezmiesz pieniadze na przeprowadzke i by kase zwrocic?' No tak, ja mysle 'my', 'nasza kasa', a on mysli o sobie i nie ma zamiaru mi pomoc. Mimo tego, ze na dluzsza mete byloby nam pozniej latwiej. Pierdzielony egoista!

Gość koszatnik wielki
a 99% kobiet to nimfomanki co maja za duze wymagania i leca na kase

Gość abcxyz
oh ziutkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość prawdziwy mężczyzna :-)
taaa, a gdybyś to ty miała mu dać kasę to napisalabyś- mój facet to nieudacznik. CHŁOP MA RACJĘ- TO JEGO PIENIĄDZE. SAMA SOBIE ZAROB

to ja sie do 1% zaliczam, bo poki go o kase nie prosilam i prawie za wszystko placilam sama pomimo ze zarabiam 1/4 tego co on to bylo super, a teraz jak pojawilo sie dziecko i kasa z mojej pracy idzie na przedszkole to facet ma mnie w dupie. Teraz wiem, ze powinnam byla jak inne baby go wykorzystywac i trzymac swoja kase na koncie , a nie wydawac ja na dom myslac ze przeciez wszystko jest 'wspolne' - to mam teraz nauczke. Beda musiala jakis kredyt wziac, ale jak sie odkuje to beda juz zupelnie inne zasady.

prawdziwy mezczyzna - gdybym ja miala mu dac kase po to zeby zmienil prace na lepiej platna i z perspektywami to bym dala, bo ja rozumiem malzenstwo jako wspolnote i nie traktuje pieniedzy, ktore zarabiam jako 'moich'. I jak widac to jest moj blad.

Gość opiuouyt
wzielas sobie dupka za meza to masz co chcialas :)