Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezpraduuuuuuuu

Nie mam prądu już 6 godzin!!!!!

Polecane posty

Gość bezpraduuuuuuuu

Nie ugotuje nic!!! A planują włączyć ok 18!!!! Jebana Polska ,mam juz takie nerwy zszarpane, co ja dziecku dam jeść? Pisze z laptopa,bateria tez juz siada :(

Gość bezpraduuuuuuuu
i co ja mam zrobic?ich to nie interesuje! placi sie kolosalne peiadze a oni ciagle mają jakas awarie Dzwonie tam juz 3 raz i mowie co myślę, oczywiscie odzew PROSZE UZBROIC SIE W CIERPLIWOSC powiedzialam co o nich mysle!dobrze sie im gada!

Gość Pudelek Pepssi
a ile dziecko ma lat?

Gość bezpraduuuuuuuu
w całej mojej ulicy nie ma, wszyscy klną,nie tylko ja :( Ludzie bedą skarge pisać,bo przynajmniej raz w miesiacu jest jakas awaria ale dzisiaj to juz przesada.

Gość co za baba
Nie słyszałaś, ze coś się moze popsuć? Nie ma rzeczy niepsujących się. Dziecku kup słoiczek albo idzcie do restauracji, pierogarni czy baru mlecznego.

Gość bezpraduuuuuuuu
Synek ma 2 latka, zostaje mi isć do miasta i kupić gotowe żarcie :(

Gość itilinka
oj juz nie przesadzaj:O jest lato wiec nie zmarzniesz, co bys powiedziała jakby to był srodek zimy? skoro nic nie mozesz ugotowac-domyslam sie ze kuchenka tez na prad- to zamow obiad do domu

Gość mama 2-latka
może jeść kanapki, jogurty, owoce, jak jeden dzień obędzie się bez gotowanego to nic mu nie będzie:)

u mnie w domu tez prądu nie było i było małe dziecko to łaskawie na drugi dzień przyjechali.Taka j..... Polska

Gość bezpraduuuuuuuu
wiesz co oczywiscie ze może sie cos popsuć,ale u nas co chwile sie psuje, tyle kasy sie płaci a oni nie mogą wymienic tego CZEGOŚ na nowe,żeby sie nie psuło? Ta kobieta co przyjmuje zgłoszenia powiedziala mi teraz ze winą jest jakiś główny przełącznik,wiec spytalam czy nie lepeij go wymienic na nowy?można zrozumieć godzine lub dwie,a teraz juz bedzie 7 godzina a gdzie tam wieczór???masakra :(

Gość mama 2-latka
a następnym razem kup ze 3 słoiczki zupy czy jakieś gotowe dania żeby mieć w domu na taki właśnie przypadek.

Gość bezpraduuuuuuuu
to ja mam jeszcze dobrze, mam sąsiadke na przeciwko co dziecko ma 2 miesiace, jak ktoś ma jeszcze gaz to podgrzeje wode zeby mleko było ciepłe,co ona ma zrobić biedna???

Gość bezpraduuuuuuuu
mamo 2 latka- ja mam słoiczki na "czarną godzine" ale jak je mam podgrzać :(

Gość itilinka
a wody ciepłej tez nie masz?? wszystko w domu jest na prad? ja mam kuchnie na gaz wiec w razie braku pradu nie mam problemu

Gość mama 2-latka
weż dziecko w spacerówkę idż do najbliższej restauracji, kebabu czy gzieś poproś to na pewno ci podrzeją w mikrofali. zamów kawe nakarm dziecko na miejscu i po sprawie:D

Gość bezpraduuuuuuuu
jesli chodzi o wodę- mam bojler w piwnicy co grzeje wode w łazience i w kuchni,no ale trzeba codziennie palić :( oszczędność.

Gość bezpraduuuuuuuu
no właśnie czekam aż wstanie i mykamy do miasta :)

Gość 121333333
ja jak prądu nie mam to nie mam też internetu

Gość nie przesadzaj!
sloiczki nie musza byc cieple!nic sie dziecku nie stanie jak mu podasz w temp.pokojowej!!!

Gość vdsgrw
121333333- Święta racja, ja bez prądu też nie mam internetu. Zostaje mi sam laptop z pasjansem ;) ale w końcu bateria też pada.... :( Więc ciekawe skąd koleżanka czerpie internet, że ma bez prądu- pytam poważnie. Może trzeba się zastanowić nad zmianą dostawcy

Gość serio dziewczyny
nie słyszałyście o necie bezprzewodowym?:D:D:D:D Takim jaki oferuje min każdy operator komórkowy w PL?

Gość bezpraduuuuuuuu
bateria w końcu padła, zjedliśmy w mieście, mężowi też kupiłam,zrozumiał :) Owszem internet jest bezprzewodowy hehe :) Prąd włączyli o godzinie 18.30 :)

Gość ja jak nie ma prądu
to i wody nie mam bo pompa która pompuje wodę ze studni jest na prąd i dupa.......