Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość milka3233

Piegi + naczynka + cienie pod oczami " blada skóra POMOCY !!

Polecane posty

Gość milka3233

Mam taki problem. Jestem bardzo blada. Pije dużo soku marchwiowego jem bardzo dużo owoców i warzyw ale to nic nie daje. Do tego na bladej skórze mam piegi + popękane naczynka co wygląda tak jakbym była brudna. W dodatku mam straszne cienie pod oczami. Próbuje wszystkiego co sie da . By nie być bladą posmarowałam sie samoopalaczem , co wyszło tak, że byłam poprostu żółta, a samoopalacz zadziałał nierównie. Gdy wyszłam na słońce by lekko opalić twarz, pozostałam blada a piegi stały sie ciemniejsze. Co nic nie dało. By rozjaśnić piegi stosuje krem już przez kilka miesięcy (nic nie daje ) , smarowałam twarz sokiem z cytryny ( co również nic nie dało ) , stosowałam maseczki z mąki ziemniaczanej ( również nic nie dało ). By zlikwidować naczynka stosuje specjalny krem i łykam 3 razy dziennie rutinoskorbin . Efekty są takie że zaczerwienienia nie są aż tak intensywne. Wizyt u dermatologa zaliczyłam ze sto. W gre nie wchodzą żadne zabiegi ponieważ po pierwsze mam tylko 14 lat, po drugie mnie na nie nie stać. Pozostało mi tylko całą siebie przykryć pod mega tapetą a tego nie chce bo bede wyglądać sztucznie. Poradźcie mi coś prosze !!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować