Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniak35

NAJEROTYCZNIEJSZA rzecz na swiecie !!!!

Polecane posty

Dla mnie najbardziej erotyczne jest taki coś: Myję sobie rano zęby, jestem rozjeebana jak koń po westernie w rozciągnietej koszulce i On mnie bierze w swe silne ramiona, całuje namiętnie, nie bacząc na moją kocią mordkę usmarowaną pastą do zębów. :classic_cool: No..a potem sami wiecie. ;)

Gość że co?? że jak??
a mi się marzy przygodny seksik w zatłoczonym autobusie z przygodnym pasażerem....no ale lipa bo zazwyczaj jeżdze samochodem a jak już wsiądę w autobus to jak nazłość tłoku nie ma....:O także lipa:O:O

Tak się podnieciłem, że zacząłem sprawdzać dalej! I okazuje się, że - czego dotąd nie wiedziałem - mamy dwie koniugacje, które w niektórych czasobnikach występują równolegle. "Stała oboczność dwu paradygmatów- koniugacji I i III charakteryzuje np. wyrazy głaskać, mlaskać, klaskać, pluskać, gderać, czochrać się. O możliwości posługiwania się dwoma wzorami w ich odmianie nie decyduje ani ich budowa, ani znaczenie." http://www.sciaga.pl/tekst/48394-49-problemy_fleksyjne_i_skladniowe_czasownikow Czego to się człowiek nie dowie na starość...

Gość że co?? że jak??
a co to są czasobniki??? bo niewiem...:o

Gość że co?? że jak??
uczy nas Polskiej wymowy a sam błędy robi?? śmieszne to:P

"mamy dwie koniugacje" To jak powiedzieć, że mamy dwie gramatyki. Koniugacja jest JEDNA, wiele jest wzorów, albo grup koniugacji.

A na łacinie pani profesor mówiła: I, II, III, IV koniugacja. To ja już nic z tego nie rozumiem. :(

Ty się tutaj znasz przecież. Pytam się grzecznie. Mówiła tak, bo prowadziła z nami łacinę, to chyba mogła. :classic_cool:

I co, pokazywała tabele z WZORAMI KONIUGACJI, albo z GRUPAMI KONIUGACJI. Masz I, II i III Rzeczpospolitą, co nie oznacza, że to trzy różne kraje. Kumasz?

Ale też nie miałeś racji. :D Ona jest jasna. To że ludzie używają form błędnych czy przyjętych w danej gwarze to co innego.

Numero duo - no oczywiście, że to za wysoki poziom abstrakcji jak dla mnie. W koncu ty, pozwól, że zacytuję: "przynajmniej czytasz Kartezjusza". :classic_cool: