Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwe07

Ravda-Bułgaria byliście?

Polecane posty

Gość elwe07

Jakie wrażenia?

Ja polecam Pomorie :) nie mylic z PRIMORSKO Miasteczko nie jest moze zbyt piekne ale ma kilka plusow -festiwal slonca morze wina na poczatku sierpnia -bliziutko od lotniska w Burgas ( ok 8 km ) zamawia sie tylko zolte taxowki -rewelacyjne sanatorium -przepiekny monastyr -lecznicze czarne blota -wszedzie blisko ( Varna, Obzor, Sozpol, Neseber, Burgas ) -ceny za posilki i noclegi nawet kilkakrotnie tansze niz w najpopularniejszych bulgarskich kurortach -plaze w miare ok w Pomorie sa super fale -calkiem atrakcyjne plaze :)

oj rabnelam sie o plazach uwaga na plaze muszelkowa mialo byc lepiej miec specjalne butki Sea Star fajny hotel i jeszcze jedna wazna rzecz Noclegi zamawiac najlepiej w starej czesci Pomorie na pewno nie w nowej warto tez na bazar zajrzec arbuzy brzoskwinie przepyszne z brzoskwin sok sie niemal wylewal rewelacyjne winogrona pekajace od nadmiaru soku Pyszne wina z bulgarskich potraw moje ukochane to caca, kaszkawal pane i czuszki

Gość elwe07
Ja mam już wykupioną wycieczkę w Rawdzie hotel Elwira...no i nie wiem ile kasy wziąć na 10 dni...

powiem tak lepiej wziac wiecej niz mniej pamietam ze w Varnie byly calkiem niedrogie a piekne wyroby ze zlota ;) taniej niz w Pl naprawde warto warto rowniez zwiedzic piekny Nesebyr oraz delfinarium w varnie wstep to ok 40 euro chyba ja bym nie mogla pojsc nie moge patrzec na meczenie zwierzat :( tak pieknych inteligentnych jakimi sa delfiny zreszta kazde meczenie zwierzat mnie smuci i obrzydza

Gość elwe07
czy ktoś sie jeszcze wypowie?