Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomimprezowa debata

Która część ciała jest najważniejsza dla płci przeciwnej?

Polecane posty

Gość pomimprezowa debata

Byłem wczoraj na imprezie i zaczęły się dywagacje która cześć kobiecego ciała najbardziej kręci faceta. Kobietki słuchały i lekko się poobrażały i zaczęły swój wątek na temat facetów. Wyszło że faceci przede wszystkim zwracają uwagę na tyłek, biodra, piersi. Twarze gdzieś na dalekim miejscu, pojawiały się też nogi, stopy, dłonie. Nawet plecy i brzuch. O dziwo nikt nie wspomniał nawet o mózgu :P no ale to może dlatego ze to w zasadzie nie jest widoczna cześć ciała. Laski mówiły o oczach, barwie głosu. A co dla Was jest najważniejsze? Zobaczę jak się ma to tego co wczoraj się nasłuchałem. I wszystkie Panie - bez urazy ;) Darek^

Gość czarna madonna
no ja zwracam uwagę na ogolnie twarz, nie musi być za specjalnie piękna ale musi miec to coś. facet nie może iść jak ciutrok tylko raczej pewnie siebie.

Gość czarna madonna
i oczywiscie dupa nie może być tłusta u faceta :D

Gość IMO13831
a wiesz co ... :) "nawet nas chyba nie podejzewaja o to ze mamy mózgi albo ze ich uzywamy" Ciekawe dlaczego? :classic_cool:

Gość czarna madonna
facet wymagania ma wygórowane a sam sobą nie reprezentuje często nic ciekawego...

Gość a wiesz co ... :)
"a wiesz co ... "nawet nas chyba nie podejzewaja o to ze mamy mózgi albo ze ich uzywamy" Ciekawe dlaczego?" bo jestescie zadufanymi w dobie dupkami dla których tylko ciało sie liczy i nic wiecej. Wam kobieta słuzy tylko do dymania i nie widzicie w nas nic wiecej :)

Gość pomimprezowa debata
a czy mózg ma tak naprawdę znaczenie? "od pierwszego spojrzenia" to przecież mogą nawet nie zamienić ze sobą słowa wiec nie wiadomo jaki jest mózg

"jestem atrakcyjna i z powyższych wymeinionych mam, no może prócz cyca, mimo wszystko nikt na mnie nie leci," nie masy cyycków wiec juz odpadasz :P "więc może to co w głowie też się liczy ?"" myślisz? hahahha prosze cie....oni śą debilami i jak z toba rozmawiaja to jedyne co widza to dupe i mówiace cycki .... brak ccków powoduje ze nie umieja juz rozmawiac z toba bo przeciez ślepna nagle :)

Gość o nieeeeeeeeeeeeeeeeeee
takie to nie pomogą ci w niczym :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Gość bora bora rarara
jako kobieta na pierwszy rzut oka zwracam uwagę u mężczyzn na górną część ciała-klata , ramiona natomiast mój mąż zawsze na pupę i nogi, nie za chude nie za grube i nie krzywe pzrede wszystkim ;P

Gość czarna madonna
ojjj bez przesady, zaś nie wszystko musi być idealne, jakoś faceci lecą na moje ciało a nie mam cycków, tylko mnie martwi,że tylko na ciało ;/ takze twoja teoria trochę podupada.

"jakaś feministka z cb ? pod tym względem też facetów nie znoszę , tępe cioty ;/" ja nie.... poprostu wiem jak oni działaj.... "intelekt u kobiety ????" dla nich to wogole abstrakcja bo jak cycki i dupa moga miec intelekt to tak jak by stopa sama myślała a u nich to nie do przyjecia... tak nas faceci postrzegaja.... reszta to pozory, mydlenie oczu.... masz cycki ładna dupe to masz kazdego :)

Gość czarna madonna
no tak. a dla budowniczych to każda nawet brzydula jest królowa :D nie zapomne jak facet mnie zaczynał całowac po piersiach a tam nic i chyba mega rozczarowanie...

"jakoś faceci lecą na moje ciało a nie mam cycków, tylko mnie martwi,że tylko na ciało ;/" no a co innego moze ich interesowac w tobie? (we mnie, w jakiej kolwiek)? przeciez oni niczego wiecej od nas nie chca... maja małe wymagania i sa ekonomiczni bardzo :) wiec mózg? oO prosze cie ...

NAJWAZNIEJSZY JEST MOZG!!! JAK KTOS MA LADNE CYCKI CZY NOGI ALE JEST GLUPI TO NA NIC DRUGIEJ OSOBIE TE LADNE CYCKI LUB NOGI POZATYM URODA BARDZO SZYBKO PRZEMIJA I POTEM ATRAKCYJNOSC FIZYCZNA SCHODZI NA 2GI PLAN

Gość czarna madonna
znaczy się w tej chwili mam podobne zdanie do twojego bo generalnie to nigdy się mną nikt nie zainteresował tylko ciałem. każdy z którymi miałam do czynienia widział ciało.

Gość IMO13831
"a wiesz co ... :)" Chodź, przytulę Cię. :D

"a dla budowniczych to każda nawet brzydula jest królowa " a jak myślisz czemu? bo to na czym im zalezy to dziura miedzy norgami wiec na reszte sa slepi, niec nie widza tylko gadajaca (albo nawet i tego nie słysza) dziure :) "nie zapomne jak facet mnie zaczynał całowac po piersiach a tam nic i chyba mega rozczarowanie..." Dziura! powtarzam ... dziura była wazna a nie cycki w tym momencie...wiec oślepł i laz do dziury :P prawda? czy uciekł...pewnie powiedział ci ze i tak mu sie podobasz :P ...tylko uwierz mi ze jak staneła by przed nim ładniejsza, fajniejsza z lepszym cyckiem to by tak szybko poleciał za nia az by sie kurzyło a ty byś znikneła z powierzchni ziemi dla niego:)

Gość IMO13831
czarna madonna "każdy z którymi miałam do czynienia widział ciało." Bo na takich lecisz. I pewnie każdego, który ma w sobie odrobinę uczuć i śmie je okazywać nazwiesz ciotą.

Gość zalezy ile piwek
i tak w sumie uważam ze bez fajnego fejsa to trudno. jeszcze zależy w jakim stanie alkoholowego upojenia jest druga strona gdy się poznają :P kryteria łagodnieją z każdym piffkiem

""a wiesz co ... " Chodź, przytulę Cię. " spoko ... tylko wyłacze mózg :) i wypne cycki :) moze mnie wtedy pokochasz :)

oni widza gadajaca dziure z cyckami która mówi "blablabla" i nic nie myśli ...i styka dla nich :)

Gość czarna madonna
wcale nie, spotykałam się i z inteligentnym facetem i tym mniej, atrakcyjni ? 1 tak drugi nie. nie trafiam i tyle... albo jestem rzeczywiscie głupia :) a wiesz co - racja, poszedłby do innej. wyjęłas mi to z ust, dziura się liczy !

Gość czarna madonna
i naiwnie czekam ,aż w końcu ktoś pokocha mnie a nie moje ciało ;) niedoczekanie ? może :)

Gość mózg partnerki nie ma wpływu
na jakość seksu, przecież nie ma to żadnego związku

Gość jak to nie?
bez mózgu by nie wyła z rozkoszy bo by jej nie odczuwała a ja lubię jak kobieta jęczy !!!! sam widzisz ze mózg jest kobiecie przydatny

"bez mózgu by nie wyła z rozkoszy bo by jej nie odczuwała a ja lubię jak kobieta jęczy !!!! sam widzisz ze mózg jest kobiecie przydatny" nooo...wszystko dla nich kreci sie własnie koło tego :) jak jzu pisałam .... "intelekt u kobiety" to dla nich strasznie abstrakcyjne pojecie...oni nie ogarniaja tego. To nie ich wina. Tacy poprostu są. :)

coby nie mówić sama się tak czuję, taka chodząca na dwóch nogach dziurka, taka moja misja na tym świecie ;)

"i naiwnie czekam ,aż w końcu ktoś pokocha mnie a nie moje ciało niedoczekanie ? może" dlatego ich sie olewa sikiem falisty (zaraz sie fetyszysci i zboki zleca po ty co napisała ale oki) i wie ze oni i tak cie nie słuchaja a tylko udaja a mózg kobiety dla nich jest potrzebny im tylko do tego aby jęczała bym im było przyjemnie...wiec widzisz ze wysztko kieci sie wokół tego aby im było dobrze, mieli na co sie gapic, gdzie wsadzic i co pomaca i bonusowo by wydała dzieki "ahhhhhhhh, ohhhhhhhhhhh" i juz ci kochaja do ....momentu az pojawi sie lepszy model dziury lub cycka :P oni nie sa wymagajacy .... oni są upierdliwi :)

"coby nie mówić sama się tak czuję, taka chodząca na dwóch nogach dziurka, taka moja misja na tym świecie" jak kazdej kobiety zreszta (podszywaczu) :) tylko te co wiedza juz co jest grane moga was wkurwiac :P i sie bawic :P