Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkuja

Dlaczego jest tak wielka różnica w inteligencji , mądrości itp między facetami a

Polecane posty

Gość jkuja

między facetami a kobietami... ?? Wystarczy spojrzeć na najlepszych prawników, lekarzy, noblistów.. to wszystko to praktycznie w 90% faceci albo na przywodców swiata teraz , wczesniej itp.. to praktycznie byli sami faceci dlaczego jest aż tak wielka roznica miedzy facetami a kobietami?? czyzby kobiety faktycznie byly stworzone TYLKO do rozmnazania ??

wystarczy spojrzec na budowlańców, rodowitych Polaków ledwo mówiących po polsku - sami faceci, bezdomni to też prawie sami faceci, więc nie generalizuj, proszę.

To nie chodzi o inteligencję tylko o to, że kobiety zawsze były spychane do kuchni itd. A teraz kiedy walczą swoje pojawia się coraz więcej kobiet naukowców, prawników, lekarzy itd.

Gość . . . . . . . . . .
dlaczego tylko faceci są bezdomni? BO KOBIETY MOGĄ ZARABIAĆ DUPĄ. a druga część nierobow znajduje sobie męża

Gość IMO13831
huńćwok "wystarczy spojrzec na budowlańców, rodowitych Polaków ledwo mówiących po polsku - sami faceci," Bo baby nie potrafią i nie chcą budować? "bezdomni to też prawie sami faceci," Bo baba zarobi na dupie (niemałe pieniądze...), a facetowi zostaje ulica, więzienie, samobójstwo? :classic_cool:

Gość IMO13831
Endlessly "To nie chodzi o inteligencję tylko o to, że kobiety zawsze były spychane do kuchni itd. A teraz kiedy walczą swoje pojawia się coraz więcej kobiet naukowców, prawników, lekarzy itd." Nie jesteście "spychane" już od KILKUDZIESIĘCIU lat, ba! Jesteście nawet faworyzowane i do czego doszłyście...? Do niczego, czyt. zakłamanego feminizmu.

kobiety rzadiej idą do pracy fizycznej bo są na tyle inteligentne że można je w biurze posadzic, a ogromnej ilości facetów niestety nie można. taaa... chciałabym zobaczyc jak 50-letnia, zniszczona chlaniem i życiem w nędznych warunkach kobieta idzie dawac dupy xDDDd

Gość . . . . . . . . . .
inteligentne? taaa tylko czekają na bogatego męża

Gość IMO13831
huńćwok "kobiety rzadiej idą do pracy fizycznej bo są na tyle inteligentne że można je w biurze posadzic, a ogromnej ilości facetów niestety nie można." Zrób kawę kotku i załóż coś seksownego. Słowem - oszałamiający intelekt. Dać dupy szefowi i skopiować papiery... "taaa... chciałabym zobaczyc jak 50-letnia, zniszczona chlaniem i życiem w nędznych warunkach kobieta idzie dawac d**y xDDDd" Zniszczona chlaniem i nędznym życiem, ale i tak nie na ulicy - ciekawe. :classic_cool:

Po pierwsze ja nie jestem feministką. Po drugie uważam, że mam o wiele wyższy poziom inteligencji od Ciebie. Wnioskuję to z Twoich wypowiedzi a po trzecie gdyby nie kobiety to połowa z was zdechła by z głodu i brudu.

Gość . . . . . . . . . .
gdyby nie facet to 2/3 popełniłoby samobójstwo

Hahahahaha... Ten argument mnie powalił. Ale, ze niby co takiego faceci robią, że utrzymujemy się przy życiu?:D

Kobiety maja mniejsze mozgi, tak nas stworzyla natura. Stad najwieksze umysly swiata to faceci. Ale to nie oznacza ze jestesmy madrzejsi. Do pewnych rzeczy jestesmy lepiej przystosowani. Np. jako naukowcy potrafimy sie poswiecic pracy w 100%. Ale nie jestem pewien, czy to do konca sluszna droga.

Gość IMO13831
Endlessly "Po pierwsze ja nie jestem feministką. Po drugie uważam, że mam o wiele wyższy poziom inteligencji od Ciebie. Wnioskuję to z Twoich wypowiedzi" Wyciąganie błędnych wniosków - wbrew pozorom nie jest oznaką intelektu. :D "a po trzecie gdyby nie kobiety to połowa z was zdechła by z głodu.." Kto pracuje na roli i zaopatruje ludzi w produkty spożywcze? Faceci. Kto pracuje na farmach, hodując zwierzęta? Faceci. Kto te zwierzęta zabija, dostarczając pożywienia masom? Faceci. Jakieś wątpliwości? "... i brudu." Wejdź na Naszą Klasę lub inne Fejsgówno i spójrz na śliczniaste fotki. Kto ma większy burdel w pokoju na tychże fotkach? :D

Gość Perfetka..
jkuja - logicznie myśląc faceci zatem nie powstają z kobiet? Bo inaczej wykluczałoby to postawioną tezę!

...... Akurat z Tobą nie będę dyskutować bo o ile co poniektórzy faceci tu potrafią podać konkretne argumenty to Ty je wszystkie obalasz...

Gość IMO13831
Perfetka.. "jkuja - logicznie myśląc faceci zatem nie powstają z kobiet? Bo inaczej wykluczałoby to postawioną tezę!" Volkswagen i Porsche są produkcji tej samej firmy - wedle Ciebie się nie różnią? ;)

Gość Perfetka..
jkuja - a z drugiej strony, jakże to idiotyczne łączyć geny z kimś nieinteligentnym. Może powinieneś rozmnożyć się z małpą. Też podgatunek .. :O

Gość IMO13831
Endlessly "...... Akurat z Tobą nie będę dyskutować bo o ile co poniektórzy faceci tu potrafią podać konkretne argumenty to Ty je wszystkie obalasz..." 16:50 i 16:51 - raczej się zgadzamy. :classic_cool:

Gość Perfetka..
IMO13831 Perfetka.. "jkuja - logicznie myśląc faceci zatem nie powstają z kobiet? Bo inaczej wykluczałoby to postawioną tezę!" Volkswagen i Porsche są produkcji tej samej firmy - wedle Ciebie się nie różnią?" Jak się to ma do mojego postu???? Chcesz powiedzieć, że volkswagen tworzy porsche???? :O Tej samej produkcji nie oznacza, że z volkswagena wychodzi porsche, jak w przypadku faceta, który zawsze jest z części kobiety.

Gość IMO13831
Perfetka.. "Może powinieneś rozmnożyć się z małpą. Też podgatunek .." Czy Ty właśnie porównałaś małpy z kobietami?! Intelekt, argumentacja i umiejętność logicznej dyskusji typowo kobieca. :D

Gość Perfetka..
Co za logika!!! :O

Gość Perfetka..
IMO13831 - to była ironia inteligencjo inaczej!

Śmieszne jest dla mnie kiedy ktoś krzyczy o swojej inteligencji a cały zasób jego słownictwa to "cipa" i "dupa". Ja nie neguje tego, ze wśród facetów jest tyle inteligentów, ale teraz również pojawia się coraz więcej kobiet.. w świecie nauki, polityki itd. I owszem, jest to związane z tym, że zmądrzały... Ale chodzi mi o to, że zmądrzały bo zaczęły wychodzić z domów. Robić coś dla siebie, spełniać się zawodowo. A nie tylko mąż, dzieci, obiadki i kółko się zamyka.

Gość Perfetka..
Skoro jesteście sporo inteligentniejsi to rozmnażajcie się między sobą... Wiem, że próbujesz... Powodzenia!! :D

Gość Perfetka..
Endlessly - ja także nie wątpię, że są inteligentni faceci. Ale tutaj takiego nie znajdziesz... :D

Gość a wiesz co ... :)
"Intelekt, argumentacja i umiejętność logicznej dyskusji typowo kobieca" ładnie sie o sobie IMO wyrazasz...widac masz silna strone kobieca w sobie :)

Gość IMO13831
Perfetka - jaka ironia? Ironia by była jakbyśmy mieli jakikolwiek wybór na tym polu, a wybieralibyśmy gorszą opcję jednocześnie się z tego powodu burząc. ;)

Endlessly ja sie musze z Toba zgodzic. Kobiety dawniej byly na utrzymaniu meza. Nawet gdyby chcialy zakosztowac studiowania, czy prowadzenia jakiegos "wlasnego" zycia, to niem ialy takiej szansy. No bo kiedy, jak trzeba zajac sie domem, dziecmi, no i mezem. Na szczescie te czasy minely, i szanse sie wyrownuja. Nie licze jednak na to, aby kobiety kiedys nas przescignely inteligencja. Biologicznie to nie mozliwe po prostu. Natomiast osobiscie, nie widze nic zlego w tym, ze kobiety probuja zdobyc swiat. Nawet jezeli sie to nie moze udac.

Gość a wiesz co ... :)
my jestesmy tylko do dymania i wydawania dzieków "ohhhh, ahhhh" a reszte wy odwalajcie :P