Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkuja

Dlaczego jest tak wielka różnica w inteligencji , mądrości itp między facetami a

Polecane posty

Gość IMO13831
Endlessly "Ale chodzi mi o to, że zmądrzały bo zaczęły wychodzić z domów. Robić coś dla siebie, spełniać się zawodowo. A nie tylko mąż, dzieci, obiadki i kółko się zamyka." A pomimo tego nadal nic nie osiągnęły. Co gorsza ich poczynania są nieraz kpiną - wystarczy spojrzeć na kobiety w polityce...

widły w gnoju, ale ja wcale nie wątpie, że są takie kobiety. Chodzi mi o to, że kiedyś to prawie każda jedna po porodze dwa lata wychowawczego, zeby w domu być z dzieckiem, mężem, gotować, sprzątać, prać itd. A teraz kobiety częściej wybierają, że chcą iść do pracy, do ludzi, spełniać się a nie tylko dom.

Gość a wiesz co ... :)
nooo...i niedługo faceci beda na potrzebni tylko do rozrodu :) a i do płacenia alimentów :)

Gość Perfetka..
[zgłoś do usunięcia] IMO13831 Perfetka - jaka ironia? Ironia by była jakbyśmy mieli jakikolwiek wybór na tym polu, a wybieralibyśmy gorszą opcję jednocześnie się z tego powodu burząc. A co ktoś cię przywiązał do forum babskiego??? :D że nie masz wyboru?

Gość serek o smaku waniliowym
a tam pieprzycie generalnie wiekszosc spoleczenstwa to idioci, sorry, ale taka jest prawda na 10 facetow z ktorymi sie spotykalam tylko o jednym moge powiedziec ze byl naprawde inteligentny, dodam, ze kazdy z moich bylych studiowal, badz skonczyl studia

IMO... :D Niektóre Twoje argumenty są nawet ok. Ale ten z polityką? Rządzą nami faceci i powiedz Sam co w tej Polsce dzięki nim się dzieje? Mamy dobrobyt? Nic nie mamy.

Gość jkuja
tu nawet nie ma co dyskutować największe głowy świata to zawsze w 99% byli faceci, największe mózgi świata to też faceci.. gdyby nie faceci kobiety prawdopodobnie nadal żył by w epoce kamiennej nie ma co się oszukiwać, najlepsi prawnicy, lekarze, architekci, naukowcy to wszystko są faceci a na pytanie, dlaczego więcej facetów jest bezrobotnych?? hm.. spójrz na pierwszą lepszą stronkę z ogłoszeniami sexualnymi to dowiesz się dlaczego ... kobieta jak sie do niczego nie nadaję to przynajmniej dupy daję i niby ma pracę.. a facet już ma kaplicę a więc argument z bezdomnymi jest na maxa nietrafiony bo nawet największy pasztet dzięki cipie może sobie jakiegoś frajera znaleźć który ma kawalerke itp.. a odwrotnie jest już nierealne

Gość IMO13831
Perfetka - rozumiem, że Twoja argumentacja polega na "jak się ze mną nie zgadza, to znaczy, że pedał!". :D A swoją drogą, co ma moja orientacja do naszej dyskusji? Czyżbyś próbowała swoja seksualnością wpłynąć na moje poglądy? :classic_cool:

znam wiele lasek które zajebiscie daja sobie rade bez facetów, maja dzieci iiii almenty a afceta biora tylko po to aby powydawac dzieki "ohhhh, ahhhh" i nara ... kopa w dupe za drzwi :P wiec coraz bardziej sie role odwracaja a wy sie na wszystko zdodzicie aby sobie umoczyc :)

Gość znamzycie.
kobiety zostaly stworzone tylko do mnożenia gatunku... to ich jedyna cecha, dlatego całą resztą, światem itp rządzą faceci w sto najbogatszych ludziach na ziemi jest chyba tylko 5 kobiet (i ich majątek polega na tym, że mają to w spadku np po dziadku.. czyli tak naprawdę takiej rodowitej miliarderki świat chyba nie widział)

Gość IMO13831
Perfetka.. "A co ktoś cię przywiązał do forum babskiego??? że nie masz wyboru?" A czy ja psioczę na samo Forum? Oj laska, laska. :D

jkuja idź człowieku z tą cipą i dupą bo te Twoje argumenty aż się przykro czyta. Sam obniżasz poziom facetów tymi Swoimi wypocinami. Nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to milcz albo udzielaj racjonalnych, inteligentych wypowiedzi.

męzczyzni w polityce :Hitler, Stalin, Bus, Neron i wiele wiele innych :) "madrych" merzczyz :) lepiej aby sie nie przekazywali swoich genów dalej :) Macie sie czym pochwalic.

Gość Perfetka..
IMO13831 - tylko chciałam cię poinformować, że ludzie naturalnie szukają sobie podobnych sobie. I żaden inteligent nie jest w stanie tyle siedzieć wśród idiotów, jak sugerujesz... Siedzisz tyle na forum, że musisz być idiotą... zatem..

sory za literówki, błedy...uciekam... bo dyskusja z z zadufanymi w sobie męzczyznami nudza mnie.

Gość IMO13831
Endlessly "IMO... Niektóre Twoje argumenty są nawet ok. Ale ten z polityką? Rządzą nami faceci i powiedz Sam co w tej Polsce dzięki nim się dzieje? Mamy dobrobyt? Nic nie mamy." A co to ma do rzeczy? Nieudolność męskich polityków wcale nie jest argumentem niwelującym taką samą nieudolność (jak nie większą) i ŚMIESZNOŚĆ kobiet polityków. ;)

Gość Perfetka..
IMO13831 Perfetka.. "A co ktoś cię przywiązał do forum babskiego??? że nie masz wyboru?" A czy ja psioczę na samo Forum? Oj laska, laska." O bystrości! To forum jest kobiece z definicji.. mało tego 90% tu piszących to kobiety.. Zatem twierdząc, że kobiety są głupsze, a jednak to im poświęcasz czas, może oznaczać tylko tyle, że jesteś przynajmniej podobnie głupi...

Gość IMO13831
a wiesz co ... :) "znam wiele lasek które zaj**iscie daja sobie rade bez facetów, maja dzieci iiii almenty a afceta biora tylko po to aby powydawac dzieki "ohhhh, ahhhh" i nara ... kopa w d**e za drzwi" "Zajebiście dają sobie radę bez facetów" i "alimenty" nie powinny znajdować się w jednym zdaniu. :D:D:D:D

Pamiętam wyniki badań które to wyjaśniały. Problem kobiet polega na innym sposobie socjalizacji co widać chociażby na tym forum. Jezeli trafi się kobieta która mówi, ze woli karierę niż dzieci to jest odpowiednio wyzywana lub mówią, że się jeszcze jej zmieni. Jeżeli od dziecka wpaja się dziewczynce, że kiedyś będzie miała dzieci, będzie się nimi opiekowała, to naturalnym jest, że kobiety zwracają się w stronę mniej wymagających czasowo zawodów. Co jest smutne bo jednocześnie to kobiety mają większy potencjał w kwestii osiągów akademickich.

Perfetka... Ja jestem kobietą, ale weź już nic nie mów bo z Twojej wypowiedzi wynikło, że wszyscy jesteś idiotami;/ Dziewucho, przemyśl zanim coś napiszesz. A po drugie przyciągają się przeciwieństwa.

Gość znamzycie.
//kuja idź człowieku z tą cipą i dupą bo te Twoje argumenty aż się przykro czyta// akurat on dobrze mowi.. a ciebie to widocznie boli pasztecie

Gość ,.,.,
Od siebie dodam jeszcze, ze 9/10 artystow, ktorzy do czegos doszli to faceci, a w szkolach artystycznych jakies 70% studentow to baby 🖐️ Zeby nie bylo, sama jestem baba i wiem, ze tez niczego nie osiagne :classic_cool:

Gość IMO13831
Perfetka.. "Siedzisz tyle na forum, że musisz być idiotą... zatem.." Nie Forum jest odpowiedzialne za poziom, ale ludzie którzy je tworzą... "O bystrości! To forum jest kobiece z definicji.. mało tego 90% tu piszących to kobiety.. Zatem twierdząc, że kobiety są głupsze, a jednak to im poświęcasz czas, może oznaczać tylko tyle, że jesteś przynajmniej podobnie głupi..." ...skoro siedzenie na tym forum sprawia, że osoba staje się (jest) idiotą, a forum to jest przeznaczone (i uczęszczane) przez kobiety... Tu już sama wyciągnij wnioski. :D:D

Gość IMO13831
Endlessly "Perfetka... Ja jestem kobietą, ale weź już nic nie mów bo z Twojej wypowiedzi wynikło, że wszyscy jesteś idiotami;/ Dziewucho, przemyśl zanim coś napiszesz. A po drugie przyciągają się przeciwieństwa." Masz u mnie plusa pomimo, że jesteś na "forum dla idiotów"...znaczy kobiet. :D

Jakbyś musiał pracować na pełen etat na budowie i jeszcze w domu to też byś wolał inteligentnie czytać kafeterie siedząc w biurze :P

Gość Perfetka..
IMO13831 Perfetka.. "Siedzisz tyle na forum, że musisz być idiotą... zatem.." Nie Forum jest odpowiedzialne za poziom, ale ludzie którzy je tworzą..." To ty nie wyciągasz wniosków.. Forum to ludzie piszący! A skoro piszesz z idiotkami, to sam jesteś idiotą. Inaczej byś tutaj nie miał nic do powiedzenia.

Perfetka, hahaha... Wymiękam. Zniektórymi można by podyskutować, ale co niektórzy to dno totalne. Nie mam argumentu to Cię zwymyślam.... A co do ironii to chyba mylisz pojęcia. Jak dla mnie po prostu nie potraqfisz wyrazić myśli.

Gość IMO13831
Perfetka.. "To ty nie wyciągasz wniosków.. Forum to ludzie piszący! A skoro piszesz z idiotkami, to sam jesteś idiotą. Inaczej byś tutaj nie miał nic do powiedzenia." To także ironia? :D

Właśnie offerma wyjaśnił Wam czemu kobiet nie widać w świecie biznesu...bo siedzą i kolejne pokolenia wychowują :)