Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teściowa zauroczona synową

teściowa zauroczona synową -jak w temacie

Polecane posty

ostatnio doszłam do wniosku ,że moja synowa stała się częścią rodziny tak na dobre,że nie wyobrażam sobie,by kiedyś była inna sytuacja. Że młodzi mogliby się rozwieść lub przestać kochać i szanować tak jak do tej pory. Czy wy też tak macie,czy pokochałyście swoje synowe,tak jak ja? Może to i chore,ale zazwyczaj zwracam się do niej córunia, dzwonię częściej niz do syna, teraz kiedy na świecie pojawiła się nasza wnusia, robie to jeszcze częściej. Uwielbiam spędzać czas z synową. Chyba tak naprawdę wynagradzam sobie,że nie mam córki. Córki,która zawsze była moim marzeniem.Doczekaliśmy się dwóch synów, teraz - od kilku lat mam córkę. Jedyną wspaniałą, była do pierwsza dzieczyna mojego syna,teraz jest już zoną. Tak bardzo ją kocham, że aż wydaje mi się to chore. W pewien sposób chore.

Gość mściwa Gośka
a ona myśli podobnie? :D

Piszesz serio? a myślałam, że to tylko moja teściowa jest taka dla mnie :)

w swoim mieszkaniu zbudowałam jej ołtarz z odlewem gipsowym synowej i modlę sie do niej mówiąc pacierz "Synowo moja,któraś jest żoną mojego syna święć się imię twoje "

Gość mściwa Gośka
hahahahahahahaaha:D

ona ma kochającą matkę - jest jedynaczką, z matką były zawsze bardzo blisko .Ale w stosunku do mnie zachowuje się bardzo podobnie,szanuje mnie nie tylko za to,ze jestem mamą jej męża,ale traktuje mnie też jak swoją matkę. Jest m i z tym tak dobrze,boję sie ,że to kiedyś minie.

Gość mściwa Gośka
to tylko pozazdrościć:D

Gość a juz myślam
że wszstkie teściowe to wredne suki. miła niespodzianka

Gość oj,uważaj żeby
ta twoja nadpobudliwość nie zmieniła się w nienawiść.... wiem o czym mówie sama to przerabiałam ze swoją teściową i była w podobnej sytuacji jak ty... też nie miała córki i wszystkie swoje uczucia przelała na mnie,z początku mi to pochlebiało a z czasem zaczeło wkórvviać,także uważaj...

Gość oj,uważaj żeby
no i ja też jestem jedynaczką

Gość że co?? że jak??
oj,uważaj żeby_>>>to moze twoja tesciowa jest

Gość w mojej rodzinie
też jest taki przypadek teściowa synową na rękach by nosiła a tamta gówniara mamo ,mamo i zjednuje sobie wzystkich . Ta sytuacja bardzo podobna

wpis z 17.48 to podszyw na razie relacja jest w porządku ,a są ze sobą już ponad 5 lat od razu wszyscy ją polubiliśmy bardzo bała się spotkania ze mną nie wiedziała jeszcze,ze az tak bede w stanie jej zaufac

Gość moja od razu mnie nie lubila
ale za to zakochana była w przyjaciółce mojego mężą bo to faktycznie fajna dziewczyna,ale odkąd pamiętam to miała chłopaka a tamta i tak ,za swoje Damian ty nie przepuść tej A nie przepuść bo piękna i wspaniala nawet przy mnie mowiła Damian,ty ja kochasz,nie wyprzesz się no i sie nie wyparł. . .