Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfnfkjgfnkjdg

Farbowanie włosów - duo kolor, czyli rozjaśnianie końcówek

Polecane posty

Gość jfnfkjgfnkjdg

Cześć, nigdy nie farbowałam włosów i nie planuję farbowana całości, ale zainteresowała mnie inna opcja, mianowicie farbowanie końcówek na kolor o jeden-dwa tony jaśniejszy (delikatne rozświetlenie końcówek), co sprawia, że włosy wyglądają jak "muśnięte słońcem" :D http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/224645_218369258188762_205534542805567_867003_4554806_n.jpg http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/228165_218369231522098_205534542805567_867001_7617291_n.jpg Czy któraś z Was to robiła? Polecacie jakiś salon w Warszawie? Ile zapłaciłyście?

Gość jfnfkjgfnkjdg
To chyba jest to samo co Ombre hair, ale nie jestem pewna

Gość agathhhha
ja zrobilam sobie takie ombre hair czyli rozsjasniane koncowki 3 tygodnie temu i czuje sie suuuuper:) znajomi rozwniez tak uwazaja bo komplementy sie sypaly a 2 kolezanki chcialy zebym umowil je z ta fryzjerka. ja mam bardz dlugie wlosy, bo po pas i fajnie to wyglada, a ty jakiej dlugosci?

Gość jfnfkjgfnkjdg
Noxelia, jak odrosty? :D Może spójrz na zdjęcia :O Efekt jest bardzo delikatny i klasyczny. agathhhha - włosy mam prosto ścięte, za łopatki :) Chciałabym coś zmienić, ale niekoniecznie je ścinać czy farbować całe, dlatego myślę, że to dobre rozwiązanie. Gdzie robiłaś?

Gość agathhhha
ja mialam to samo, sciecie nie wchodzilo w gre, chcialam tylko cos zmienic, mnie robila kolezanka - fryzjerka w domu, bo w salonie by to wyszlo duzo drozej, a tak to za 100 zl mialam :)

Gość jfnfkjgfnkjdg
Agathhha, myślisz, że w salonie zapłacę za to np 300 zł? Może więcej...?

Gość Mmmrrraauuu
A to się robi tylko pasmami czy całe włosy na dole od jakiejś linii ? Mnie też się to bardzo podoba, ale ja mam jasne włosy blon, więc nie uzyskam takiego efektu. Brodka ma fajnie zrobione.

Gość jfnfkjgfnkjdg
Noxelia, twoje włosy wyglądają nieciekawie 🖐️ Właśnie zastanawiam się jak to się robi, ale chyba nie od równej linii

Gość ooosmerka
Jesli mieszkasz w Warszawie to koniecznie zajrzyj do salonu MAMP na Nowolipkach i tam po prostu zrób taki zabieg. Samemu moze nie eksperymentuj, bo zrobisz sobie krzywde.

Gość lizzkowa
A ile kosztuje dekoloryzacja włosów w tym salonie ? Mozesz podać nr telefonu to z chęcia przedzwonię i sama zapytam.

Gość millluszka
O jak patrzyłam u nich na ceny to teraz w styczniu maja farbowanie za 119zł. Wiadomo czy to jakieś konkretne farbowanie ? czy tylko odrost ?

Gość sonilka8
Najlepiej jest zadzwonic do salonu i o wszystko zapytać. Wiadomo ze tutaj tez takie zabiegi są uzaleznione od długosci włosów.

Gość gość
Polecam na pewno odwiedzić to studio fryzrur http://www.dorothystudio.pl/ Ja odkad przez 5 lat jestem w Warszawie nie umiałam znalezc dla siebie odpowiedniego miejsca jesli chodzi o prfesjonalny salon fryzjreski.Wreszcie sie udało. Jest idealny, również pod względem cenowym.

Gość gość
Osobiście polecam salon In Harmony na Ochocie w budynku Millennium Plaza. Dobrze farbują, i ombre i koloryzacje autorskie, różnymi farbami. Chodzę tam od roku regularnie i jestem zadowolona, zawsze doradzą, co zrobić z włosami :)

Gość gość
Jesli naprawdę chcecie dobrze wyglądać i mieć naprawde ładnie zrobione włosy to nie róbcie tego samodzielnie tylko wybierzcie się do dobrego i profesjonalnego salonu. To jest jedyne miejsce w którym naprawde mega profesjonalnie mozna miec zrobione włoski.

Gość gość
To teraz skoro piszecie o strefie fryzur mozcie zapłacic az 30% taniej własnie na wszystkie takie usługi. To jest idealna oferta zwłaszcza dla nas kobiet.

Gość gość
Ja używałam do rozjaśniania tego rozjaśniacza. trena.pl/rozjasniacze/3682-scandic-silver-500-g-5906801030244.html. Nie niszczy tak bardzo włosów, jest w miarę ok, chociaż wiadomo że każda ingerencja we włosy je niszczy .

Gość gość
Już najlepiej jest wybrać sie do naprawde dobrej stylistki włosów, fryzjera. Ja polecam to miejsce w Warszawie http://www.dorothystudio.pl/ I tutaj zdecydowałabym sie na taką dużą zmianę koloru. Polecam Wam Panią Sylwię.

Gość gość
Dlatego jesli już chcecie coś zrobić z włosami i ma to dotyczyć koloru włosów to jest na to doskonala odpowiedz http://www.osmo.uk.com/care/chromaplex%E2%84%A2/chromaplex%E2%84%A2-bond-builder.aspx

Gość gość
Strobing bardzo fajnie wygląda i można tak rozłożyć farbę żeby dobrać fryzurę do kształtu twarzy :)