Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bettib.

brzydactwa?

Polecane posty

Gość bettib.

Ostatnio taką opinie (jak w tmacie) usłyszałam na tmat swój, męża i syna. Tak określiła nas sąsiadka mojej mamy. Nieważne w jakich okolicznościach ale zabolało mnie. Fakt, że ja jestem wysoka i szczupła i mam orli nos a mąż troszkę niższy i tego. Syn to normalne dziecko. Ale jacyś tragicznie to nie jesteśmy. Przykro mi. Czy jesteście wszyscy atrakcyjni? Czy sa tutaj osoby podobne do nas? a traczej mające podobny problem. Zwracacie uwagę na wygląd?

Gość anexxis
co to znaczy , że mąż jest "tego" ? no przestań, weź kobieto nie przejmuj się pierdołami

Gość bettib.
chciałam napisac, że mąż jest tęgi - przepraszam za błąd

Gość masakra piłą
ludzie są okrutni, nietaktowni i niemili, smutne

Gość pot
prawda zawsze boli....

każdy patrzy na wygląd - przynajmniej na początku znajomości. Każdy też ocenia po wyglądzie choć większość mówi, że "nie okładka świadczy o książce". Jednak najważniejsze by dbać o siebie, być dobrze ubranym i ładnie pachnieć - to jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny. A już najażniejsze są charkter i wnętrze człowieka - i to wie każdy kto ma nieco oleju w głowie ;) Mój mąż jest przystojny, dziecko mamy najpiękniejsze na świecie (tak czuje chyba każdy rodzic)

Gość anexxis
a sąsiadka Twojej mamy to pewnie alexis ;) Przestań dorosła babo przejmowac się opinią jakies wstrętnej starej baby. Spójrz na ulice ile osób jest przeciętnych. Ważne żebyście byli szczęsliwi :)

Gość bettib.
prawda nieprawda ale przykro jest bardzo :(

Gość chyba wazniejsze co macie
w głowach! ... uroda nawet największą zawsze przeminie!

Gość anexxis
za bardzo się przejełaś, pewnie powiedziała Ci złośliwie

Gość bettib.
kiedyś miałam bardzo dużo kompleksów na punkcie wygladu ale to odeszło. Poznałam męża i byliśmy szczęsliwi, przestał mnie wygląd obchodzić a teraz to wróciło

Gość pot
prawda w oczy kole...............

Gość anexxis
już to pisałeś idiotenie :P

nie w oczy kole ale moze ktos zazdrości skoro na głos tak mówi :D ja się nie będę wywyższać,uważam się za przeciętną,chłopaka też,dziecko nasze hmm oczywiście jak kazda z nas uwazam,że moje jest najładniejsze,ale ostatnio jechały jakieś 2 gówniary w autobusie i jedna miała dziecko i powiedziała do drugiej "patrz jaki łądny chłopczyk,ładniejszy niż tomek..." (tomek jej dziecko) ja bym tak nigdy nie powiedziala o swoim