Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toijaktam

pomoc przy polsacie cyfrowym

Polecane posty

Gość toijaktam

cześć mam problem, mam polsat cyfrowy z tym dekoderem mini i nie da się ustawić listy ulubionych pisze "operacja niemożliwa" od początku wszystkie listy są zajęte i mają te same kanały co na liście głównej i nie da się ani tego wyrzucić ani nic zmienić,listy nie ustawiłam ani razu bo się nie da,nic zrobić,w biurze obsługi to olewają i każą zaglądać do książeczki obsługi i jeszcze jedno: jak ustawić dodatkowy konwerter na astre? wczoraj działało elagancko wszystkie kanały z astry a dzisiaj znikły jak to ustawić w tych ustawieniach? oczywiscie konwerter jest zalozony doradzcie cos

Gość żal mi cie.
:o

Jedyne dekodery w których można ustawić własną listę to samsungi, musisz wejść w ustawienia i w trybie diseq ustawić hot bird diseq1 a na astrę diseq2 , bo domyślam się, że główny konwerter ustawiony jest na hot birda?

Gość toijaktam
no chyba tak jest ustawione na hot birda dzięki spróbuję to przestawić a co do tych ulubionych list to w instrukcji obsługi pisze ze da sie ustawic swoje listy ale mi nie wychodzi i wkurzam sie bo połowe kanałow to bezpruderyjne panienki i chce je wyrzucic te kanały......

Gość trelekuczku
da się ustawić liste ulubionych ja jakaś ustawiałam trochę się mota tam ale się da