Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurwa mac jebana

ile lat tutaj siedzicie?

Polecane posty

Ja pierwszy raz weszłam 5 lat temu. nie przebywam tu jednak codziennie. Mam przerwy czasem do pół roku. Oczywiście pisze pod roznymi nickami :P

Gość scv c
zastanawiacie sie czasem gdzie jest idealista i pozdro?

Gość kapelka.....
PSP pisze pod innym nickiem

Gość majakta
a ja chyba niecale 2 lata:P

Gość pip(p)a
Lusesita, nie wydaje ci sie, ze kafe kiedys mialo inny klimat?

Gość to juz ponad moje siły
kapelka a to czemu? narozrabiała?:P

Gość smutnaosoooobasmutnaaaaa
Ja sporo też. Chyba sześć, ale olewam to forum tak ogólnie. Nic tu nie ma. Własnie dziś powiem wam doszłam do wniosku, że byłam ZWYKŁYM UMYSŁOWYM GNIOTEM 6 lat temu i zmarnowałam życie sobie i jeszcze jednego gościa bo nie wiedziałam najważniejszych rzeczy. I gościa psa zagryzł przeze mnie. Bo byłam kretynką. On mi to wybaczył, ale naprawdę gdybym była mądrzejsza mogłabym mieć takiego przyjaciela w USA, że to się opisać nie da, a byłam tak durna, że pies go zagryzł. Na szczęście wie, że mój pies też zdechł w 2008 roku. Chory był. Może przez niego, nie? Nie umiem już dotrzeć do tych wpisów, które wtedy były. Może zapytać o niego? Ja to wiem Z GÓRY, że on nie żyje wiecie. Całe szczęście, że to forum było kanadyjskie bo po nim i tyle. Ani słyszeć o nim nie chcą. Ale ma rzymski rodowód ode mnie - z Kanady ma drzewa bo wiedzą i dalej jest taki sam. A zwierzę ma jakąś bestię bo widzą. Ale skąd? Nie rozumieją. Ale o mnie stoi, nie? Ale ja byłam głupia wiecie. Ja mu miałam jedną rzecz opisać - tego mi nie wybaczy nigdy. Jak mi się śnił sen, że mnie diabeł porwał, ale jeszcze mnie nie porwał tak jak w 2008 roku wiecie. Wtedy jeszcze nie. I tylko to mu miałam napisać i by się opamiętał. No ale wiecie - dalsze moje zycie to był koszmar bo tak doceniłam ten sen. I do dziś jest. Wiecie co - zapytałabym się o tego gościa. Może ktoś tam jeszcze pisze. Sny mnie zawsze ratowały. Nie umiałam wtedy z nim pogadać, a naprawdę miałabym znajomego, że jak mam kasę to wsiadam w samolot i jestem u niego i tyle. No nigdy nic nie wiadomo. W sklepie bym pracę miała od niego i tyle wiecie. Spożywczym. Bo w sklepie dowiedziałam się, że jest potępiony. Znaczy, że jest w piekle i jest samobójcą - pies go pogryzł. Niezłe, nie? Ale ja byłam gniotem - ja się uczyłam. On też mi powie. Hmmmm... on chyba ma się im poddawać. ALE TYLKO NA KASĘ powie im. NIC POZA TYM. Ile ja miałam wartości - a reszta? I czy to jest edukacja co oni robią? Jaka edukacja? Czego wiecie? Bo nie był po studiach. No to on ma USA tylko na kasę. Lasy - jakie oni lasy mają? Tam już nie rośnie i tyle. chyba, że fosa na krzakach im powie. I wiecie - ja miałam nic nie robić w tej Polsce. Śmiać się z wszystkiego wiecie i wszystko chrzanić. I powiem wam o niego miałam stać, a tak? O kogo tam stać? Praca i swoi. Takie dobre serce miał i pies go pożarł. Daremne jest życie i tyle. Od niego mam kolegę na studiach co mi się powiesił na drzewie wiecie. Bo w zasadzie taki miał zamiar, ale co to rośnie w tym USA -ani drzewa. I oni się zastanawiają wiecie - jak on stał o tę Kanadę - DRZEWAMI W LESIE DO POWIESZENIA. Nie mogę :( Ja rozumu nie miałam wiecie, że ja tam pisałam ktoś powie - a co miałam robić? Prywatne lekcje mieć. Na to samo by mi wyszło i tyle. Chociaż... a jakby mnie ktoś złapał? Nie wiadomo i tyle :( Takie zycie i już. Co wy na to? :(

wiecie co? Jak weszłam na to formu 5 lat temu, to szukałam pomocy. I nawet mi jej tutaj udzielono,ale przy okazji zobaczylam inne tematy, które mnie interesowały i wezłam. Ludzi juz wtedy robili sobie jaja z innych, i czasem sie usmialam z niektórych porad. Ogólnie da sie tutaj oddzielic ziarno od plewów i naprawde zyskac fajne porady :P

Gość prawie 7 i cholera działa
kurcze pytanie do weteranów ...:) jaki nik miał ten porąbaniec co ciągle swojego ku tasa wstawiał na forum ? Pamiętacie jak ostro czasami jechał ? Kasowali mu temat za tematem ...

Gość IMO13831
Noxelia "3 miesiące" Siedzisz tu tyle co ja Pinokio - będzie z 8 miechów, albo i więcej.

jasne ,że sie da oddzielić i to bez kitu ale wiecie co : jak tu weszłam pierwszy raz to jak idiotka zaczełam od dzień dobry czy witajcie jestem Hanka i coś tam coś tam :O no i zaczeło sie ....podszywy ,emoty ,itd itp ale czasami ciekawe tematy i pomocne rady -fakt

Wiecie co - on niby był daremny, ale nie był znowu tak bardzo daremny. Jak na kogoś bez chrztu? I wiecie - byłabym trochę normalniejsza i... ochrzciłby się wiecie. No ale jaki ja miałam chrzest? Niech mi to wybaczy i tyle. No i wybaczył i tyle. Jak on jest ratowany wiecie oni nie wiedzą. Acha - to on chyba myślał - powieszę sie w Kanadzie na drzewie i nie po mnie. On się miał ochrzcić - weż sie tu ochrzcij w czymś takim mi powie dziś. A ja co mam powiedzieć? Polska firma. Kurde ja miałam W TAMTE WAKACJE SIĘ ZBIERAĆ i wyjechać na zawsze. I koniec. I by było dobrze. Naprawdę. Jakiś wynajem, byle co. Tak miałam dosyć :( Choć na rok. A teraz? Same pierdoły wiecie. Akurat bym pasowała. Tylko musiałabym się do czegoś nadawać, a ja? Bo wiecie oni tylko dzieci, dzieci - a mam dawno gdzieś całe dzieci i tyle. Hmmm... ja mam Stany bez dzieci też wiecie. Co mnie dzieci obchodzą? Ach powiem wam to życie to jeden HORROR jest. Ja mam z HORRORU USa.

haa ! ladaco ! taa też pamietam ,przerwa między palcami i jeszcze paru innych gałganów...:D

Wiecie - teraz przez siostry zostaje mi wyłącznie USA. trochę im olepszę byle co bo siostry też ich zajeżdżają. Stały sobie o pustynię - od świętych, tak wysoko. Ale roślina? Zwierzę? I padły i tyle. I nad morzem są. Zaś piach i tyle. One są niezłe - jak zwykle. Dwie biedronki. A ja co mam robić? Też biedronka? takie życie i tyle :(

Gość pot
ok 2 lata ale z przerwami

ale jeszcze jeden typek taki śmieszny troche ale wkurzający na dłuższą mete ....Kurde nie pamiętam .Zaglądałam na swoje tematy z 2007 roku i nie mogę znależc .

Smutna osoba to Owieczka. Ja znam z 6 lat chyba, ale tak siedzę w miarę "na poważnie":P ze 2 jakoś, i też mam właśnie przerwy, dlatego ciężko mi trochę określić konkretnie. Ostatni rok pod jednym jedynym czarnym nickiem tylko, a tak wcześniej to pomarańczowo

ja z początku pod czarnym i tylko poważne tematy a po jakimś roku ... to już jazda na pomarańcze :P

Gość njimkonjibhji
4😭 mialam nawet etap silnego uzaleznienia;:O

Wiecie jak mi jest go żal to sie opisać nie da. Wszyscy na niego, że do sklepu nie poszedł. Rok chyba z nim pisałam - coś około. Nie umiał - przeze mnie na pewno. Ale ma rzymski rodowód. Tak sie stało i tyle. Ale historia. Żeby mnie nic nie pożarło bo najchętniej by mnie psami poszczuli. Wiecie - bo tak PASUJE. I tyle. Ale nic mi nie zrobią bo gość ma rzymski rodowód za to pożarcie. Tak jak męczennicy w Rzymie - i na budowie pracował. On chyba miał iść na studia i tyle. Nie chciało mu się to się wkopał. Uważał, że to tylko kasa, się włączy komp, poczyta. Po co to komu? Dużo miał racji. Tylko ten komp se miał lepiej poczytać. Ja w tamtym czasie doszłam do NUMEROLOGII. Czyli - koło snów sie kręciłam. No to mogło go też w sny znieść. Niestety więcej sobą WTEDY nic nie prezentowałam. Miałam kuchcika z niego zrobić, no ale widzicie - kto to wiedział wiecie, że tak sie skończy wszystko? A teraz - 2 braci. Ten jeden się obraził za Kermita - niech spada, a drugi to ci dwaj na tej loży - takie 2 głupole i tyle. A tamten... to było coś warte i tyle. Jeszcze w sklepie spożywczym miał pracować. Miał wiecie pracą sie zająć i tyle. Pracę zmienić, myślałam, że budowlaniec jakiś i tyle. Hmmm... :(

Gość IMO13831
kurwa mac jebana "Noxelia a co Ty jasnowidz? Myslalam,ze wampirzyca" Śmiesz wątpić w potęgę umysłu wampirzego stanu?!