Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurwa mac jebana

ile lat tutaj siedzicie?

Polecane posty

Gość smutnaosoooobasmutnaaaaa
Wiecie ja się go miałam pytać - co mu sie śni? A ten jego psychiatra też wiecie. JUNG - miał sobie poczytać o snach i tyle. Nie umiałam tego wymyślić. Za dużo rzeczy robiłam. Ale że tak skończył to już nie chcę nikogo znać. Nie wiecie jak było - KTO MU POMÓGŁ WIECIE? Ach muszę sobie popłakać nad tym życiem i tyle. Musiałabym być kucharką w razie co wiecie - ale co ja to gotowałam wtedy? Zawsze lepiej 1 czy dwóch niż 10. On miał takie życie, że machnąłby na mnie ręką 10 razy, a tak? Teraz? i tyle :( Ale teraz mam jeszcze pocztę w USA. Na poczcie mogę pracować. Sklep - no bez doświadczenia? Ale na poczcie bym mogła. Bo miałam się zgodzić na sklep w Niemczech. A skąd ja miałam wiedzieć że tam jakaś praca będzie wiecie. Skąd? I taki jest, żebym się nie przejmowała bo to kształcenie to właśnie jest to co tam było i nic więcej o kasę miałam stać i tyle. Choć też tak żył i pies go pożarł. I jeszcze miał 2 dzieci, ale już ich nie miał jak zaczęłam z nim pisać wiecie. Ja mam 2 dzieci teraz nie moich. I wiecie on nie może uwierzyć że tak dzieci można zrobić jak te co je wzięłam. A ten mój młodszy brat - czy ci jego rodzice byli normalni jak go robili? I tak został tym Kevinem - ani se idiotka nie sprawdziła, że to irlandzki patron. A on też i tyle. Jedynie ten Amerykaniec bo tak i już. I pies go zagryzł. Coś strasznego. O Holandię by stał wiecie gdyby znał jakiegoś Holendra, a o Polskę bo nic sobą nie prezentujemy. No ja tyle ile - tyle ile. Ale też Polka choćby wcale, a reszta mi powie? On jedynie się nie ożenił ale co - praca, ślub, dzieci - zeżarłaby go? No ale gdyby wiedział to by się z nią ożenił - a tak? Póżniej miał wyrzuty sumienia. Te sny miałam mu powiedzieć, chrzest i jeszcze co? coś tam jeszcze - o Tedym Bundim. I wtedy po nim jakby go ten pies zagryzł a tak nie. I miałam się może go zapytać - po co ci Kanada? Co by odparł? Zgadnijcie :(

Gość pozdro6OO
:)

jestem tu 4 latka ogólnie jest fajnie:) jak potrzebowałam pomocy zawsze jaką taką otrzymałam.. ogólnie jest zabawnie:)

I wszędzie ta moja matka wiecie - no wszędzie. MOJA MATKA. Była zakonnica. I wiecie - no jak tu się ochrzcić u takich. Przydałby mu się rodowód SŁUSZNY i sobie ode mnie weżmnie na cały kościół katolicki BO MOŻE wiecie. I ciekawe co zrobi? Moim zdaniem cały kościół rozwalił właśnie - jeszcze rzymski rodowód - ode mnie widzicie. i tyle :(

ciekawe kiedy on zaczłą brać wiecie te swoje tabletki i tak dalej wiecie. Boze jacy ludzie są durni choć czy ja wiem? :( sama nie wiem :(

Wiecie - z tymi dziećmi miał trzymać z kościołem. No tyle mieli mu powiedzieć - trzymaj se z kościołem - czy żłobek czy oddać na jakiś czas, wziąć. On miał pieniądze wiecie - nic mu nie pomogli. No i teraz te dzieci są , one są jego - na tych rodziców - nawet nie ochrzcili. Dzieci mu rozłączyli. Wiecie - ja uważałam, że on powinien stac o te dzieci i poszłam. I dlatego on tak umarł. I wszyscy na mnie - wielki chrzest teraz, a kiedyś? A jak ja miałam matkę ja im kiedyś powiem jak ja miałam matkę i tyle. Nic normalnego. A wcześniej? A jej rodzice? Normalne życie moje to moja matka i jej rodzice przybrani. I koniec. Bo oni się rodowodami walili i nie rozumieli tego. Jedynie tyle. Że 2 zwierzęta i gwiazda i mieli stać o jakiegoś świętego. Jedną mieli. Nie chcieli - to co im zostawało? Pasowałby im 1 rodowód, ale ... nic z tego :( I tyle. I taki koniec. Wszyscy mieli mieć taki rodowód. Przez to mi tak ciężko. Bo tacy byli no ale... i tyle. I WTEDY BYŁOBY dobrze, a tak? Ciągłe kłótnie o wszystko, nie? Takie życie i tyle :(

Wiecie jak ja lubiłam tam pisać. Zawsze coś ciekawego i w ogóle. To a kafe. A póżniej wszystko rozwalili. Kafe jest durna, ordynarna, a tam było tak fajnie wiecie? :(

Choć powiem wam on tez tak dzieci zrobił , że to sie w głowie nie mieści. No ale on uważa, że siostra Iwonki była nie do pobicia i tyle. No i zobaczcie juz znowu dzieci dalej. A pieniądze co z nimi? Dali dzieciom i tyle. I te dzieci TAK MYŚLĘ sa straszne. Ja wiem jak one są zrobione. Bardzo ważne jest co one piją te dzieci i żeby były ochrzczone. Pewnie nie są. Poszły i koniec. Bo nie będzie miał żadnych dzieci niebawem. Na razie - no to naście latek już mają i tyle. Aaa noo - w USA wiedzą najlepiej co robią, nie? Powiedzmy - 2 i 3 albo wiecej +6 latek co te dzieci robią? Zgadnijcie. Nie chodzą do szkoły. Uczą sie w domu. Miały łazić do szkoły. Nie bo adoptowane. No krzywda i tyle :(

Gość prawie 7 i cholera działa
Idealista z Marsa :D Poka swoją fujare !przecież lubisz wstawiac zdjęcia cudzych fajfusów :D

Gość prawie 7 i cholera działa
bezzębna_łachudra Złośliwiec od urodzenia koloratka Haris Pilton

Gość a kwiczalas do telefonu
a kto Ci teraźniejszy wypieści?:P

Gość Barana Krofa
pól roku a po nowym stad spadam