Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahhahahahahaha

RYBY łaczmy sie!

Polecane posty

Gość hahahahhahahahahaha

hej sprawdzmy co nas łączy, co charakteryzuje ten znak zodiaku :) ktorego sie urodziliscie? co was wyroznia jako ryby?

Gość Ryba ryba ryba
!7 marca :)

Gość hahahahhahahahahaha
ten ostatni niedziel Ryby to najgorszy znak zodiaku. Życiowi nieudacznicy, oderwani od rzeczywistości. Wiem po sobie... niestety i ja jestem rybą. .... to kiepskie masz mniemanie o sobie ja tam nie uwazam, zebym byla nieudacznikiem :) owszem wiadomo, kazdy ma gorszy dzien ale bez przesady/ Nieudacznicy?: Zygmunt Krasicki, Mikołaj Kopernik, Karol Świerczewski, Fryderyk Chopin, Carlo Goldoni, Karol May, Wiktor Hugo, Liz Taylor, John Steinbeck, Kazimierz Pułaski, Aleksander Orłowski, Wacław Sierpiński, Józef Korzeniowski

Gość hahahahhahahahahaha
ten ostatni niedziel Ale weź nie wymieniaj Karola Świerczewskiego obok Kopernika i Chopina? Dobrze? Dowiedz się kim on był zanim na drugi raz coś napiszesz. http://www.youtube.com/watch?v=JY20_fb4pFI "Życie nieczynne jest to śmierć przed zgonem." ... potrafisz tylko sie czepiac? chodzilo o znane ryby, ludzi spod naszego z naku

11 marca, wrazliwa, uczuciowa, delikatna, czasem wredna :P, niezdecydowana, kochajaca piekno przyrody, zwierzeta, pomocna, stala w uczuciach, dusza artysty - utalentowana plastycznie i muzycznie

Gość dorotayyyyyyyy
Ryby są zimne i egoistyczne.

Gość dorotayyyyyyyy
Może nie wszystkie,ale ja takie znam.2 sztuki.