Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aritrtrt

Co na opalanie dla bladej osoby

Polecane posty

Gość aritrtrt

estem osobą która chodzmy milion godzin spędzała na słońcu to i tak będzie blada co polecacie dla takich osób.Ponoć karaoten sun jest dobry,a może coś lepszego polecicie

Gość qwqwqwqwwq
witaj w klubie ja sie smaruje samoopalaczem i daje to dobry efekt niedawno urodziłam i nie mam czSU leżeć na slońcu wiec chodze do solarium i stosuje belisse sun ale nie ma żadnego efektu jak bułam blada tak jestem dalej a byłam już z 8 razy 1-2 w tygodniu może nie ma efektu przez to że używam samoopalacza ale z tego co wiem powinno złapać skóre nawet po samoopalaczu

Gość szybkiBrąz
Spróbuj raz z przyspieszaczem opalania eva sun, możesz opalać się z jego pomocą na słońcu lub iść do solarium. Jak dla mnie rewelacja.

Gość pudełko czekolady
zrezygnuj z opalania, widocznie natura chce bys była blada nie stosuj samoopalaczy, bo po pierwsze zajmuje to duzo czasu trzeba to robic niezwykle dokładnie efekt jest krótkotrwały bardzo czesto samoopalacze daja okropny kolor straszny smród blade jest piekne, a opalone w solariach czy tez skwary lezace godzinami na słoncu sa passe

Gość kokoszanelllll
pudełko ja stosuje samoopalacz z dove i jestem zadowolona nie ma smug ani brzydkiego odcienia jestem fotomodelką i mnie nic innego nie łapie samoopalacz jest zdrowy i nie pitol wszyscy pytają gdzie sie tak zjarałam zaczynam sądzic że jestes stara baba i dajes zdobre rady dziewczynom który zazdrościsz i nie chcesz żeby wyglądały atrakcyjnie bo twój henio jeszcze ci spindoli

Gość znowu boza owieczka
uazaj bo skure zniszczysz słonce kolagen niszczy a przy okazji raka dostaniesz w prezencie