Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merbaka

kto lubi merkabę?

Polecane posty

Gość merbaka

Piszcie!!! I dlaczego.

Gość merbaka
Jak to jest, że merkaba jest takim wielkim katolikiem, a działa na niego tylko zwierzę. Wilk, a najlepiej niedźwiedź. I po co on to wszystko pisze? Jaki z niego człowiek? i tyle :(

Gość merbaka
Nieżle wiesz - na niego cos działa, ale co? Nie powiem i tyle :( Przez to forum wszystko - niekoniecznie przez Janię i tyle. A ta ma towarzystwo. Niech już trzyma z tą Kamelią bo będzie, że merkaba ją zatrzasł i tyle. I co jedną osobę ma na sumieniu? Ujawnijcie się. A ja idę dalej. Tam działa xyz, a na niego nic. Niezły gagatek to jest :( Warszawiak wielki. Rotweiler na mnie. Ja mu dam rotweilera wiecie. I tyle wam napiszę :( Wiecie - ale w tym Amerykaninie nie pasowało nic i poszłam i tyle. A temu mojemu bratu pozostawało w tym układzie dziecko. 14 letni ojciec. No to wyszło co wyszło. A temu starszemu to mnie nie obchodzi. Całkowite zersko i tyle. Ten nielepszy, ale ślady ludzkich uczuć ma. A tamten? On i dzieci - nie pasuje przykro mi :(

Gość merbaka
Mnie tę Rosjankę ostatnio Pan Bóg z NIEBA zesłał wiecie. A wszyscy na mnie. Z nieba i tyle. Tak samo robie jak ona. Ludzie to zerska i tyle. Na czele z własnym mężem czasem. Ale rodzina to rodzina mi powie. I to jest prawda. Ludzie marzą o rodzinie, a tymczasem... i tyle :( I wiecie ona tez nie miała racji, że marzyła o idealnej rodzinie. Nie miała. Nie ma idealnej rodziny. No tyle racji ma ten brat, ale dziecko to się go miało trzymać. Taki dobry. To miały sie go dzieci trzymać - a jego się trzyma OKRES co najwyżej, ale CZARNy i tyle. Jakiś zakażony :( On miał być lekarzem i niech spada. Ten młodszy też no ale... jego sie tam dziecko jeszcze trzyma to jeszcze nie jest całkowitym gejem wiecie. Ale wkrótce? Bo na pewno go nie chcą tam wiecie. Ale jakby był gejem TAKIM PRAWDZIWYM to zaraz by go chcieli. Bo to by pasowało, a reszta nie i tyle :(

Gość merbaka
Jakie ja miałam szanse w tej pierwsej firmie wiecie. I co działa na merkabę.? I patrzcie - założmy, że wyjdę za niego. Każdy że on jest dobry, ja nie mam racji, on jest lepszy, on jest przystojniejszy, wszystko moja wina. Czemu? No ja wiem czemu i mnie rady juz nie ma. Ale wecie - wyjdź se tu za takiego. No zwariujesz. I ludzie sie leczą psychicznie w małżeństwach. Wiecie to jest teoria , no ale.. i tyle :(

Gość znowu boza owieczka
pierdoli bez sensu