Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lece bo lece

allegro sukienka

Polecane posty

Gość bueheheheheheeh
tandeta, nie dosc ze krotkie, sukienkeczka jak na 6letnia dziewczynke, to jeszcze widac ze material kiepski i przeswituje

tam mozna dlugosc wybierac, i w sumie tak myslalam zeby wziasc ta dluzsza dol czarny a gora cos w szarosci na ramiaczkach

Gość kkgh
ale sie spaslas, ze taki rozmiar musisz kupic

Gość asssdsdsd
ty to wystawilas ze tak reklamuejsz? zobacz sobie na kilku zdjeciach jak ten czarny dol przeswituje, w zyciu bym takiej tandety nie kupila. kupilam juz pare takich sukienek i sie nadaja tylko do chdozenia po domu :O

akurat rozmiar to aukcja ktora skopiowalam a nie moj :P chociaz prawde mowiac tez nie potrzebuje najmniejszego. poporstu ta sukienka by mi pasowala bo jest taka zwykla a o to mi chodzi tylko wlasnie sie boje ze to bedzie tandeta. ale koles ma duzo pozytywów

Gość kkgh
to se kup, moim zdaniem sa brzydkie, ale jak sie tobie podobaja to kup

te sukienki są na starszą kobiete po 50 :))) a nie n młodą dziewczyne takie jest moje zdanie mam 28 lat i za chiny ludowe bym jej nie włozyła.

Gość mil-kow
sukienki Danvery nie prześwitują są szyte z dwóch materiałów jeden jest cieńszy bardziej na wiosnę/lato drugi grubszy bardziej na jesień/zimę. Sukienki są rewelacyjne świetnie układają się tuszują nadmiar ciałka a dodatkowo można sobie wybrać wszystko długość rękawów, długość całkowitą, obwód w biuście i obwód w biodrach. W tej cenie nie kupicie tak dobrych jakościowo sukienek próbowałam w wielu sklepach internetowych i byłam rozczarowana chińszczyzna jaką otrzymywałam dopóki nie trafiłam na danvera.pl