Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icehjfijfi

moj podly eks

Polecane posty

Gość icehjfijfi

okazalo sie ze mnie zdradzal kiedy ja jak durna siedzialam i czekalam na niego jak kretynka z obiadkami, sratkami, zawsze mila, dobra, pomocna a ten debil, kretyn nie dosc ze zdradzal to jeszcze syfa przyniosl(hpv) i nagle moje zdziwienie skad to u mnie???przeciez ja przed nim z nikim, nigdy i sie przyznala menda do dziwek:/ pol roku mecze sie z tym cholerstwem , eks odstawiony na zawsze lazi za mna i blaga o powrot, twierdzi ze sie zmienil haha dobre a ja hpv wyleczyc nie moge:/ a ten dupek grozi samobojstwem jak nie wroce oczywiscie nie wroce i zycze mu najgorszego:( nienawidze mezczyzn i nie planuje zwiazania sie z zadnym z nich

Gość bueheheheheheeh
i dobrze ci tak :D

Gość icehjfijfi
no przeciez byl moim pierwszym i bylismy razem 2 lata:o poznalam go w wieku 22 lat wiec bez przesady

Olej prowokatorów. Cholernie Ci współczuję, jak będzie bardzo natrętny to możesz specjalnie kupić mu sznur na urodziny skoro tak bardzo marzy mu samobójstwo. I tak podziwiam, że sama go nie zabiłaś....

Gość icehjfijfi
lazi za mna bo stwierdzil ze bylam dobrym materialem na zone i on zaluje :o i ze wiernej i dobrej dziewczyny takiej juz nie znajdzie

Gość icehjfijfi
:o

Gość icehjfijfi
u lekarza bylam przepisal lek i kazal wrocic za miesiac mowil tez ze leczenie bedzie dlugie, ciezkie i drogie:o i zebym sie tak nastawila nie wiem czy zzaufam jakiemus mezczyznie po tym:/ on wydawal sie byc normalny, porządny

Gość icehjfijfi
warto to dziewictwo bylo trzymac:o

Gość icehjfijfi
prosze pocieszcie mnie jakos;(

Gość taki klykciami
nie masz sie co przejmowac - ja tez sie zarazilem od swojej eks- najciekawsze jest to ze ja jak pies wierny a ona hm niby twierdzila ze wierna az wkoncu odkrylem ze sie z kims spotyka. hpv wyleczysz aczkolwiek to troche trwa zlamane serce tez sie zrosnie, choc zostanie blizna - poinformuj eksa o virusie

Gość Jtam
Dlaczego ma informowac?ja bym nie powiedziala

Gość Jtam
Nie wiesz jacy sa faceci?powie ze sie puscila i ona ma syfa i tyle-ja bym olala

Gość jezdem obużona
"mowil tez ze leczenie bedzie dlugie, ciezkie i drogie i zebym sie tak nastawila" HPV nie jest wyleczalne. Przykro mi, rób często cytologię, bo ten wirus powoduje raka szyjki macicy. Mnie ex załatwił w dokładnie ten sam sposób.

Gość u65u56u5
to czeka sie na raka???:o

Gość ikona niemody
dokłądnie tak jak napisała "jezdem obużona" - hpv jest neiwyleczalne i powoduje raka szyjki macicy...:(

Gość u65u56u5
a po jakim czasie??

spokojnie,moze ale nie musi,to tak jak z aids-jedni maja hiv latami i spokojnie sobie zyja,a drugim sie uaktywnia aids i szybko umieraja..ogolnie wirus zostanie w twojej krwi na zawsze i trzeba co jakis czas sprawdzac czy sie nie uaktywnil

Gość u65u56u5
a jak sa klykciny tzn ze jest aktywny??

Gość u65u56u5
hmm?:o

dobre pytanie..nie wiem :( ale klykciny i rak to 2 rozne tematy (choc niby ten jeden wirus moze oba wywolac).wydaje mi sie,ze warto sie lekarza dopytac,bo w sumie to moze byc reakcja skory na wirus i nijak sie miec do raka... :(

Gość OneTwo
Głupia baba z Ciebie, bo nie umiesz sobie wybrać porządnego faceta.

Gość u65u56u5
nawet nie wiesz jak mezczyzni potrafia udawac moj powiedzial mi o jednej partnerce seksualnej i klamal ze wiecej nie bylo potem sie okazalo ze bylo ich 6:/ udawal dobrego, porzadnego i kazal milczec swoim kolesiom na temat wczesniejszych wybrykow

Gość OneTwo
Kobieca intuicja to chyba pic na wodę.

Gość u65u56u5
intuicja prosze cie:o lampka mi sie nie zapalila niestety za dobrze udawal i gral:/

Gość moze zlapal to w publicznym wc
Do przeniesienia zakażenia najczęściej dochodzi podczas kontaktów seksualnych (genitalno-genitalnych, oralno-genitalnych i analno-genitalnych). W przypadku gdy zmiany wywołane przez HPV zlokalizowane są na zewnętrznych narządach płciowych (na prąciu, sromie) istnieje możliwość przeniesienia zakażenia przez bieliznę, ręcznik, ale są to bardzo rzadkie sytuacje. Udowodniono, że zakażenie jest także możliwe w czasie ciąży (przez łożysko). Matka, która ma zmiany wywołane przez HPV, jeśli nie przestrzega higieny, może przenieść zakażenie poprzez palce rąk na skórę lub błony śluzowe dziecka. Poprzez dotyk można zarazić się typem wirusa HPV, który powoduje brodawki skórne, Np podeszew stóp.

Gość podly podlej
ja mialem kolo 30 partnerek a hvp zarobilem od takiej wierna byla a stad wiem ze od niej bo od poczatku zwiazku tylko ona byla moja kobieta.

no to witaj w klubie u mnie ta sama historia tylko bylismy razem 5 lat;) faceci o takie szuje ze szok i nie badz glupia nie wracaj do gnoja niech spada i zaluje wrrrrrrrrr normalnie co za dupki jedne!!!

Gość u65u56u5
tez masz hpv? zrozpaczona? a czym leczysz?? ze tak zapytam:o