Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ambrossio

19 lat... Czy to oby nie za wcześnie na ślub ?

Polecane posty

Gość sddsfsdsdsd
ten co wie- ma racje... koledzy zawsze mu du pe okryja,a z ciebie wariatke tylko zrobia...

Gość Ambrossio
Aha no to jeszcze Wam dodam ze on ma 26 lat i ma wielką szajbe na punkcie dzieci, zmusza mnie do ciąży ;||||||| hah to jest naprawde paranoja jak czytam to co sama napisalam

Gość sddsfsdsdsd
ok teraz przeczytaj caly temat i zastanow sie czy to wyglada na "love story" ? i wrozy piekne malzenstwo? -to moj ostatni post w temacie , mysle ze sama juz wiesz co powinnas zrobic

Gość dżozefina
Uciekaj dziewczyno, bo on Ci zaraz dziecko zrobi i całe życie zatruje, a jak będziesz chciała uciec to Ci nie pozwoli, a do tego swoich kolegów-policjantów będzie miał przeciwko sobie, zabawa w rodzinę wcale nie jest taka fajna, jesteś młoda, znajdziesz kogoś kto Cie będzie kochał

Gość dżozefina
kolegów policjantów będzie nakłaniał przeciwko Tobie-pomyłka

Gość ten co wie
chce uwiazac cie dziecmi, sprytnie to sobie wykombinował, ale dupek juz cie wyzywa od kurew i dziwek....wiesz on to musi Cie "kocha"c i na pewno robi to dla "dobra" rodziny. Ja tez uciekam, do rodziny i zony ktora szanuję i nigdy jej nue uderzylem, o kurwowaniu nie wspominajac. Uciekaj poki czas. Powodzenia

Gość Magdalena26l
A co jeśli po ślubie będzie bił Ciebie i jeszcze dzieci? Zadzwonisz na policję a tam jego koledzy jak myślisz po czyjej stronie będą? Komu uwierzą? Był taki przypadek, że żona zabiła męża policjanta bo też ją bił a policja nie reagowała i nikt jej nie wierzył, że taki wzorowy policjant może znęcać się nad rodziną. Jesteś jeszcze młoda i masz czas na ślub.

Gość Ambrossio
Dzięki że mogłam się wygadać i dzięki za rady....... Dało mi to dużo do myślenia. Z ajakiś czas wam napisze jak to się skończyło. Mam nadzieję że uderzył mnie juz po raz ostatni....

Gość qwqwqwqwwq
jamam 22 ale nie mamy ślubu mamy za to dziecko on mnie nadal niby kocha ale moja miłośc sie wypaliła dobrze że ślubu nie mamy choć on o tym wspomina ja nie myśle o ślubie tylko o rozwodzie miałam tyle lat co ty gdy sie spikneliśmy myslałam że to ten jedyny do końca życia a to była pomyłka on mnie zdradza okłamuje i doszło pare razy do rekoczynów a na początku było super a on byl do rany przyłóż dobrze sie zastanów

Gość Ambrossio
Najgorsze jest to że mój narzeczony zmusza mnie do dziecka! To nie ważne że nie mamy własnego mieszkania, on chce dzieciaka i koniec. Do moich praw nalezy tylko siedzenie w domu, pranie, sprzatanie i gotowanie to wszytsko. A i to zle bo tu nie doprasowalam munduru albo cos przesolilam na obiad - kwalifikuje sie do awantury

Gość kickicickcic
marne prowo :O -19 lat -mieszka z rodzicami a robi za kure domowa -daje sie bic chlopakowi policjantowi daje : 2/10 za to ze tyle osob odpisalo