Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanahhhhhhhhhhh

wakacje nad morzem - jakie koszty?

Polecane posty

Gość hanahhhhhhhhhhh

planujemy z chłopakiem wyjechać nad polskie morze na tydzień w wakacje. Pojodziemy pociągiem bo tak będzie o wiele taniej i wygodniej bo mieszkam na drugim koncu polski. Czy ktoś orientuje sie ile wyniosą mniej więcej cale koszty takich wkacji? (2 osoby, 1 tydzień) kwatera oczywiście jakas niedroga by się przydala i posilki bedziemy sami przygotowywać

No ja w ubiegłoroczne wakacje byłam właśnie na tydzień nad polskim morzem - dokładnie w Międzyzdrojach. I generalnie za jedną osobę wyniosło mnie to ok. 1 000 złotych. Ale to już były wliczone bilety na pociąg, zakwaterowanie, wyżywienie i inne atrakcje. Z tym, że ja nie szalałam jakoś specjalnie i nie wydawałam pieniędzy na niepotrzebne rzeczy. Ale jeśli szukacie fajnego miejsca to może w Jastrzębiej Górze w domkach, które ma primavera? Chociaż nie wiem dokładnie ile pieniędzy chcecie wydać i na jakiego rodzaju atrakcje jesteście nastawieni.

Gość mieszakm nad morzem
kwatera -wiadomo tyle co czynsz, jedzenie w domu a jak się człwoiek chce rozwerwać to i tak k..ewsko drogo. W sezonie to już horrror po prostu

Gość u la la la ......
mnie tydzien nad morzem kosztowal jakies 800 zl rok temu, w tym roku pewnie bedzie podobnie. cena razem ze wszystkim: nocleg (60 zl za dobe), bilety plus jedzenie, ale ja malo jem

Gość szzz
ja byłam z chłopakiem rok temu, spaliśmy w namiocie na polu campingowym. Wam polecam jakis domek albo przyczepe wynająć, nie bedzie bardzo drogo. znam miejsce gdzie jest camping, 20 minut nad plaże, aneks kuchenny i sanitarny...bardzo dobre miejsce na tanie wakacje (mielno). nazywa sie 'pod żaglem'