Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pupik

Dzis mam randke z bylym !!!!

Polecane posty

Czy ktoras z was tez tak miala? Ze byly chcial do was wrocic? Dzisiaj sie z nim spotykam i nie wiem jak to bedzie.

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
a jedno rozstanie juz niczego nie nauczyło?

Gość cholernica 123
a kto z Was , i jak dlugo trwa juz rozstanie? ja jestem 2 tyg po rozstaniu i czytalam topik o tym jak dziewczyny po rozstaniu rozpaczaja, ze chca tylko jego, i zrobilyby wszystko zeby on wrocil. W NIEKTORYCH PRZYPADKACH sie znowu schodzili, w niektorych nie. ale powiem Ci ze chyba jednak z tych powrotow nic na trwale nie wyszlo, bo dosc szybko wychodzily te same stare problemy, wady. takze nie wiem, ale wydaje mi sie ze jesli poszlo o jakas klotnie, bardzo konkretna rzecz ktora stala sie powodem rozstania, to mozna znowu sprobowac. ale jesli zwiazek sie rozlazil, przez klotnie, obwinianie, to chyba nie ma co probowac. ja nie mam tego problemu, bo mnie chlopak po 3 latach olal cieplycm moczem:D

Gość cholernica 123
tzn, na poczatku mojego poprzedniego wywodu chcialam zapytac kto zerwal?

Bylismy razem ponad rok. Przez jakas sprzeczke zerwalismy on mnie zostawil... Miesiac byla cisza. On w miedzy czasie mial dziewczyne a ja chlopaka ale to nie bylo to. Dopiero teraz zmadrzal i chce do mnie wrocic. Za jakies 2 godziny ma do mnie przyjechac.

Gość cholernica 123
spotkaj sie, zobacz jaki jest, co powie, ale nic na sile. hmm, moze zbyt szybko znalezliscie sobie kogos innego? postaraj sie byc spokojna, i obserwuj go, nigdy nie wiadomo dlaczego facet chce odnowic kontakt, czasem niestety nie chodzi o milosc, a raczej o to, ze nie chca byc sami

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
jesli to on cie zostawił to upokarzajace ze chcesz sie z nim spotkac, jak facet zostawia to nigdy 2 szansy!! zranił cie i mu sie odwidziało? zmądrzał? nie licz na to

Nie czuje zeby to bylo dla mnie upokarzajace. Ja dopiero mu dzisiaj pokaze na co mnie stac. Mam go teraz w garsci, moge sie nim pobawic tak jak on mna.

jak się nie umie odejść i pokazać klasy , ze jest się osobą a charakterem , to wtedy się wraca do "byłych" i ciągnie tą zgniliznę po to tylko , żeby drugiemu dopiec...

Gość Pupik dorośnij dziecko trochę
..... tak, masz rację, POKAŻ MU JAKA JESTEŚ DOROSŁA:D hahhaa.. żenuaaaaaaaa.