Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nie wiem nie

Czy schudnę tak jedząc? Pomocy

Polecane posty

moje przykładowe jadłospisy: śn: jogurt naturalny z płatkami owsianymi, słonecznikiem (1 łyżeczka), otrębami i jakimś owocem, np. jabłkiem lub nektarynką obiad: gotowa sałatka z tuńczykiem i majonezem (200 gram) kolacja: jedna bułka pełnoziarnista z pomidorem i masłem (cieńko) śn: j.w. obiad: gotowany kalafior i marchewa kolacja:pstrąg w galarecie (200 gram) śn:j.w obiad: brązowy ryż 50 gram i gotowana marchewka kolacja: bułka pełnoziarnista z pomidorem Czasem zdarza mi się nie jeść kolacji,bo nie czuję głodu. Czy schudnę w ten sposób? Waże 55 kg przy 160, chciałabym 50. I ile to kalorii na dzień mniej więcej?

tam mialo być pstrąg. :)

Oj uwierzmi, że mam z czego. W sumie zawsze tyle jadłam, a resztę dopełniały słodycze (kilka batonów, czekolada,jakieś cukierki, itp) Teraz odrzuciłam słodycze

up

Gość dominikaaaa66666
jeśli coś Ci się w sobie nie podoba powinnaś po prostu jeść reguralnie,odrzucić to co nie zdrowe (ew. pozwalać sobie na to raz w tygodniu) i iść na fitness i ćwiczenia siłowe. Jeśli to do Ciebie nie przemawia to przy tej waddze już tylko psychiatra

Przeciez moja waga nie jest aż tak niska, jest w normie, ale dla mnie idealną wagą jest 50 kg. Weźcie pod uwagę, że jestem niskiego wzrostu. Tylko chcę wiedzieć, czy mój jadłospis nie jest zbyt ubogi, chociaż raczej nie potrafiłabym wcisnąć w siebie więcej normalnego jedzenia.

Gość dominikaaaa66666
jest zbyt ubogi. I nie twierdzę, że jeśli masz wagę w normie to nie możesz dążyć do niższej, różnie się to rozkłada itd. ale diety są bez sensu i to moim zdaniem chore, bo przy takiej wadze to kwestia modelowania i zbijania obwodów, a na to najskuteczniejsze (i najzdrowsze dla całego organizmu), najlepsze dla urody (skóra włosy etc) jest jedzenie swojego zapotrzebowania (ewentualnie delikatne zmniejszenie np. o 300 kcal bo możesz mieć rozregulowany metabolizm po dietach) plus dużo ćwiczeń, zaówno aerobowych jak i siłowych oraz typowe modelowanie sylwetki. I zmieć nastawienie. Wyrzuć wagę i skup się na obwodach. Tyle.

Gość według mnie to bzdura
wszystko robisz źle. posiłki za ubogie, za mało ich, za duże odstępy czasu miedzy nimi. Staraj się jeść MAŁO a co 2-2,5h,( mniej więcej jeden posiłek powinien zmieścić się w garści), jedz max. 2 kromki chleba razowego dziennie, dużo warzyw, mniej owoców, dużo białka, węgli tez nie unikaj(zależy jeszcze z czego), mało tłuszczy, mięso z 2 razy w tygoniu, jedz ryby, pij dużo wody i będzie dobrze:)

Gość ola002
Cześć, dołączam do grupy, chce schudnąc jakies 8 kg, ważę 64 przy 170. Jak na razie: kawa (jakieś 50 kcal) plus mleko zagęszczone (250 kcal) Wiem że trochę kiepsko jak na pełnowartościowy posiłek, ale mam dzisiaj załamanie i nie potrafie niczego przełknąć. Wieczorem zrobię sobie koktajl z truskawek, banana jogurtu i arbuza. Polcema, jest pyszny, sycący i słodki nawet bez dodatku cukru. jesli chodzi o ruch to na razie brak, ale zaraz ide na spacer. Pozdrawiam

Gość dominikaaaa66666
jesteś pierdolnięta albo żartujesz :) btw. arbuz czy banan to masakra na diecie

Gość adarety
za to ja polecam serwis www.dietta.pl - moze nie pomogli 'setkom' kobiet, ale na pewno ich diety sa ukladane precyzyjnie dla danej osoby. bylam ich testerka polecam - jadlospis modyfikowany po kazdej mojej sugestii (np. prosilam koniecznie o umieszczenie choc raz dziennie plasterka sera zoltego - bez problemu i bez szwanku dla diety!), tez nie przepadam za owsianka ani platkami na sniadanie - dalo sie rowniez obejsc. teraz dalej sobie spokojnie chudne w rownym tempie 1kg/tydzien. jeszcze troche i osiagne swoj cel, w sumie bez strasznego wysilku z mojej strony. a, jeszcze plus - oszczedzilam mnostwo pieniedzy kupujac produkty 'pod jadlospis' - nie zdajemy sobie czasem sprawy. ile kasy idzie na jedzenie, ktore tylko nam szkodzi... pozdrawiam!