Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZASDfkjl;khfdas

Poroniłam 2 tygodnie temu i napal krwawię:(

Polecane posty

Gość ZASDfkjl;khfdas

Po poronieniu byłam u gina i on powiedział że to się zdarza i że macica się sama oczyści bo to była wczesna ciąża ale teraz zaczynam się martwić bo krwawię intensywnie już 2 tydzień:( Co mam robić?? czy powinnam udać się do szpitala??

Gość jak chcesz
tak !!! ... albo nie .

mozesz krwawic nawet do 6 tyg po poronieniu i z czasem krew powinna byc ciemniejsza później brązowa i coraz mniej niepokoic powinnas sie dopiero jak np po uplywie 2 lub 3 tyg bedzie nadal bardzo dzuo krwi i zywo czerwonej. bardzo mi przykro trzymaj się

hm, ciezka sprawa... ja poronilam niecale pol roku temu tez bardzo wczesna ciaze, ale krwawilam tylko tydzien i poza ogromnym bolem i duza iloscia 1. dnia to bylo to potem jak normalny okres... jesli sie to utrzyma, to ja bym w pon poszla do gina

Gość ZASDfkjl;khfdas
ja ból miałam tylko 1 dzień ale martwi mnie to bo gin u którego byłam mówił że powinnam przestać krwawić po 6 dniach i zalecił mi łyżeczkowanie które u niego w gabinecie kosztuje 3 tys i tak się zastanawiam czy on po prostu nie chce mnie naciągnąć. Mój zaufany lekarz akurat jest na wczasach i nie wiem co robić.

Gość ZASDfkjl;khfdas
6 na 7 tyg

Gość ZASDfkjl;khfdas
no własnie ten gin stwierdził że nie do końca ale dzwoniłam o mojego zaufanego i on powieszał że jak nadal krwawię to że jeszcze się oczyszczam wiec ja już nie wiem co robić:( płakać mi się chce

jeśli to nie są mocne żywo czerwone krwawienia i nie czujesz się słao spokojnie poczekaj jeszcze trochę

Gość ZASDfkjl;khfdas
krwawienie jest koloru żywo czerwonego ale nie czuje się jakoś słabo, nic mnie nie boli tylko po prostu się martwię

Gość ZASDfkjl;khfdas
a co to jest za usg>>?? wykonuje je ginekolog czy radiolog??

Gość akacjaa111
nic nie rób, skoro dobrze się czujesz, niektóre kobiety latałyby na przegląd macicy co tydzień

Gość ZASDfkjl;khfdas
a czy wy łyżeczkowanie miałyście w szpitalu czy w prywatnym gabinecie?? płaciłyście za to>?

Gość jasne ze w szpitalu
ja mialam ciaze obumarla nie bylo oznak poronienia i moglo dlugo nie byc wiec od razu mialam zlecone lyzeczkowanie.a krwawilam po nim kolo 2 tygodni potem tylko plamilam raz mocniej raz slabiej tak do 3-4 tygodni po zabiegu.

Gość ZASDfkjl;khfdas
a macie jakieś dokumenty stwierdzające że poroniłyście samoistnie gdy zgłaszałyście sie do szpitala??? Bo mi nic lekarz nic nie wypisał i teraz gdyby krwawienie nie ustało nie mam żadnego potwierdzenia. Ostatnio tyle się słyszy o aborcji że aż martwie się że bez kwitku od ginekologa mogę byc o nią posądzona... Może to głupie ale wole zapytać .

Gość malino
czytając wasze posty zastanawiam się nad sobą. wiele z was miało lub ma krwawienia po łyżeczkowaniu, ja natomiast okolo 3 godziny po łyzeczkowaniu mialam tylko krwawienia, w dniu dzisiejszym i w nocy brak krwawień, brak bólu brzucha i innych dolegliwości, czy to normalne, czy ktoras z was spotkala sie z takim przypadkiem lub gdzies o tym czytala

tak. Ja krwawiłam ponad 4 tyg jak się okazało lekarz zostawił mi kosmówkę, miałam 2 zabieg.