Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwka_czy_Nie?

Co sobie o mnie myslicie?

Polecane posty

Gość Dziwka_czy_Nie?

Jakis czas temu pojechalam na ognisko, wypilam pare piw, byl tam pewien chlopak, nawet mi sie spodobal, ale on byl juz wciety, siedzial na lawce, ja zaczelam brac go do tanca, potem on wzial mnie do tanca. Pozniej zaproponowal mi, abysmy sie przeszli, zgodzilam sie. On wzial mnie za reke, doszlismy do lawek, usiedlismy, zaczelismy sie calowac, chwile porozmawialismy, on zaczal swoja reka jezdzic po moim kolanie. Wreszcie wrocilismy do towarzystwa, przytulalismy sie. W koncu trzeba bylo wrocic do domu. Zdobylam jego nr tel, napisalam do niego prawie po tygodniu, odpisal mi. Teraz piszemy ze soba, juz 2 razy prawie zaproponowal mi chodzenie (chyba byl pijany) ale do niczego nie doszlo. Raz napisalam do niego smsa i zapytalam sie czy on mysli, ze z tego pisania wyjdzie cos wiecej, a on napisal, ze raczej napewno, a jak sie spotkamy to raczej tak. No i niedlugo mamy sie spotkac. Co sobie o mnie myslicie? Myslicie w ogole, ze cos z tego wyjdzie?

Gość ja mysle..
że on zaproponuje Ci chodzenie... ale nie bądz głupia, jak juz to zrobi, to powiedz mu, że potrzebujesz 5 dni na odpowiedź i idz na calość niech Ci kupi porzadne buty do chodzenia ot choćby takie jak NIKE.. . no! 🖐️

Gość Dziwka_czy_Nie?
Mam 16 lat. Sory za bledy. Czy wam wszystko musi sie sprowadzac do seksu?

Gość Dziwka_czy_Nie?
Tak bylam pijana, ale ja dopiero nabieram doswiadczenia jak postepowac z takimi typami.

Dziwka_czy_Nie? Tak bylam pijana, ale ja dopiero nabieram doswiadczenia jak postepowac z takimi typami. Wiec zacznij nabierac doświadczenia na trzeźwo. Większa szansa, że coś zapamiętasz i czegoś sie nauczysz:P

Gość Dziwka_czy_Nie?
Ale ja wszystko pamietam. To co mam sie z nim nie spotykac? Moze warto sie z nim spotkac, a noz gwizdek cos z tego wyjdzie.

Gość Dziwk_czy_Nie?
Czemu wy tacy wredni jestescie? w ogole nie wierzycie ludziom.

Gość Dziwka_czy_Nie?
Czyli nie doczekam sie jakiegos pozytywnego komentarza? Wam napewno tez sie zdarzylo popelnic blad. Ale spoko rozumiem.