Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja niby jestem ładna

Czy warto doczepiać/przedłużać rzęsy?

Polecane posty

Jak wyżej. Jakie są wady i zalety? Ile mniej więcej kosztuje, i o co chodzi z tym uzupełnianiem, co ile je trzeba wykonywać? I jakie metody przedłużania/zagęszczania istnieją i jaka jest najlepsza?

Gość gość
Taki zabieg to już warto jest zrobić w profesjonalnym salonie. Ja polecam Wam salon w Szczecinie http://www.beauty-center.pl/ Tutaj zawsze chodzę na rzeski i naprawde jestem bardzo zadowolona z efektów.

Gość gość
Na pewno własnie jesli chodzi o przedłużanie rzes to jest to odpowiedni salon. Ja chodze regulanie na uzupełnienie rzesek. Jestem bardzo zadowolona i naprawde równiez Wam polecam.

Ale mówimy o metodzie 1:1 to wg mnie warto ale na jakieś większe okazje, na codzien wg mnie to trochę zbedny wydatek. Ja płaciłam 200 za zrobienie

Gość gość
wcale nie warto bo potem nie bedziecie miec juz wcale zadnych swoich rzes

Gość gość
Polecam Wam ten salon http://beautycenter.szczecin.pl/ Dla mnie jest to własnie numer jeden jesli chodzi o taki profesjonalny salon w którym mozna przedłuzyć rzesy.

Gość gość
Dlaczego zawsze jak ktoś zapyta o coś w tym dziale zamiast rzeczowych odpowiedzi dostaje masę spamu? :O Na pewno ktoś wam uwierzy :O

Gość gość
na pisi sobie zapuść a nie wydziwiasz ze ślepiami

Gość gość
Musze się tez tutaj przyznać ze jednak nie przedłużałam rzęs a mam wielką ochotę to zrobić i jednak zalezy mi na tym zeby nie poprawiac makijażu co chwilę. A mieszkam w Szczecinie wiec to idealny salon dla mnie.