Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość w końcu zadowolona

depilatory moje refleksje może ktoś skorzysta

Polecane posty

Gość w końcu zadowolona

Miałam depilator z pęsetami, zwykły, prosty, służył mi dobrze, ale wiadomo - te rzeczy nie są wieczne. Zaczął gorzej depilować, pomyślałam więc o następnym. Ponieważ było mi wszystko jedno - kupiłam z dyskami. I też było ok. Ale od czasu do czasu robię depilację pastą cukrową - i nie wiadomo dlaczego - tym razem zaczęły mi wrastać włoski (chodzi o bikini), po prostu masakra. Wyrastały takie maleńkie, ale kłuły niesamowicie - no i podrażnienia. Próbowałam więc wyrywać je depilatorem - ale się nie dało. Wyjęłam więc ten stary - z pęsetami - i ....zaczęło wyrywać! No ale - jak pisałam - jest zużyty. Kupiłam więc Brauna (bo te były z pęsetami, a Philips z dyskami), taki już lepszy (przynajmniej po cenie sądząc) i - rewelacja! Wyrwał te wszystkie nawet minimalne, które wydawało się, że są jeszcze pod skórą! I w końcu mogę usiąść na tyłku! :-D Z moich doświadczeń polecam więc te z pęsetami - są dokładniejsze - jeszcze dodam, żeby nie żałować kasy (mnie też na to nie stać, ale....) bo po prostu warto. No i to wszystko :-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować