Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam imprezy dzis :(

rozkrecimy impreze? powiedzmy ze wszyscy ktorzy tutaj się znajduja

Polecane posty

sa w jednej sali, jest przyciemnione swiatlo i kazdyemu z nas zostal wstrzykniety pewien srodek odurzajacy... jestesmy nago zacznie sie orgia ja pierwsza podejde do kobietki i zaczne piescic jej piersi a potem zawolam zeby ktos wzial mnie od tylu to bylaby impreza :classic_cool: co byscie robili? podpowidam ze po ty srodku odurzajacym nie bylo wstydu itd kazdy chcialby tylko rozkoszy, ja bym chcial zostac wypieprzona przez czterch facetow po kolei a potem pojsc plywac z nimi w basenie i piescic jakas kobieyke w wodzie :classic_cool:

Gość ja bym soe obzarl pizza
i wyrzygal na was i chcialbym zebyc to wyrzygala

Gość eheeheehe
rucham cie eh eh :classic_cool:?

Gość fun dziewczyn bez majtek
fajne fantazje masz?:) a coś już zrealizowałaś? widziałaś film "Oczy szeroko zamknięte"?:)

fajnie by bylo jakby stare dziadki ktore nie moge patrzyli na nas kobietki i by im stanal i zaczeli nas ruchac :classic_cool: albo jakby starsze kobietki mialy wytryski na twrz i to zliwzywaly od mlodych umiesnionych mezczyzn ja bym chciala jeczec glosno

z dziatkami to już przegięcie:) a Ty ile masz lat?:)

Gość o ja pierdziule
a na selę nagle wpada wielki kon krwi arabskiej.. ze stojącą pytą i rżnie wszystko jak leci.. dziadków, babki i wszystkich tych młodych przystojnych i atrakcyjnych.. a jego wytrysk wypier.dala wodę z basenu zastepujac ją końska krwi arabskiej spermą....

co bys powiedziła na odrobinę prywatności :)

Gość o ja pierdziule
fun.. lasce sie marzy orgia a ty jej o prywatnosci pier.dolisz ogarnij sie frustracie...

Gość o ja pierdziule
zdzieraj jej stringi z dupy nabijaj na hooya a nie mamlesz jak ciot... widzisz ze ruchania jej trzeba a nie strugania kredek... wypianaj dupe kobieto, trzask- masz strzał w dupe...

Gość o tak
a ja bym chętnie popatrzyła na to wszystko :classic_cool: a co mi tam :P jak by sie fajnie rozwijalo to moze może ;)