Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość właścicielka kocura

mam dzikie fazy!

Polecane posty

Gość właścicielka kocura

Jestem teraz sama w domu ,maz pojechal na ryby na noc. Mieszkamy w 2pokojowym mieszkaniu chociaz malego pokoju nie uzywamy, trzymamy tam takie pierdoly zawadzajace itp. Sa tam przymkniete drzwi, a ja idac do kuchni mam wrazenie ze ktos zaraz stamtad wyleci i cos mi zrobi. Takie mysli nachodza mnie zawsze kiedy jestem sama w domu! Albo kladac sie spac przysluchuje sie czy czasem ktos nie chodzi mi po mieszkaniu, boje sie czasami samej siebie. ! Cos ze mna nie tak? Czy ja poprostu sobie to tylko wmawiam???

Gość pootwieraj drzwi
pozapalaj światła, włącz radio i pomyśl o miłych ciepłych bezpiecznych rzeczach np o wakacjach

Gość właścicielka kocura
Ale co mam isc spac przy zapalonych swiatlach?To bez sensu. Bywa tak ze czasami chowam sie pod koldre, tam czuje sie bezpieczna:D

Heh, mam tak samo. Jak np. idę do łazienki (mam spory dom, kawałek trzeba przejść) w nocy to coś mnie tak jakby "pcha" od tyłu i zaczynam uciekać ze strachem że coś mnie goni :O uciążliwe to troche bo jednak strach mnie obleci, ale to chyba rzeczywiście zwykłe "fazy" :D

Gość właścicielka kocura
Oj tamm oj tamm

Gość właścicielka kocura
Haha, myslalam ze jestem sama :D Mam tez tak, ze kiedy sie poloze musze miec schowane stopy, bo sie boje ze cos mnie ugryzie haha :D