Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukuruczku

busik do Niemiec

Polecane posty

Gość kukuruczku

Cześć Jechał ktoś do Niemiec przewozem osobowym,tymi busikami..... Chcę jechać do Monachium i rodzina mówi żebym jechała busikiem bo zabierają spod domu aż tam pod wskazany adres w Niemczech,jadę w konkretne miejsce do rodziny,ale coś obawiam się tym busikiem....Boję się żeby mnie gdzieś nie wywiózł tam gdzie nie trzeba..... :-(

ja jezdze regularnie polska niemcy niemcy polska wlasnie takimi busikami.. oczywiscie przewoz przewozowi nie rowny, mozna trafic na chamow ze wsi co biara bagazy ile wlezie i czlowiek jedzie z rowerem na glowie a sa i takie ze luks szerokie rozkladane siedzenia, pelna kulturka dziekuje prosze terefere ale to trzeba sie rozeznac ja mam juz kilka sprawdzonych ktore sa godne polecenia jednak nie w te strony :/ a busiki sa naprawde wygodne bo pod domek i jak siuisu sie chce to sie zatrzyma :) nie ma tloku polecam

Gość kukuruczku
no,właśnie jest szybciej niż autobusem no i spod domku....... Wcześniej latałam samolotem,ale nie za bardzo mogę bo źle się czuję w czasie lotu bo leczę się na serce no i myślałam właśnie nad busikami...Mam nadzieję że jakoś szczęśliwie dojadę na miejsce, ja mam rozkład taki że z Katowic zabiera facet autem osobowym do Wrocławia tam jest przesiadka do innego auta no i na Niemcy... Ale trochę mam obawy z jazdą do Wrocławia bo ostatnio widziałam jak ten facet zabiera tylko jedną panią i sama miała jechać z nim do tego Wrocławia......strach sam na sam z jakimś facetem ja poprostu jestem bardzo strachliwa

Gość Errata...
A gdzie te busy można znaleźć w Polsce? Czy jest to jakaś firma przewozowa polska, czy niemiecka?

Gość Errata...
?