Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgsdgrfe

Kocham moją wieś !!! :)

Polecane posty

Gość dgsdgrfe

Mieszkam na wsi między dwoma wielkimi miastami.Nie ma nic lepszego niż poranek na wsi.Otwieram oczy i słyszę z za okna śpiew ptaków, przez okno do pokoju nawiewa letnie powietrze, zapach dzieciństwa i innych samych cudownych chwil.Wyglądam z okna i prócz domu sąsiada widzę same zielone łąki a dalej piękny zielony las.Za nic w świecie nie chciałbym żyć w mieście ! :) Jest tu ktoś kto kocha życie na wsi ? :D

Ja szczerze nienawidzę :o mieszkam na wsi ale 20 m od domu przebiega ruchliwa ulica :o nie ma gdzie z dzieckiem wyjść na spacer bo tu tylko jedna ulica jest, którą też przejeżdżają ciężarówki :o lepiej mi było w Poznaniu. Miałam las 1 km od bloku :D

Gość dgsdgrfe
Jak widzę jak ludzie się tłuczą w mieście to szczerze mi ich żal.Siedzą przed blokiem i narzekają że nie ma miejsca, kłócą się z sąsiadami, zero wygody i prywatności, grilla robią na balkonie, masakra jednym słowem.W życiu bym nie chciał mieszkać w mieście.Z miasta komu się uda to do nas ucieka, kupuje małą działkę stawia dom i jest szczęśliwy.

Gość i co teraz małpoooo
Ja zyje na si. za oknem mam staw i w ogole jest bardzo ładnie ale wyprowadzam się do Warszawy 300 km od mojego miejsca zamieszkania bo Wawa to moje marzenia;) szansa na lepsza przyszłość;) na wsi nie zrobie kariery dziennikarki;)

Gość ja pierdziele no
ptasiek nastroszony jestes moim idolem :P

Gość wrfhwrf08u04we9tfiwf
Nienawidzę miast, korki, zabiegani ludzie, wszędzie syf i gówno.

Jak człowiek chce sie do rowu wyjszczac to musi patrzec czy jakis miejscowy nie ucina drzemki na łonie natury :D A pod sklepem tylko jeden tekst "kerowniku, poratuj pan' :D