Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cgjjdjdj

Mikrodermabrazja diamentowa w Białymstoku...

Polecane posty

Gość cgjjdjdj

pierwszy raz w zyciu bylam u kosmetyczki a mam 30 lat, jakos nigdy nie przyszlo mi do glowy, poza tym teraz jest tyle zabiegow ze nie wiadomo na co isc, ale poszlam z kolezanka, mam sucha skore, robie sobie pilingi czasem ale tak pomyslalm ze moze czas najzwyzszy na cos mocniejszego czy ten zabieg zawsze tak wyglada??? lezalam prawie godzinke na lozku pod kocem, mialam zmyty makijaz, jakas maseczke, potem wlasnie 2 razy kosmetyczka robila mi ta M. nastepnie nalozyla i jakis krem i maseczke ochladzajaca, w miedzyczasie zrobila mi masaz glowy i masaz dloni...kurcze tak sie zrelaksowalam jak nigdy, moze ktos kto chodzi czesto to wie ale dla mnie to byl szok....fakt skora troszeczke byla zaczerwieniona ale przeszlo i sie zrobila czystsza i bardziej miekka dziewczyna akurat miala znizki przez 3 miesiace, wiec nie zaplacilam duzo, nie wiem ile teraz to kosztuje chyba ze 200-300 zl, nie wiem kiedys ie wybiore ale musze powiedziec ze bylam mega zadowolona

Gość gość
www.facebook.com/studio2afk Zapraszamy na profesjonalne zabiegi fryzjersko-kosmetyczne. Informacje i zdjęcia na naszym facebook :)

Gość gość
moja znajoma miala zaklad kosmetyczny I tez tak robila, ale urodzila coreczke I zamknela, chodze do niej zasem do domu, ale to nie to samo co w gabinecie bo juz jej sie niechce nawet robic masazu dloni nie mowiac o glowie:) ale fakt mozna sie zrelaksowac