Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co byłoooooooooo

co było i jest dla was najbardziej przykre

Polecane posty

Gość co byłoooooooooo
a na co chorowałaś? na złośliwość? to nie doleczyli cię :p

Gość Sdlsduiodhk
Samotnosc,odrzucenie przez wszystkich,obojetnosc,bycie powietrzem ktore sie olewa,ktore wkurwia lub ktore sie gnoi,przemoc psychiczna,osamotnienie

Gość retrytguyh
a ide stad bo jestes zbyt tępa na merytoryczną dyskusje :o

Gość co byłoooooooooo
sama jesteś tępa skoro taki chory wniosek wysunęłaś nie sądź innych po sobie i spieprzaj ode mnie wreszcie!!! toksyczna paniusiu (lepiej żebyś nie miała dzieci)

Gość Sdlsduiodhk
Mowicie o wolontariacie.NO DOBRA,ale dl tych osob i tak jestem tylko JEDNA Z WIELU osob,ktore pomagaja,nikim wyjatkowym,na kogo cie czeka,kogo sie kocha itd itd moze pierdole farmazony,ale jebie mnie to

Gość co byłoooooooooo
Mowicie o wolontariacie.NO DOBRA,ale dl tych osob i tak jestem tylko JEDNA Z WIELU osob,ktore pomagaja,nikim wyjatkowym,na kogo cie czeka,kogo sie kocha itd itd moze pie**ole farmazony,ale j**ie mnie to dokładnie, ale jakaś frustratka pieprzy mi, że brakuje mi seksu kretynka :o

Gość ewuuuula
"próbujesz napisac to ze nie masz faceta ktoryby ci zerżną d**e czyz nie taka jest prawda?" a co ta dziewczyna ci zrobila ze po drugim jej poscie tak chamsko jej odpowiadasz? Bo nie chce skorzystac z twojej rady i nie chce isc na wolontariat? Idz sie leczyc kobieto bo prostactwo i jad az kipi z ciebie

Gość przykre bylo to, ze zostawil
mnie narzeczony. Przykre natomiast jest, ze zrobil to przez telefon, znalazl inna w momencie gdy bylam chora i oklamal na poczatku, ze konczy to z mojej winy.

Gość ewuuuula
a nawet jesli brakuje jej seksu to jest to cos złego i nienormalnego ze trzeba sie odnosic z takim jadem do innych ludzi?

Gość co byłoooooooooo
ewuuuula dzięki :)

Gość Sdlsduiodhk
No bo co ci da wolontariat?malo jest do roboty w domu?i tak nie mam sily ogarnac tego co MUSZE,a co dopiero zapierdalac ZA DARMO dla kogos kto i tak ma mnie w dupie,w kim i tak nie bede miala oparcia,pomocy?chyba ze z was takie swiete matki polki i teresy pelne energii i radosci z zycia :O