Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mola4545676789

objawy po zapłodnieniu

Polecane posty

Gość Mola4545676789

Witam wszystkich . Mam takie pytanie a mianowicie staramy się z mężem o dziecko. kochamy się wtedy kiedy mamy ochotę nie liczę dni płodnych. Powinnam dostać okres 22 Czerwca ,czy to możliwe ,że już mam objawy zapłodnienia??. Boli mnie podbrzusze,częściej chodzę siusiu,piersi mnie na razie nie bolą, zęby mam strasznie wrażliwe bolą mnie strasznie ,dużo jem nawet bardzo ,kłuje mnie brzuch z lewej strony. Czekam na wasze odpowiedzi któraś z Was tak miała?? Bez głupich komentarzy proszę;). Pozdrawiam !

:( Tylko tyle jesli bez głupich komentarzy. Bo jakby można bylo to bym spytała czy już ruchów nie czujesz?

Gość Mola4545676789
Nie musisz tak głupio pisać wiesz??. Bardzo byśmy chcieli mieć dziecko. I bardzo to przeżywam !

Gość to objawy zapalenia pęcherza
a nie ciąży:)

No dobrze, ale dziewczyno pomyśl! Skoro chcecie mieć dziecko to zacznijcie je planować, a nie bzykie się jak popadło. A ty od razu po stosunku masz wszystkie objawy. To żenujące.

najwięcej objawów mają te kafeterianki, które w ciąży nie są:) Pierwszym objawem jest zatrzymanie miesiączki, a wcześniej nie ma ŻADNYCH

Autorko jak chcesz mieć dziecko to musisz wiedzieć kiedy masz dni ppłodne :/ z resztą... każda kobieta to powinna wiedzieć. I niemożliwe żebyś miała objawy ciąży bo skoro planowana miesiączka ma być 22 czerwca to teraz to Ty ewentualnie możesz mieć dni płodne a nie ciąże :D

Gość mlodamamaaa
Ja jeszcze przed okresem chodzilam czesto siusiu, bylam ospala i w ogole ciezko bylo nawizac ze mna kontakt :) No i szczegolnie piersi. Przed okresem zawsze nie były juz takie wrazliwe jak w czasie plodnych a jak zaszlam to ciagle byly wrazliwe. Wiedzialam, ze jstem w ciazy zanim jeszcze zobilam test i zanim zaczal mi sie okres spozniac.

Gość mlodamamaaa
A nie macie racji. Jak kobieta zna siebie, swoj organizm i jest wrazliwa na kazde zmiany w nim zachodzace to o ciazy wie jeszcze zanim sie okres spoznia.

hahaha - tak, kobieta znająca swój organizm wie już o ciąży zanim w nią zajdzie :D

Gość mlodamamaaa
Nie, i nie pisze tego, zeby sie ze mnie smiac. Po prostu ja tak mialam.

mlodamamaa ale ona okres ma mieć dopiero 22.06 czyli wychodzi na to, że teraz to co najwyżej może mieć dni płodne albo miała je dopiero co :D więc niemożliwe, żeby JUŻ miała objawy ciąży xD