Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuziaaaaaa

Nie mam znajomych

Polecane posty

Gość Zuziaaaaaa

W szkole jestem outsiderką, nie mam do kogo otworzyć buzi, może poza dwoma przypałowymi koleżankami z innej klasy... na osiedlu mam jedna koleżankę, i jedna z innego osiedla i to już koniec...to wszystko przez moja chorobliwa nieśmiałość. Nie zrobię nawet osiemnastki, ciekawe jak ją spędzę? Jest ktoś taki samotny jak jak?

Gość no jakkkk
tak ja jestem - nawet mam gorzej niz Ty bo mam tylko jedna kumpele, takze nie jestes samotna, a uwierz mi ze lepiej miec 3 normalne niz 50 pojebanych co Ci dupe obrabia przy najblizszej okazji!! nie ilosc sie liczy a jakosc! :) 🌻

Nie ilość a jakość to raz A dwa, samotność wśród ludzi po prostu dobija. Ja nie bardzo umiem podtrzymywać znajomości, parę osób rozrzuconych nieco mam. I 18stki nie wyprawiałam, szkoda kasy a nie wiadomo czy będzie udana

Gość no jakkkk
no zgadzam sie ze samotnosc dobija, bo czlowiek jest istotą stadną, ale przerabialam juz fakt posiadania "wielu znajomych" i mniejszej ilosci i bilans wyszedl taki ze oplaca sie miec paru zaufanych znajomych niz wielu (jak wczesniej wspomnialam) ktorzy mi beda dupe obrabiac, oklamywac, zmawiac sie, i olewac 🖐️

Gość simian raticus
Fobia społeczna!

Ale ja mówię o takiej samotności gorszej, bo jesteś wśród ludzi, masz do kogo pyska otworzyć i tak dalej a i tak jesteś samotny :( Wtedy traci się złudzenia Ale cóż poradzić:) Pierś do przodu i heeja:P

Gość no jakkkk
no masz racje...ale to juz są -nazwe to- "falszywe" znajomosci, nic nie wnoszace, nie dajace, niby ktos jest ale jak cos do czego dojdzie to nikogo nie ma, takich znajomych mi nie potrzeba, mam w sumie podobnie do Ciebie takze rozumiem Cie doskonale