Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bervernerda

Powody samotności- jak myślicie ?

Polecane posty

Gość Fendii
Wyjawię Ci jednak przyczyny mojej samotności. - Wymagania wobec mężczyzn, którym trudno było sprostać. - Skrupulatna eliminacja osób z mojego otoczenia którzy przejawiali takie cechy jak fałszywość, dwulicowość, podwójną moralność i hipokryzję.

Gość aneeexxx
a każdy musi kogoś mieć ? jestem samotna 2 lata, powinnam zaraz po zerwaniu szukać na siłę kogoś??

Gość saamanta
ciekawe artykuły: samotność, samoocena, inteligencja emocjonalna, single, pozytywne myślenie www.magnoli.pl

Gość gość
Krótkowzroczność dzisiejszej młodzieży, dla której liczy się wygląd zewnętrzny. Nie obchodzi ich co czują odrzucane przez nich osoby. Co ta dzisiejsza młodzież ma z tego że dobiera się w pary szczupła ładna dziewczyna szczupły przystojny chłopak? Obie strony wzajemnie się wykorzystują i porzucają, szukają sobie nowych ofiar, a resztę życia mogą przeżyć w samotności. A co z tymi odrzuconymi wcześniej, którzy nie pasują do wymogów tych co uważają siebie za idealnych? Jeśli zostali odrzuceni już w czasach szkolnych i do tej pory nikogo nie znaleźli to zamykają się w sobie i izolują od otoczenia. Może to prowadzić do zaniedbania własnego wyglądu, dziwnego zachowania wśród ludzi, smutku, depresji. Brak miłości ludzi a nawet rodziny. Pojawienie się chorób umysłowych prowadzących do utraty chęci do życia i samobójstw. Samobójstwo może wystąpić u słabych, od których nawet rodzina nieświadoma problemu może się odwrócić. Jak wy idealni byście się czuli gdybyście wiedzieli, że taka nie idealna osoba popełniła samobójstwo przez was, którzy spychaliście ją na margines, traktowaliście jak gorszą od siebie?

Gość gość
tak jest... gdy odrzuca się chrześcijańskie zasady