Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palacz 102

Wybielanie zębów Boroń Łódź

Polecane posty

Gość palacz 102

Hej, moja żona korzysta z usług salonu Boroń w Łodzi i ostatnio zasugerowała mi, że może wybieliłbym sobie zęby. Od prawie 15 lat palę papierosy, także jej sugestia ma uzasadnienie. Czy ktos wybielał zęby w tym salonie? Ile kosztuje, jak pielegnuje się zęby po takim wybielaniu? Dzieki i pozdrawiam.

Gość janinka7658
Cześć. Ja wybielałam jakiś miesiąc temu i jestem bardzo zadowolona :) Zabieg trwa godzinę. Ząbki są trzykrotnie smarowane żelem i naświetlane a z każdym naświetlaniem staja się bielsze :) Mi ubyło 7 odcieni, także efekt jest super i z czystym sumieniem polecam ich metodę. Nic nie boli. A co do pielegnacji po- tydzień, góra dwa stosuj białą dietę (unikaj produktów mogących zabarwić zęby) i będzie ekstra, zobaczysz. Tylko przy paleniu musiałbyś spróbować rzucić albo ograniczyć, żeby efekt dłużej sie utrzymał. Jak się zastanowić 2 korzyści w 1 ;) Pozdrawiam :)

Gość antekkk
Cześć. Ja również wybielałem zęby w Boroniu. Godzinkę siedzenia z żelem na zębach i 6 odcieni zjechało :) Nadwrażliwość znikoma, utrzymywała się przez około 1-2 dni, teraz jest już porządku. Najtrudniej było mi wytrzymać 2 tygodnie bez czerwonego wina, które uwielbiam, ale warto było. Polecam.

Gość patipati5
Hej:) Ja też tam wybieliłam zęby :) Fakt faktem miałam białe, ale jeszcze odrobinke udało mi się je rozjasnić więc polecam. Pati

Gość jaaaaa7654
A ja wybieliłam za 250 zł :P Wystarczyło zapisac się do znajomych na Facebooku, maja specjalne promocje dla osób z facebooka.

Gość jonaszekkk
Ja wybielałem wczoraj. Wczesniej wybielałem u stomatologów metodą paskową/nakładkową. Tutaj trwało to zdecydowanie szybciej. W godzinę miałem zęby bielsze o 5 tonów. Niewygodna jest wkładka do buzi, bo z dosyć twardego plastiku, ale godzinę da się wytrzymać. Pozdrawiam

Gość arietta12
Hej wszystkim. Ja wybieliłam z tydzień temu tym żelem. Nawet sporo odcieni zeszło bo 4. Ogólnie-jestem zadowolona.

Gość hehe nie ma to jak.....
KRYPTREKLAMA. WYBIELANIE USZKADZA I NISZCZY ZEBY, LUDZIE NIE DAJCIE SIE NABIERAC NA TO, CO Z TEGO ZE TERAZ BIALE JAK ZA PARE LAT WAM WYPADNA ALBO BEDZIECIE MIAL PROCHNICE

Gość janinka 7658
A znasz kogos komu wypadły zęby po wybielaniu? Bo ja nie. Znajomi wybielali, ja wybieliłam i jest ok. Jak nie myjesz, to wypadają...

Gość patipati5
Hahahahaha moje jakoś też nie powypadały ;)

Gość palacz 102
Wybieliłem. Najtrudniej mi teraz nie palić, ale póki co daje rade. ;)

Gość emilkakaczorek
Witam. Od dłuższego czasu zastanawiam się czy wybielić zęby. Do osób które wybieliły jakiś czas temu-jak wasze zęby zachowują się po dłuższym czasie od wybielenia? Ile trzyma się odcień wybielonych zębów? Jest nadwrażliwość? Z góry dziękuję za info.

Gość arietta12
Hej, Ja wybieliłam już jakś czas temu, do tej pory ząbki pociemniały mi o około 1 odcień ale to normalne przy takich ilościach kawy jakie piję ;) Po zabiegu miałam delikatną nadwrażliwość ale to był maxymalnie 24 godziny, potem zniknęła. Pastę do zębow wymieniłam na Elmex i w sumie używam jej do tej pory. Co jeszcze chcesz wiedzieć?

Gość emilkakaczorek
Cześć, właśnie jestem powybielaniu, dokładnie wczoraj je robiłam. Na szczęście nie mam nadwrażliwości, zakupiłam Elmex ;) Teraz tylko 2 tygodnie białej diety i zapomnę, że w ogóle kiedykolwiek wybielałam zęby :)

Gość SALON BOROŃ
Witamy. Z przyjemnością informujemy, że do końca października za wybielanie zębów w naszym salonie zaplacicie Państwo nie 890 zł a jedyne 400 zł. Dodatkowo dla zarejestrowanych uczestników Facebooka czekają atrakcyjne promocje :) Zapraszamy!

Gość SALON BOROŃ
Niezmiernie cieszy nas fakt, że coraz więcej z Państwa decyduje się na zabieg wybielania w naszym salonie. Dziękujemy! :)

Gość guziczekkkk
Mam pytanie. Wybielałam zęby jakieś 2 miesiące temu lampą opalescence, ale nie jestem zadowolona z zabiegu. Kiedy mogę wybielać zęby ponownie i jeśli macie namiar na jakieś dobre i tanie wybielanie dajcie znać :)

Gość ALICJA Z ŁODZI
WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW. WYBIELIŁAM ZĘBY U STOLATOLOGA LAMPĄ OPALESCENCE I POWIEM, ŻE JESTEM BARDZO ZAWIEDZIONA. MIAŁAM TAKĄ NADWRAŻLIWOŚĆ ZĘBÓW ŻE W ŚWIĘTA NIE MOGŁAM NIC JEŚĆ ALE TO NIC W PORÓWNANIU Z TYM JAK BARDZO KRWAWIŁY MI DZIĄSŁA... NAWET SACHOL NIE POMAGAŁ... PORADŹCIE MI, CZY JA MIAŁAM JAKIEGOŚ PECHA?

Gość marlena.b
Hej hej :) Ja wybielałam w salonie boroń zęby w ubiegłym miesiącu i jest naprawdę mega efekt!!! Miałam dużo przebarwień, odbarwień i wszystko zeszło!!

Gość QuiEtesVous
Mialam wybielane zeby kilka dni temu w salonie BORON. Zawsze bylam w pelni zadowolona z ich uslug- od profesjonalnej, uprzejmej obslugi po jakosc samych zabiegow. Tym razem,niestety, jestem przerazona. Sam zabieg przebiegal- jak zdawalo mi sie wowczas-bezproblemowo, a pani kosmetyczka wykonujaca go byla bardzo sympatyczna i zdawalo sie, ze wie co robi. Na biezaco wszystko wyjasniala. Ewentualna nadwrazliwosc miala minac po ok 24godzinach, a tymczasem nastepnego dnia obudzilam sie z popekanymi krwawiacymi dziaslami w zuchwie, z peknieciami i poparzeniami w dolnej wardze. Dziasla tuz po zabiegu byly szaro-biale, ale to mialo byc 'normalne'.. Najzwyczajniej zostalam poparzona. Dziasla zabezpieczane sama wazelina, to niestety za malo, a zabieg najwyrazniej nie jest tak bezpieczny za jaki sie go podaje. Bardzo cierpie i zmuszam sie zeby choc raz dziennie wypic przez slomke kefir, ale nawet to jest bardzo bolesne. Wystarczy, ze cos powiem, a dziasla i sluzowka na i pod warga pekaja i krwawia, nie wspomne juz o braku mozliwosci usmiechania sie. Leki przeciwbolowe przynosza jedynie chwilowa ulge, a lekarz do ktorego wczoraj wybralam sie z tym problemem targana goraczka, zapewne wywolana bolem, ocenil to poparzenie na poparzenie II stopnia, ktore ze wzgledu na umiejscowienie bedzie sie trudno goic. Przepisal mi antybiotyk i zalecil kontynuowanie smarowania poparzonych miejsc mascia z kwasem hialuronowym. Wiem, ze dla niektorych osob owa metoda wybielania jest skuteczna i bezbolesna, ja jednak jestem przykladem tego iz moze byc rowniez niebezpieczna. Jesli juz macie wybielac zeby, wybierzcie gabinet stomatologiczny, nie salon kosmetyczny. Nikomu nie zycze takiego cierpienia.

Gość jUSTYNA bb
Drogie forumowiczki. Ja byłam zrobić odświeżenie koloru po oku od pierwszeg wybielania. Zabieg przebiegał tak samo, spadło już tylko o 2 odcienie, ale to pewnie dlatego, że nie sciemniały mi bardzo przez ten rok. Zabig był bezbolesny, nic mi się nie działo. jestem zszokowana wczesniejszą wypowiedzią... może po prostu miałas pecha? Ja na swój zabieg nie moge narzekać. Pozdrawiam, Justyna

Gość Margiella
Wybierz się w Łodzi do Mak-Laser, są na prawdę świetni w leczeniu przypadków beznadziejnych! Bardzo mi pomogli i na szczęście nie wydałam fortuny :/

Gość Alana H
Mój brat również chodzi do Mak-Laser i ma dobrą opinię, będę się musiała tam wybrać.

Gość hahaheheehehhahaha
jaka kryptoreklama :D

Ja ze swojej strony mogę polecić Implamed. Bardzo fachowo zajęli się moim ząbkami. Jak do tej pory to najlepszy gabinet w jakim okazję miałam być. Wydaje się być bardzo dobrze wyposażony i przede wszystkim bardzo zadbany. Niedługo czeka mnie kolejna wizyta ;)

Ja na takie zabiegi polecam Implamed na Bastionowej. Wybielałam pół roku temu i jestem zachwycona zarówno obsługą, cenami, jak i, przede wszystkim, efektem! Po prostu super! Najpierw miły pan doktor wszystko ze mną omówił, wytłumaczył i wspólnie wybraliśmy najlepszą metodę, a potem delikatnie i sprawnie przeprowadził całą operację. Polecam serdecznie :) też paliłam od wielu lat i miałam brzydki kolor zębów. Teraz nie palę i mam piękne ząbki :)

Gość Anulka_LDZ
Mi koleżanka poleciła JMC Medycyna i Stomatologia na Złotnie, powiedziała że pracuje tam stomatolog z dobrym wyczuciem estetyki i stara się zrobić to tak, żeby było jak najbardziej naturalnie, ale uzyskując nieskazitelną biel. Zaufałam jej i dobrze się stało, dzisiaj nawet mi zazdrości :D Mają tam dwie metody wybielania: laserem i nakładkową (czyli taką, ktorą się aplikuje samemu w domu na noc) - ja wybrałam laserem, bo jak wydawać pieniądze to niech będą wydane z pożytkiem..cena też nie była jakaś szokująca, a klinika naprawdę ładna..noo w sumie same dobre wspomnienia mam, szczególnie jak spojrze w lustro hah :)

Gość gość
tak bylam na zlotnie u dr cynkiera czy jak mu tam. fatalnie mi wyleczyl zeba za 150 zl. no ale najwazniejsxe ze gabinety sliczne. jechać stad z ta kryptoreklama☺

Jak kogoś nie stać na wybielanie u dentysty,to polecam zestaw do domowego wybielanie Dr Martin Schwarz Home Comfort+.Zamawiam przez internet.Cena bez szczęk to 150zł.Ze szczękami trochę drożej.Polecam każdemu kto boi się wybielania.

Środek do wybielania zębów - http://vk.cc/1YM91P ja to uzywałam no i mam teraz bielsze zęby. Moze nie takie jak po profesjonalnym wybielaniu ale dla mnie efekty sa wystarczające za tą cene.