Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny biały żagiel _________

Nie rozumiem kobiet

Polecane posty

Nie rozumiem kobiet: przekłuwają sobie uszy, nosy, pępki, brodawki, rodzą dzieci, często mają cesarkę, wstrzykują silikon w różne części ciała, depilują gorącym woskiem włosy na nogach, pod nosem, na wzgórkach łonowych; robią sobie lifting, tatuaże, odsysają sobie tłuszcz, zmniejszają pośladki; usuwają żebra, operują biusty, usuwają skórki na palcach i robią mnóstwo innych bolesnych rzeczy... a nie można ich bzyknąć, ... bo je, k**wa, głowa boli!

kawał :O ja pierdole ładny mi to stary kawał jak on ciągle koorwa aktualny :O :O

Gość ewuuuula
samotny biały żaglu, rozwieje twoj najwiekszy zyciowy dylemat tekst kopiowany na potege, wiec inteligencją nie grzeszysz, to pewne więc nic dziwnego ze jeszcze nie zauważyłes, ze bol głowy to tylko zmyślona wymówka dla dennych partnerow nie mających pojecia o zaspokojeniu kobiety Jesli az tak czesto słyszałes ten tekst ze musiałes załozyc temat na kafeterii to wspoczuje... twoim byłym kobietom Facet beznadziejny w łozku to koszmar

Kobieta to wszystko robi aby podobać się płci przeciwnej. I zgodze sie, sex to idealne lekarstwo na ból głowy, a jesli żona/dziewczyna ma takie częste bóle zabierz ją do lekarza :)

Gość kot z czarną łapą
"...Kobieta to wszystko robi aby podobać się płci przeciwnej..." :D taa jasne ale tylko do ślubu a potem ...rozdeptane kapcie ,wałki na łbie i na biodrach,poplamione łachy ,rozciągniete kiecki :O fuuu

Kto wie :) !!! Kto wie jak ustawić sobie w informacjach kontaktowych opcję "facebook" z adresem do swojej strony. Chodzi mi o to co zaznaczyłam na zdjęciu. Wiele osób na facebooku tak ma zrobione. Próbowałam już w opcjach "informacje kontaktowe- edytuj", ale nic tam nie ma. kto wie jak to zrobic ?? http://www.voila.pl/410/ywfb1/index.php?get=1&f=1

tak... walki na glowie i biodrach a faceci to niby jak.smierdza potem,piwskiem a skarpety zmieniaja jak sa zupelnie sztywne.no ale facet wydziwia,pan i wladca,pasuje mu tylko wlasny wizerunek