Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciągnie kase od matki

Moja siostra utrzymuje prawie 18letniego chłopaka!!!!

Polecane posty

To co ostatnio powiedziała mi siostra przeszło moje wszelkie wyobrażenia. Jej syn chodzi na korepetycje z matematyki, ma książki przygotowujące do matury a także chodzie na korepetycje z języka angielskiego. Mnie to przeraża, ten chłopak 1 i 2 klasa liceum nic się nie uczył a teraz żeruje na własnej matce. Moja siostra w dodatku sama radzi sobie z jego wychowaniem. Ja jej powiedziałam że skoro jej syn nie potrafił nauczyc się w szkole to powinien isc do zawodówy.

Gość bananowa malina
ja tez chodzilam na kursy przygotowujace do matury i co? Kretynka jestes

Gość bananowa malina
w sumie racja, prowo

Ale dlaczego matka ma dawac doroslemu chlopakowi na takie sprawy. Sam niech sobie zarobi, ja raz prosilam siostre o pozyczke to mi odmowila bo musiala dac synowi na korepetycje z angielskiego, to juz jest przesada i to spora.

Gość to jest polska a nie inny kraj
w polsce rodzice utrzymują dzieci do 50 lat albo i dluzej wiec 18 latek to jak przedszkolak

Gość wrubelkowo
a ty dałabyś kase swojej siostrze czy swojemu dziecku jak masz dziecko?

No wlasnie, ja powinnam siostrzencowi powiedziec kilka slow prawdy, ze wykorzystuje matke i sam powinien wziac sie za robote a nie za ciagle tylko na nia wolac.

Ja nie mam dzieci, ale za to moja siostra sama wychowuje swojego syna, sama sie nim zajmowala. Teraz ja poprosilam ja o pozyczke na kilka dni bo potrzebowalam pieniedzy bo wyjezdzalam do Zakopanego na kilka dni urlopu to mi odmowila bo stwierdzila ze pieniadze na kurs angielskiego dla jej syna sa wazniejsze.

Gość poczytaj sobie
i bardzo dobrze,dla każdej matki edukacja dziecka a zwłaszcza jez.obce powinny byc najwazniejsze.

Gość Jnahndjtwm
To Ty sobie na urlop zarób a nie będziesz od siostry wyciągać która ma syna na utrzymaniu. Siostra miała rację, że nie pożyczyła.