Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madmłozele

mój chłopak będzie BOGATY więc ja też hihi

Polecane posty

Gość madmłozele

studiujemy razem, żadna z lasek, choć ślinią się na niego wszystkie go nie ma. tylko ja prosta dziewczyna ze wsi. mój ukochany mnie kocha. mój ciastuś sprawi że nie będę nawet musiała pracować. będę wy chowywać mu dzieci, a on będzie do domy przynosił miliony. mój chłopak został właśnie doradcą inwestycyjnym. może będzie milionwerem. wtedy będzie mnie utrzymywał a ja będę mu się oddawać cała!!!! tak cała. jak zdał ten jakiś tam egzamin w komisji państwowej to z radości tak oszalał że mu loda robiłam w autobusie jak nikt nie patrzył. bo myślałam co z tego że ktoś mnie popędzi jak mój chłopak zapewni mi bogactwo!!! będę leżeć i się zajadać torcikami. chodź to mój pierwszy i z nikim tak blisko nie byłam i ten jego fiutek tak mnie łaskocze zaledwie w myszce to czuję się cudownie jak on mnie kocha!!! mam wrażenie takiej bliskości z nim że niewiem sama co myśleć. wyobrażam sobie te wszystkie podróże w ciepłe kraje, jego z różami co wieczór, smak win i drogich alkoholi, smak lodów kawowych w kolorze jego włosków. pozwoliła m zrobić z połykiem. patrzyłąm jak się wije z miłości do mnie i jak się spuszcza z ulgą w moje usta. a potem jak mnie całuje i wypluwa swoje plemniczki na moje piersi. takie ciepłe, takie o smaku wapnia, takie jak złoto, któym mnie swoją księżniczkę obsypie!!! już mi nawet kupił perfumy Dawidoff, koleżanki zazdroszczą, bo on będzie bogaty a one zostaną z gównem w życiu, ja będę kochana i będę leżdeć w złocie, będę miała dom i gromadkę małych pociech i będę użądzać przyjęcia na werandzie z drogimi słodyczami. a od czasu do czasu spróbuję jego plemniczków - które prą ku bogactwu bez kresu!!!!

Gość aha i achhhhh
dobre, dobre :D pomimo byków ort. ale dobre :D Uważaj tylko w późniejszym wieku, bo mozesz przytyć na tych torcikach

Gość madmłozele
będę piękna i pachnąca, ach! chcę tej chwili prędku, a wy głupie laski - zostnaniecie w tyle!!! NIE PRZYTYJĘ, BO na fitnes będę chodzić. on też będzi e miał płaski torsik... oj ja go dopil nuje.

Gość ddffhyu
a ja juz jestem bogata:D

Gość ddffhyu
mam juz to wszystko, tylko po co mi to jak moj facet ugania sie za innymi i Twoj tez bedzie haha

Gość madmłozele
czemu on ma sie uganiac za innymi i czemu niby twoj to robi?

Gość ddffhyu
bo taka juz ich natura:D:D nudza ich panny ktore leza i pachna wola dziewczyny z ambicjami ktore spotykaja w pracy, ktore same zarabiaja na przyjemnosci. ot cala filozofia:D:D zastanow sie 2 razy zanim cos zrobisz:D

Gość madmłozele
jakto leza i pachną? czy to powiedzenie z misia? co mi radzisz, babciu? :)

Gość ddffhyu
nie przechwalaj sie bo mimo kasy i dobrodziejstw czeka Cię cięzkie życie pełne rozczarowań:D:D:D

Gość madmłozele
a skad to powiedzenie? i jak ty sobie radzisz z rozczarowaniami? masz kochanków?

Gość madmłozele
jakie wrazenia?

Gość ddffhyu
mam kochankow a moj maz nic sobie z tego nie robi:D:O

Gość ddffhyu
a powiedzenie nie pamietam skad:)

Gość madmłozele
masz mu na złość czy cię jego fiutek znudzil? i czemu sobie nic nie robi? rozwodzicie się? obawiasz się tego?

Gość ddffhyu
nie... poprostu wiem, ze ma kochanki, ciagle go nie ma w domu... ja mam kochanka bo chce sie czuc dla kogos wazna, wiesz moj maz mysli ze wszystko mozna kupic więc mnie tez...zastanow sie 2 razy czy jest sie z czego cieszyc, owszem przystojny maz, bogactwa cudnowne zycie, jednak nie do konca:O bedzie rozwod jak mu o tym powiedzialam uslyszalam"aha no skoro chcesz".....sama widzisz..bedzie podzial majatku, chocaz tyle dobrego choc mi przykro, ze tak sie dzieje bo go kocham..:O:O

Gość madmłozele
kurka, nie rozumiem czemu cię męczył twój mąż jak cię tak zlewa? można było mieć luźny związek tylko. ale coś dostaniesz w sądzie prawda? musisz przecież bo on cię zlewał normalnie! czy wszyscy tacy faceci sukcesu nie traktują swoich dziewczyn jak kogoś ważnego dla nich? co jest dla niego najważniejsze??? w takim razie..

Gość madmłozele
cóż jak mam się zastanawiać jak nie jest brzydki i będzie bogaty. czytałem że tych doradców jest kilkuset w polsce, więc będzie super-nadziany! może uda mi się go przywiązać do siebie jakoś? czy sądzisz że częsty seks dl aniego ze mną + rozmowa z nim na jego zainteresowania zawodowe + dyskretne wybadanie urody koleżanek w pracy coś mi da?

Gość ddffhyu
szczerze wątpie...tzn nie wiem jaki jest Twoj facet oczywiscie zycze Ci najlepszego ale wiesz..duza kasa i kobiety w koło niego...hmm... dziwnie brzmi.. do wyboru do koloru a w domu zona badz dziewczyna czyli stały grunt.. byłabys taka "w razie czego" jak mu ktoras da kosza to pocieszy sie toba, tacy faceci to zimne skurwysyny,

Gość madmłozele
kiedy się zacząl twój (wasz) kryzys w związku? co twój facet robi z zawodu? może też finanse...

Gość ddffhyu
jest adwokatem ale dorabia tez poprzez wlasne dzialalnosci np zaklad fryzjerski oczywiscie jeden z drozszych, salony gier, kioski ruchu...kupuje nieruchomosci taniej sprzedaje prawie za 2krotną cenę.. poprostu jest dobry z matmy i jest niesamowicie inteligentny, potrafi dac sobie rade.. a kryzys... mysle ze bardzo szybko, skonczyla sie ta "fascynajca" dopadla nas rutyna mysle, ze jakies 3-4 miesiace...:(

Gość ddffhyu
tzn 3-4 miesiace po slubie a bylismy razem rok oczywiscie nie miszkalismy razem odrazy dlatego bylo super.. po pol roku sie wprowadzilam, czyli mniej wiecej 10 miesiecy i bylo juz źle..:(

Gość madmłozele
wow, bystrzak z niego:) chciałabym by mojemu się tak wszystko udawało. serio już po 3-4 miesiącach związku? ja jestem ze swoim od 1,5 roku, znamy się z liceum (ale w tedy nie byliśmy parą, dopiero na studiach). jak tu się oprzeć tak inteligentnemu mężczyźnie. jest Z-A-J-E-B-I-S-T-Y !!! ty też szalałaś za nim jak ja? w sensie ta cąła inteligencj, sukces? jak sądzisz kiedy w moim związku coś może pęknąć? jakie są pierwsze symptomy/znaki?

Gość aha tylko uważaj coby nie
zwąchał jakieś inne ciekawsze MIASTOWE panny -wiesz burak ze wsi może sie opatrzyć -a takim jesteś z tego co czytam :classic_cool:

Gość madmłozele
do kogo ty to mówisz? mój chłopak nie jest burakiem!

Gość ddffhyu
po 10 miesiącach.. ja nie wiem, nie znam Was ale poprostu faceci ogolnie sa materialni wiec...sama rozumiesz bedzie sie liczyc kasa, lub poprostu daj tez cos od siebie

Gość madmłozele
hej, ddffhyu wypada mi zapytać: a jakie zainteresowai, hobby ma twój mąż? (poza zarabianiem pieniędzy i seksem). mój właśnie ma - więc wiesz to go chroni przed wpływem kobiet żądnych seksu:) razem wiele rozmawiamy już wcześniej miałam taką taktykę żeby go wciągnąc w swój świat, poznać z moimi rodzicami, naciskac na ślub (ale nie wprost), może to go trochę złączy ze mną?

Gość madmłozele
mnie by trudno było go rzucić. wiadomo nadzieja na bogate życie, ale nawet nie to! chodzi bardziej że jestem użeczona jego męskością w połączeniu z inteligencją:) takie dynamiczne duo. i no wyjdę na puszczalską ale on jest taki dziki w łóżku, zawsze i ze wszystkim inny, że ja go ciągle odkrywam i sama nie wiem jaki będzie za chwilę, człowiek-kopalnia bez dna! a jak było z twoim? ile macie lat (ja 23)

Gość ddffhyu
Oby:) mój mąż ogolnie ma podobne zainteresowania do mnie, ogolnie jest bardzo ambitny wiec tez myslalam ze inteligentny facet nie poleci na byle dziunie ale niestety...w Twoim przypadku moze byc inaczej i zycze Ci tego tylko poprostu staraj sie robic wszystko zeby sie mu nie znudzic:) moze to Ci pomoze , mi nie pomoglo no ale warto próbowac, hmm moze nie pokazuj mu ze cala jestes jego, niech zabiega o ciebie nawet najmniejszych sprawach, intryguj go:)

Gość ddffhyu
on ma 30 ja 26:) ja tez w łóżku szalałam z nim bo jest cudowny, do tej pory szalejemy ale bez wiekszych uczuc:)