Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochać chcę

Wzrost 158. Jaka powinna być prawidłowa waga?

Polecane posty

czy sporo to nie wiem ogolnie zyskalem do teraz 6-7 cm wiec musial bys zobaczyc i ocenic czy to jucalkiem niezle czy nadal za malo ;)

Gość ghhnnnbgh
Masz zdjęcie przed i po?

wlasnie nie mam przed. a teraz zamierzam pocwiczyc brzuch i troche klatke na ile sil ;) a poza tym na zdjeciach nie za bardzo widac bo lampa blyskowa odbija sie od skory i miescie sie malo wyrozniaja dlatego lepiej ocenic je na zywo ;)

Gość ghhnnnbgh
To wyłącz lampę albo cyknij kamerką czy cokolwiek ;D Kurde, ja zawsze miała fajny brzuch, a ostatnio mam jakiś taki napompowany :O Zrezygnowałamz coli itd, i zero rezultatu

bez tez nie za bardzo wychodzi ;) jeszcze sporo cwiczen aby miesnie byly wyrazne ale i tak jest lepiej nibylo bo przed cwiczeniami to praktycznie zero miesni na klacie ;) wiec jak chcesz zobaczyc to na razie mojest tylko osobiste zobaczenie ;p

Gość ghhnnnbgh
Chodzisz na solarium/stosujesz samoopalacz w celu podrkeślenia mięśni?

nie mam jakos czasu i wakunkow do opalania wiec ja jestem doslownie bialy (z wyjatkiem rak i glowy) wiec jechcesz zobaczyc to musisz przyjechac a znajac zycie mieszkasz na 2 koncu polski ;p

Gość ghhnnnbgh
Powiedzmy :D Stolica

Gość juz nie mam pomyslu
ja mam 160 i 58kg wiem,ze duzo ale mniej byc nie chce:O teraz postanowilam jezdzic codziennie ok.30km rowerem myalicie,ze to cos da? To dluga trasa wg Was? levviatan🖐️

stolica to daleko juz nie mam pomyslu - jeslii ty to ta 12 lat starsza ode mnie to waga ci junie spadni chyba ze sie wyglodzisz ale masz super wymiary wic sie nie glodz :)

Gość juz nie mam pomyslu
tak to ja;) no nic zaryzykuje;)

Gość ekg ekg ekg ekg
leviatan piszesz o pupie, krągłościach a uważasz, że przy jej wzroście odpowiednia waga to 48 weź się nie kompromituj krągłości przy 158cm, to np 57kg wg mnie normalna waga na ten wzrost to tak od 50 do 60

Gość Mam 159 wzrostu iwaze
48 kg, wolalabym miec z 1-2 mniej.

Gość ekg ekg ekg ekg
czy Wy wszyscy oszaleliscie???????? ja mam 168cm i ważę 53-54 i uważam, że jestem chuda i mogłabym śmiało ważyć z 3 kilo więcej a Wy chcecie ważyć 47, 48? leczcie sie

ekg - bo wiel zalezy od miesni i tluszczu w organizmie. 2 osoby przy takiej samej wadze mogzupelnie inaczej wygladac. popatrz na juz nie ona ma wymiary 93 64 93 (jak dobrze zapamietalem) przy 160 cm i 58 kilo i pewnie wiele osob by jej doradzilo zrzucic ze piec widzac samo wage ale ona duzo cwiczy i dlatego mimo duzej wagi ma ekstra wymiary

Gość gość
mam 12 lat wzrost 158 waże 45 kg czy to dobrze czy waże za dużo?