Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nastka6342

ciąża a okres

Polecane posty

witam, chciałam zapytać jak to jest z tym okresem i ciążą, podobno jest to możliwe nawet do 6 miesiąca, ja w zeszłym tygodniu miałam normalny okres 5 dni, zawsze miałam objawy pms ale od 3 miesięcy zniknęły, a mój brzuch tak jak by sie powiększał, jest twardy, i widocznie większy w dolnej części, czy może być to ciaża?

A coś wiecej? Sex bez zabezpieczenia w dni płodne do konca? -.- Bo po tym co napisałaś to nie da się stwierdzić. Ja np. zawsze miałam bolesne okresy a ost 3 miałam bezbolesne a też mam PMS... a teraz znów powrócilo... wiec to sie zmienia ; o A jak nie ma się PMS to dobrze.

Gość wlascicielka kocurrra
Od 3miesiecy nie masz okresu i nie zrobilas testu ciazowego?

z zabezpieczeniem, okres normalny, tylko ten brzuch, czasem nachodzi mnie senność (podobnie miała moja sis podczas ciąży), i jakieś tam humory i zachcianki na jedzenie... a co do pms to poprostu od kod zaczełam miesiączkować to był, od 3 miesiecy nic sie mi nie dzieje, podczas ostatniego okresu bolał tylko kregosłup (o ile nie nerki), może coś sobie z tym brzuchem na wymyślałam.. bo chciała bym byc w ciąy,... ale jest wększy bo koleżanka zapytała mnie ostatnio czemu jej nie pow ze bd mieć dziecko...

okres mam, normalny, zastanawia mnie czy mogłam nieświadomie poronić w pierwszych dniach, czym by sie to krwawienie różniło od normalnego??

a testu nie robie bo sie boje po prostu mimo tego ze chciała bym mieć dziecko to nie wiem czy teraz włąśnie

Zrób test i Idź może do ginekologa? Nie znam sie na poronieniach. Nie doszukuj się u siebie głupich objawów ciąży, bo nie każda kobieta je ma. Czasami po prostu im się okres zatrzyma a czasami nawet i on występuje. A może ta senność i zachcianki to na okres?

Gość milki neste
ile ty masz lat ? to po raz? PO dwa test ale jesli okres jest a nie plamienie to watpie ze to ciaza

Skoro chcesz mieć dziecko to jaki problem w teście? Nie rozumiem tego, zrobisz test i będziesz wiedziała na czym stoisz, jak jesteś w ciąży to chyba lepiej wcześniej, abys mogła dbać o bobaska?

20, jeśli chodzi o dbanie to problemu nie ma, nie mam nałogów wiec nic by dzidziusiowi nie zaszkodziła... chcę dziecko ale nie teraz, plany mam, studia chciała bym skończyć, ustatkować sie zeby jakies zycie godne zapewnic... chyba jutro sie wybiore... dzięki dobranoc