Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona do kwadratu

Dakolen tabletki na pelniejszy biust

Polecane posty

Gość ona do kwadratu

dziewczynyczy ktoras z was prubowala bo mysle nad kupnem;)

Gość scieta815
ja

Gość scieta815
PRÓBOWAŁAM ;/

Gość lenka - miseczka A :)
czy te tabletki dają jakieś rezultaty? obawiam się ogólnego przybrania na masie

w necie jest sporo opinii za + oraz na -

Gość deszczowy kot
Jak tabletki mogą w ogóle powiększać biust??? To jedna wielka ściema i tylko się będziecie faszerować jakimiś tabletkami zamiast się cieszyć tym co macie. Najlepiej się pieści co się w dłoni mieści i taka prawda także cieszmy się swoimi biustami bo wszystkie są piękne i o! :)

Gość Aga92
Tak napewno moze i Ty masz ladny biust ale nie kazdy. Np. ja po ciazy mam niezbyt ladny wiec wiesz... Nie mowie ze tabletki cos daja bo nie uzywalam ale chyba wszystko zrobie zeby poprawic jego wyglad.

Gość Karooolinka
Ja wlasnie tez o tym slyszalam i mnie to zastanawiac zaczelo, szczerze mowiac nie wierze w to ze powiekszaja biust bo to bylby normalnie cud. Ale z drugiej strony przy moich malych piersiach czemu by nie sprobowac..

Gość Bubble Girl
antykoncepcja hormonalna powiększa biust średnio o rozmiar, i nie mówię tu o jakichś starych tabletkach o końskiej dawce hormonów, po których się tyje - mi po yasminelle urosły o rozmiar. te tabletki też mogą działać - zawierają fitoestrogeny soi. taka sama substancja znajduje się w lekach dla kobiet w okresie klimakterium itd. nie wiem, czy będą działać, ale jeśli to rzeczywiście fitoestrogeny to powinny ;-)

ja od blisko 6 lat biorę tabsy anty-anty i na mnie nie działają pod tym względem. Brałam Cilest, Novynette, Yasminelle, Microgynon21.

Gość moze one zawieraja
zenskie hormony w koncu udowodnione jest ze po tabletkach hormonalnych sie tyje wiec moze biust tez rosnie

Gość Zębowa wróźka
Z tego co mówią w reklamach to te tabletki nie są na powiększenie biustu tylko mają pomagać uzyskać utracony kształt i jędrność biustu, a to co innego. Pytanie czy mają faktycznie takie właściwości?

Biorę Dakolen.. Przy pierwszym opakowaniu pojawiły mi się wypryski na plecach, a nigdy wcześniej nie miałam z tym problemu. Ale posmarowałam je antybiotykiem w żelu i jakoś się podsuszyły. Prawie jest już o.k. Przy końcu drugiego opakowania zauważyłam, że okresu nie mam, a w ciąży nie jestem. Zaznaczam, że do tej pory cykle miałam regularne. Po 52 dniach okres pojawił się, ale bardzo nikłe to było krwawienie. Piersi rzeczywiście powiększyły się trochę- widzę po staniku, że się wypełnił. Zauważył zmianę nawet mój partner. Nie wiem tylko, czy w kolejnym miesiącu również okres mi się tak opóźni??? Czy u którejś z Was wystąpiło również coś podobnego? :(