Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Galicjanga

karmienie a seks

Polecane posty

Gość Galicjanga

Nasz syn ma 5,5 miesiąca. Kochamy się często, ale mam pewien problem.. Karmię piersią i moje piersi podczas seksu są jakby wyłączone.. Zawsze jestem w koszulce, staniku, nigdy zupełnie nago. Mąż nie wykazuje zainteresowania moimi piersiami, a ja bym chciała pieszczot. Skończyły się czasy, że pokarm leci jak szalony, wszystko sie umormowało. Jak sobie radzicie z tym podczas seksu?

Gość co sie dziwisz? maz mysli ze
piersi naleza do dziecka teraz i nie sa juz obiektem seksualnym, porozmawiaj z nim o tym. Ja nie karmilam i nie mialam takich problemow

Ja sobie nie muszę radzić, bo mój mąż się piersi z mlekiem nie boi, chyba właśnie woli żeby dla niego też były a nie tylko dla dziecka. Nawet jak leciało mleko, to co za problem...

o ble - ja czekam na koniec karmienia, bo sama nie chce, żeby mu coś poleciało. Mąż zresztą ma opory, bo raz ścisnął ręką i poleciało i się zraził/

o ble - ja czekam na koniec karmienia, bo sama nie chce, żeby mu coś poleciało. Mąż zresztą ma opory, bo raz ścisnął ręką i poleciało i się zraził/

mój mąż bardzo chciał się bawić piersiami ale peszył się troche jak leciało mleko :p jak przestałam karmić to gdzies po dwoch tygodniachjuż nie leciało mleko podczas pieszczot ;)

Gość ty olgaaaaaaaaaaa
fuj seks z taka rozpłodową krową musi być obrzydliwy :O :O :O

Gość ty olgaaaaaaaaaaa
między girami wiadro i jeszcze w cycochach mleko bleeee

Gość masz rację ty wyżej
taki seks to sport dla desperatów :O Teraz wiadomo dlaczego 99% klientów burdeli to żonaci i dzieciaci :O

Gość po pierwsze444
dziwni ci wasi mezowie ze sie wlasnych zon brzydza :P Ja jak karmilam to maz piescil mi piersi i niczego sie nie brzydzil. W ogole bylo tak samo jak zawsze. A coz to takiego to mleko z piersi przeciez to nie trucizna. :O

A Wy się spermy brzydzicie? Bo jak dla mnie jest bardziej lepka, brudząca i gorzej pachnąca niż to mleko, o smaku nie mówiąc, a jakoś za wacka męża łapiecie bez oporów... Mi siara leciała jeszcze przez kilka miesięcy w ciąży, miałabym półtorej roku nie dać dotknąć piersi bo tam jest mleko? No bez jaj... A teraz mam tak duże jak nigdy i męża też to cieszy :)

Gość matka nie kochanka
Matka to nie kochanka.

Gość mąż też niech chleje
Niektóre z was nie potrafią oddzielić macierzyństwa od seksu. Obleśne.

Gość Mamiszka
A Ty autorze ]ostatniego posta to pewnie jesteś małpą, bo na człowieka to mi po Twoich wpisach nie wyglądasz. Gość tak piszący to nie człowiek, tylko quaZI MODO.

Gość Mamiszka
wiem, że masz rację autorze tamtego posta dlatego tak nerwowo reaguję :(

Gość mango__
mój mąż co jakiś czas sprawdza czy mleko jeszcze jest ;) a wcześniej sprawdzał czy już jest :D bardzo przyjemne ;) aczkowiek nie tak częste jak wcześniej, bo jednak praktycznie zawsze mam stanik na sobie teraz.

Gość Mamiszka
spadaj ofermo, dobrze wiem, że to Ty.

Gość Mamiszka
podszywacz oferma pustak jeden

Gość Mamiszka
spadaj ofermo, dobrze wiem, że to Ty >> powiedziałam wczoraj do mężusia kiedy po ciemku próbował zmacać czy noszę jajo w moim kuperku :) Niestety, to nie był on :( To był tatuś :(

Gość Offermo, nie wiesz,
że Ciebie już namierzają funkcjonariuszeodpowiednich służb za Twoje wpisy ?Niedługo tu popiszesz.

Gość to sie krówska
oburzyły, no :D

Gość Offermo, nie wiesz,
to pisałam ja, Mamiszka :) Lubie grozić paluszkiem pod innym nickiem :) Taka jestem odważna :)

Gość Offermo, nie wiesz,
to ja offerma - piszę pod różnymi nickami .m.in. mamiszki i mango Taki ze mnie pacan.