Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona do kwadratu

dziasiaj bylam nba rowerze i .....

Polecane posty

Gość ona do kwadratu

ZASŁABŁAM! i nie przejechalam nawet 3 km! co za wstyd :classic_cool: naszczescie bylam z chlopkakiem ktory mial w plecaku cos slodkiego i wode;P tez mieliscie taka dziwna sytuacje;P?

Gość mozilla firefox
jak to zaslabalas??zemdlalas normalnie??mi sie nigdy nie zdarzylo stracic przytomnosci...

Gość mój głos w sprawie
Ale o co Ci własciwie chodzi? O to że nie masz kondycji? W tej sytuacji wpieprzanie "czegoś słodkiego" na pocieszenie, jest idiotyzmem.

"wpieprzanie "czegoś słodkiego" na pocieszenie, jest idiotyzmem." nie na pocieszenie tylko na podwyższenie cukru we krwi :o

Gość ona do kwadratu
prawie- mialam mroczki przed oczami i cisnienie w uszach ze slabo slyszalam glos chlopaka ktory mowil rylko -oddychaj, oddychaj gleboko..ech nigdy nie bylam az w tak slabej kondycji

Gość ona do kwadratu
xmetana ale ja zjadlam zeby jakos nabrac sil-i naprawde byle co zeby tylko nleoiej sie poczuc;)

Gość mój głos w sprawie
A po co podwyższać poziom cukru w krwi? Jak nie wie dlaczego zemdlała? Jak z wysiłku to i tak nic nie da. No chyba że ma jakąś cukrzyce czy cos, ale to wtedy chyba raczej powinna wiedziec że nie toleruje wysiłku fizycznego i tak reaguje

Gość mozilla firefox
to ile ty wazysz ze p przejechaniu 3km prawie padlas????100kg?? ja jetem facetem, waze 112kg, nigdy w zyciu nnie biegalem regularnie, tylko trenowalm troche na silowni, przez ostatni rok bardzo sie zapuscilem i kompletnie nic nie robilem jesli chodzi o sport, ostatnio ostanowilem biegac i na sam poczatek przebieglem 4km, raczej bezproblemowo,....

Gość ona do kwadratu
ale ja jestem z tych"silnniejszych" osob;) sama potrafilam wziascpod pache rower i zaniesc go poschodach do domu itp-chociaz jestem szczupla..jak myslicie czemu tak sie stalo;)?

Gość ekg ekg ekg ekg
a kiedy ostatnio miałaś EKG?

Gość ona do kwadratu
mozilla waze 56 kg przy 175 cm wzrostu ekg- a co ma dotego ekg;)? nie robilam :classic_cool:

Gość ekg ekg ekg ekg
jak to co?? zasłabnąć po tak małym wysiłku to nie jest normalna sprawa powinnaś zbadać serducho bo ono może być przyczyną proste jak drut

Gość ona do kwadratu
ekg- dziekuje za rade-rzeczywiscue bardzo zle sie czulam pojde i zbadam sie czywszystko jest w porzadku.....ale obawiam sie ze to przez moje zle nawyki zywieniowe :classic_cool:

Gość juz nie mam pomyslu
ja przejezdzam bez problemu 30km moze cukier,a moze serce

Gość ona do kwadratu
woe! 30 km:) mam nadzieje ze ja niedlugo tez tak bede smigac:)

Gość mozilla firefox
moze masz nadcisnienie.....kiedys ostatnio mierzylas cisnienie??

Gość juz nie mam pomyslu
a rower mam od miesiaca -wczesniej nie jezdzilam wcale;)

Gość ona do kwadratu
cisnienie...hmm jakies polroku temu;)

Gość ona do kwadratu
dopompowałam kilka razy oponę także ciśnienie było ok :classic_cool:

Gość ona do kwadratu
juz nie mam pomyslu...ech troszke mnie zdolowales;D ja mam rower od ki8lku lat ale dzisiaj jezdzilam 1 raz od ponad roku;) to dobrze Ci idzie:)

Gość mozilla firefox
no dobra ja na twoim miejscu zbadalbym serce(ekg na poczatek), cisnienie no i poziom cukru zeby wykluczyc cukrzyce...

Gość ona do kwadratu
w sumie bardzo dawno sie nie vadalam-a zbadac sie nie zaszkodzi;) ale myslisz ze jak do teju pory nie mialam to jest mozliwe ze teraz moglabym miec;)? to jest mozliwe;)?

Gość juz nie mam pomyslu
kobieta jestem;)

Gość ona do kwadratu
nie mam omyslu- wiem;) bylam na trwoim topiku i juz sie domylsilam:) no to dobra jestes z rowerem:)

Gość juz nie mam pomyslu
heh ale przez 3 lata codziennie spinnigowalam-tez rower ale chyba bardziej wysilkowy trening

Gość ona do kwadratu
a ja przez caly rok siedzialam przed komputeremj i woglole prawie nie cwiczylam-przez szkole;) ale xamierzam sie za siebie dobrze wziasc;) a jak sobie poprawiasz kondycje oprocz tamtych cwiczen;) cwiczysz codzeinie:)?

Gość juz nie mam pomyslu
codziennie po 2-3 godziny tygodniowo ok.15godzin-spinning,step,pilates, w sumie po spinningu tak mi sie kondycja poprawila ale poczatki byly naprawde ciezkie na pierwszych zajeciach przejechalam 7 minut,po kilku miesiacach-3 godziny pod rzad-maraton

Gość ona do kwadratu
wow jestem pod wrazeniem:)! ja jestem twoim calkowitym przeciwienstwem:D eech postaram sie na poczatku robic chociaz jedna rzecz z Twojej listy zeby polepszyc sobie kondycje bo az wztyd :classic_cool: posdziwiam osoby ktore tak jak Ty maja swoja pasje i cel i tak codziennie sie tego trzymaja::)

Gość juz nie mam pomyslu
to chyba uzaleznia a juz spinning na pewno;)wazne,zeby od razu sie nie zniechecic-zakwasy wiadomo to tez moja walka z astma,ktora czasami mnie chce pokonac;) i pomyslec,ze kiedys nienawidzilam sportu;) w sierpniu jest u nas maraton 264m ale chyba nie dam rady;)