Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rio666

Załamana rozstępami

Polecane posty

Gość rio666

Mam dopiero 18 lat, całe życie przede mną, a tu pełno rozstępów: na rękach, piersiach, biodrach, nogach. Jezu! Są wielkie i białe, a to wszystko przez moją głupotę. Odchudzałam się, szybko chudłam, potem jojo. Najgorsze jest to, że nie pamiętam żebym miała te rozstępy w początkowej fazie, nigdy nie były czerwone. Dopiero teraz obudziłam się z ręką w nocniku... Też macie tyle lat co ja i pełno rozstępów? Boję się, że nie będę przez nie mieć chłopaka, że nigdy nie założę bikini, a nawet krótkich spodni czy sukienki. Straszne uczucie.

Gość ekg ekg ekg ekg
a balsam ujedrniajacy?? na rozstepy ponoc pomaga lioton 1000- taka masc na zylaki nie wiadomo dlaczego ale pomaga...

Gość rio666
smaruję się takim fioletowym balsamem od rozstępów eveline, ale wszystkie kremy są do rozjaśniania czerwonych, a ja mam białe, perłowe, które się błyszczą i widać je z daleka. Czytałam, że laser też niewiele daje...

Gość rio666
wszyscy śpią? ja prawie płaczę...

Gość jejuuuuuuuuuuuuuuu
tez mam mnóstwo rozstepów, kremy dają może troche, ale ogolnie to kasa wyrzucona w błoto bo zwykle są drogie, zdecyduj się na zabieg albo poczekaj jak zbledną, poza tym prawie każda kobieta je ma więc nie ma co się przejmować :P

Gość Nie kazda ma rozstępy
A już na pewno nie w wieku 18 lat. Sama nic nie zdziałasz. Idz do dobrego dermatologa, który poleci Ci dobre zabiegi niwelujące rozstępy.

Gość rio666
poszłabym od razu, ale kasa, kasa!! Przecież to kosztuje i to dużo.

Gość jejuuuuuuuuuuuuuuu
a czy ja napisałam że każda? :/ napisałam "prawie każda". Mnóstwo moich znajomych ma, nawet faceci, nie ma co sie tym przejmować, szkoda na to życia :)

Gość gość
ja też mam pełno rozstępów, mam na nogach (uda i łydki)i na cyckach :D tylko że moich większość jest czerwona, ale mi sie zrobiły na odwrót, od szybkiego tycia :O walcze z nimi od grudnia, niektóre sie pomniejszyły i zbladły ale i tak je widać, też płakałam nad nimi...ale to nic nie da, przywykłam że już są. Nie poddaje sie jednak i niedawno zamówiłam drogi krem na rozstępy, może choć troche coś da :Oznam Twój ból, ale nie ma co sie przejmować... :)

Gość bonbonka
teraz nawet 13 latki mają rozstępy to podobno ze złej diety teraz to nie wiadomo co jeść jak we wszystkim masa chemii...

Gość frwer
a laser pomaga na białe rozstępy, bo mam duże na nogach, z tyłu, za kolanami i takie szerokie są i się błyszczą i właśnie czy ten laser chociaż trochę zmniejszy ich widoczność?

Gość Mam dokładnie tak samo jak Ty
Rozstępy pod kolanami, na udach, pośladkach, "boczkach" i piersiach. Od szybkiego wzrostu w okresie dojrzewania i zaburzeń odżywiania. Przed facetem nauczyłam się już nie krępować, on raz, że sam z siebie ich nie zauważył :O, to jeszcze sam ma na plecach :P Ale na plażę dalej nie wyjdę. Po prostu odpuściłam sobie wakacje nad morzem...

Gość rio666
Właśnie to jest straszne, ta świadomość, że już nigdy swobodnie nie będę mogła przejść się na plaży w stroju, albo po prostu w spódnicy. Przerażające.

Gość kinga_29a
Ten fioletowy balsam Eveline z serii Extreme rzeczywiście działa na rozstępy. Miałam różowe, teraz są niewidoczne. Przy białych to nie wiem. Czytałam że jak są białe to już nic na nie nie pomoże :/

Gość pisze z doswiadczenia
smigaj po gruba rekawice z takimi zylami, musisz sie nia codziennie trzec pod prysznicem ( w wannie conajmniej 15 min, do tego dobry jest peeling z kawy z sola morska, po splukaniu tego krem porzadny.. dobra tez oliwa z oliwek, ale tlusta i mozesz zalatwic troche ubran/bielizny, dobre kremy to cos tam &patch z avon, richarda m itd.. nie zadne l'oreale po przestaniu stosowania ktorych wszystko wraca.. sport, zdrowe odzywanie, unikanie uzywek i picie conajmniej 2 l dziennie wody niegazowanej.. ja przytylam w ciazy ponad 20 kg !!! w biodrach ponad 17 cm, talia, 19 cm.. bylam jednym wielkim rozstepem!!!! z zylami czerwonymi w srodku, wiec Ty tez dasz rade!!! dzis wygladam jak przed ciaza, ten sam rozmair, te same wymiary, ani jednego rozstepu!!! badz systematyczna i powodzenia..:)

Gość dresss code
podobno jakieś zabiegi na bazie kwasów pomagają, ale to wydatek, ja stosują póki co kremy tołpy bo bardzo mi pomogły na cellulit, schudłam i mam trochę rozstępów, na nie też kupiłam tołpę, sory ale eveline uważam za bardzo słaby krem

Gość gość
Mam 15 lat i mam rozstepy na pupie, cyckach, brzuchu, plecach:/ zrobily mi sie z dnia na dzien nie wiadomo od czego. A mam caly czas ta sama wage. Znam Twoj bol tez plakalam.. widocznie musimy z tym zyc. Pozdrawiam:):*