Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgaaaaaaaaaaa

lecą na mnie głownie podstarzali faceci

Polecane posty

Gość olgaaaaaaaaaaa

w wieku 30-50 lat albo i więcej czasem :O dlaczego tak jest? ja mam 23 lata jestem szczupła , mam raczej ,,delikatną" urodę nie jak ,, baba ze wsi" a wiele facetów ,którym się podoba ma 35, 40 lat czy cos w tym stylu ..

Gość singielka31
Mam to samo :o:o:o mnie zaczepiają od 40 wzwyż, z przewagą na 50-60 latków:o, a30 latkowie ślepi? :D

Bo ten TYP tak ma !! ha ha ha....mloda jestes wiec jeszcze tego nie rozumiesz! mysle ze i 50-latkowie marza o takim mlodym cialku ha ha...olewaj tach zgredow!!

Gość olgaaaaaaaaaaa
no tak ,ale ja bym wolała żeby było więcej tych młodych.. przez to nigdy na studiach nie miałam chłopaka w moim wieku tylko samych koło 30-stki jacys młodzi się interesują ,ale jest ich mniej jak tych starszych

Gość singielka31
Facet w wieku 30-35, to podstarzały jest wg ciebie? :D Pogadamy gdy ty będziesz miałą 30 :) naprawdę nie ma różnicy aż tak strasznej. Różni nas to, że pracuję, mam za sobą studia, rozwód, własne mieszkanie :D a Ty? :D

Gość olgaaaaaaaaaaa
bo mi chodzi o takich 20-parolatków :( żeby takich było więcej a może oni nie mają na tyle śmiałości co ci starsi? albo przystojny facet i np w wieku 25 lat wie ,że nie musi się wysilać bo same dziewczyny na niego lecą ? czy jak to jest?

Gość nareszcie lato
Ostatni to jkaś plaga ,brzuchaci ,łysiejący obleśni mnie też często podrywaja ,kilka razy już powiedziałam co myślę żeby spojrzeli na siebie .........na pazurska łeb ,fizjonomie i startowali do kobiet w swoim wieku chociaż one w w większości nawet na nich nie spojrzą bo są mega zadbane .A taki podstarzały myśli młoda to poleci ....bo ja jestem macho......Mam takiego u siebie w bloku ,rok temu normalny jak na swój wiek 50 około,teraz białe adidasy na girach żarówiaste t-shirty dla młodzieży ,kurtka jeansowa uwaga.............z tyłu wyszyty wielki orzeł a i zaczął zbiegac po schodach z 4-go piętra jak młodzieniaszek .Jest łysy ,choć to akurat mnie nie razi ,ale jak on się zaczął ubierać no to śmiech na sali.Żonę ma laskę naprawdę ,zadbana fajna ,nie jeden za nią się obejrzy też się fajnie ubiera nie jak stara baba tylko na luzie ale z gustem .Panowie ŁEB SIWIEJE CHUJ SZALEJE :):):)

Gość Facet do wziecia
Czyli jestem juz podstarzaly bo mam 37 lat:)

Gość nareszcie lato
cO DO MŁODYCH CHŁOPAKÓW TO WIELU JEST ZAKOMPLEKSIONYCH I TAK TO WYGLĄDA:( Warto czasem samej zrobić pierwszy krok :)

Gość nareszcie lato
37 lat no może w średnim wieku ale mam nadzieję że jakiś normalny jesteś bo o to głównie chodzi.

Gość Facet do wziecia
Dla kobiety najgorsze jest zabrac sie za niesmialego i zakomleksionego facecika.Bedzie go caly czas nianczyc,a ten wiecznie bedzie chodzil z kompleksami.

Gość disabora
to ja mam odwrotnie, zawsze lecą na mnie chłopaki, studenci a mam 31 lat i jestem mężatką kiedyś nawet podszedł do mnie taki młody na oko max 22 lata i pyta mnie tak : masz chłopaka ? po jakiejś rozmowie a ja na to - tak, mam chłopaka , ma 2 lata czyli mój syn wszędzie mnie tacy podrywają

niech zgadnę - podstarzałe mamusine buciki z CCC wiesz, nie każdy obraca się w towarzystwie osób, które oceniają płeć przeciwną po jakości obuwia:)

Gość Facet do wziecia
Po czesci jest to wina tv i tych szmatlawych czasopism,bo chcialybyscie facetaz zurnala,a tu trzeba zejsc na ziemie;)

Gość nareszcie lato
Ten mój sąsiad właśnie rozdziawia gębę z wielkim uśmiechem mówiąc "dzień dobry "do modych sąsiadek ,bardzo młodych ja mam 35 i też raczy mnie często "bananem na gębie",kiedyś chciałam żyłkę przeciągnąć wzdłuż schodów żeby się wypierdolił w tych adidasach białych z bazaru i pomarańczowej koszulce z napisem (nie doczytałam ) i kurtce z "orła cieniem" na plerach,i chciałabym zobaczyć jego minę no .:)UWAGA TEN ORZEŁ NA JEGO KURTCE JEST WYSZYWANY SREBRNĄ NITKĄ :) Jemu odbiło totalnie .

Gość nareszcie lato
Facet ma być normalny DYREKTORE zadbany ,a nie robić z siebie idiotę .A co mają buty z CC do tego tematu ???????? Ja akurat mam jedne na 12 cm obcasie i o co kaman ??????????? Nie lepsze są adidasy marki adidasy china i do tego białe w wieku 50 lat ,puknij też się w makówkę :)

Gość nareszcie lato
Wogóle faceci ostatnio robią się wkurzająco nachalni ,myśląc że polecimy na niego nawet jak ma 50 -tkę braki w uzębieniu,jeansy pod brzucholem (jak ja tego nie nawidzę),sandały na girach z których wystają palce częściowo pokryte grzybicą na paznokciach lub brudem pod.Ostatnio takiemu uśmiechającemu się znacząco do mnie w Centrum Handlowym ,pokazałam język i odwróciłam łeb.No masakra

Gość olgaaaaaaaaaaa
oblubienica- tak ,dla mnie taki koło 30-stki już jest troche podstarzały ,choć byłam z takim 33 latkiem jak miałam 18 lat ,a teraz jak mam 23 jestem z 32 latkiem siłą rzeczy bo tacy mnie głownie podrywają.. może jak będę miała te 30 lat sama to kryteria mi się wtedy zmienią co do wieku facetów ;)

Wiesz, ja nie zgrywam wielkiej damy, może dlatego że normalna ze mnie dziewczyna:) I nie jestem sama:) Nigdy nie byłam:)

Gość olgaaaaaaaaaaa
czyli mój ideał wieku u faceta to jest na tą chwilę 21- 26 lat

Gość olgaaaaaaaaaaa
ja też nigdy nie byłam sama ,ale tak od paru lat mam prawie samych adoratorów i facetów po 30-stce